Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitzi76

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Mitzi daca te intereseaza am trimis si eu una pe mailul comun despre divsersificare.
Gata is la zi revin.

Si cum se foloseste mailul comun??? Cred ca tre sa am un user s-o parola...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

activeaza-ti PM-ul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

kamelya merci frumos!
merg cu trebi..
maryb tare ma bucur pt voi! sa crestesti mai si sanatosi!
ma cheama maimutzica...

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Salut si de la noi!

cand ii pun cereale in biberon ce tetine ii trebe?????

Pai au la farmacie cu gaura mai mare, pentru semilichide. Sunt atatea marci si formeee. Poate poti sa incerci cateva si vezi ce iti place.

IMIGRARE: noi avem acte puse pentru reintregire familie State. Socrii mei sunt cetateni. Chiar imi doresc sa plec.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui Mitzi76

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Mitzi daca te intereseaza am trimis si eu una pe mailul comun despre divsersificare.
Gata is la zi revin.

Si cum se foloseste mailul comun??? Cred ca tre sa am un user s-o parola...

activeaza-ti PM-ul

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Merci, habar nu aveam ca e inactiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MARYB bine ai revenit, ce frumusete ai tu acolo, ma bucur ca esti fericita

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

[bleu]LUCA,DAVID si TOMA[/bleu] de MITZI oauuu ce baieti frumosi, felicitari mamico...nu vrei sa te fac de o cuscra?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

laremi ce frumos botez ati avut! Si ce interesante lucruri spui tu despre India...tare as vrea sa ajung si eu acolo!!

Mada mama ce cai imbarligate au aia acolo cu gradinitele!! Sper sa reusiti sa ajungeti la cea de langa voi!!

cristina si Miruna se zgarie si urla din senin de ma baga in sperieti! bine ca o fost doar atat!

Sun ma bucur ca scrii mai des, parca esti your old self again!!

Tecky dupa ce i-am dat la Miruna morcov, a doua zi a facut kk doar morcov pasat, zici cva nici nu a trecut prin stomac...

Sursu a trecut puseul? felicitari pt. bona! Sper sa va obisnuiti repede cu ea! Cum se numeste filmul in care joci?

Estrella la 4 luni jumate Miruna are 6 kg in cap...dr. zice ca e la fix, asta dupa ce la 2 luni jumate era cu 700 grame peste normal...deci intram si noi in clubul fotomodelelor!!

turturica ce-ai patit? sper sa-ti treaca repede depresia!!

kla sper sa va faceti bine pana la vaccin. Eu stiam ca nu e bine sa aiba febra si rosu in gat...

flo ce simpatic e alex cu cravata si costumas de mos craciun!!! Maria e o norocoasa!! Uite, ea e gospodina deja!! - betot de tot pozaCe dulci is amandoi!!

Iza si eu am mai scapat la bere cu alcool, asa mai cu masura ca mai si alaptam...Sa-ti fie de bine!!

Mina m-ai omorat cu mancarea!!!

Pica multa sanatate la puiutz!!

maryb e un dulce Mario! Ma bucur ca sunteti bine!

Anka imi pare rau de aspirator! La noi hipermarketurile is deschise pana la 22, si la voi tot cam asa tre sa fie. Bafta la cumparaturi sa gasiti altul "mai trainic si mai frumos", vorba cantecului!

maitreiy mersi Ce fain zici tu de Amsterdam! Eu am vazut numa aeroportul ca eram in tranzit, si putin din avion pe gream Mi-ar place si mie sa-l vad de-aproape!

Mitzi mersi! Eu nu stiam daca ajunge una cu curgere medie, sau tre si mai larga gaura?

Nu-mi vine sa cred ca is la zi!!

Deci noi am fost ieri la vaccin, nu a plans decat cat a intepat-o si apoi a facut scandal pe hol cat o "montam" in salopeta de fash!! Avem la 4 luni jumate 6 kg si 63 de cm, binisor, am vorbit despre diversificare, da nu mi-a zis nimic din ce nu stiam deja de la voi, pupa-va-r mama ca tare va iubesc!!

No fug ca se miorlaie! O seara palcuta!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Vroiam sa intreb CINE VREA VESTA ASTA[/b] o dau cu mare drag. Din gresala cind am facut comanda nu m-am uitat si m-am procopist cu 2 bucati in cos. Este o vesta groasa de iarna de baiat, marimea 3-6 luni, reversibila.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mey fetelor sunt mai multe poze,nu una!!

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Mitzi mersi! Eu nu stiam daca ajunge una cu curgere medie, sau tre si mai larga gaura?

Pai depinde cat de groase iti ies. Daca sunt mai grosute trebuie si gaura un pic mai larga. De aceea am zis ca s-ar putea sa fie nevoie de mai multe incercari si tre sa ai grija sa nu se inece bb.

Mergi la inceput