Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Spalat jucariile. Eu nu am spalat pina acum decit dacia aaia de activity gym pe care l-am pus in sacul special si l-am bagat la masina si am urmat instructiunile de pe eticheta. De obiei eu sunt mai tantaloaca si nu stiu sa apreciez din ochi, asa ca ma uit la fiecare lucru pe eticheta sa stiu cum il spal.

Romanica. Eu una pot sa spun ca imi place sa calatoresc in alte tari, dar imi place sa traiesc acolo unde ma simt bine...Eu ma simt bine acolo unde este familia mea, acolo unde sunt prietenii mei, acolo unde nu trebuie sa programezi o iesire in oras sau o vizita la prieteni, acolo unde gasesti un magazin decent deschis la ore tarzii seara, acolo unde m-am invatat cu sistemul si stiu cum sa il folosesc in avantajul meu, acolo unde pot gasi ceva decent de mincare la colt de strada, acolo unde nu sunt STRESATA si pot sa fiu in stare sa ii ofer fiecare clipa din timpul meu liber, copilului meu.

Nu stiu daca am fost coerenta, dar sper sa ma intelegeti.Mada, Ariadna, Laremi, Narcisa, Turti, Mcoca, Nati, Ankalaura si toate fetele care au ales sa plece si sa traiasca in alta tara aveti toata stima mea pentru ca reusiti sa va integrati intr-un alt loc decit acela in care ati crescut. Eu una cred ca sunt o inadaptabila si o comoda incurabila care nu vroia sa se mute in casa ei din apartamentul cu chirie pina nu a putut sa isi aduca pisica cu ea...

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

bai nu poate face omu mancare ca nu va mai prinde din urma.

asaaaaaaaaaaa...

CAMY...mi-era teama ca nu ai sa mai vb cu mine...da sa stii ca i-am zis puiului sa ma ierte si cu ochisoruii aia ai lui mici mi- a zambit si am plans si mai tare de cat de toanta pot sa fiu...

NATI pai hai ca trag o fuga pana in Japonia si rezolvam puzzle pana nu mai putem. da intai merg cu trenu 'pan' la IRLANDEZIA
bai ce ma enervati astea cu tarile...exotice..japonia, india...of...tare as vrea sa le vad.
Mi-am adus aminte de subiectul cu patriotismu'. Tre sa zic si io ..da e mai lung...si imi trebuie spatiu sa ma desfasor...

XEN"-O"!!!!! io nu te cred! Doar nu esti nebuna sa fie adevarat????

CLABUR mi se pare mie sau revii dupa o mare absenta??? ca am vazut ca si pozele le-ai schimbat in sfarsit. bine ai revenit (daca sunt io in urma..mea culpa)

KAMELYAAAAAAAAADaaa, le-am sters si ma tot chinui de vreo 2 sapt sa pun altele, da nu am caaaand. Ca trebuie sa fac resize si am un pic de lcuru. Da promit ca le pun cat pot de repede.

Na ca tre sa plec. revinMai am de spus.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai nene mi s-a stricat aspiratorul in toiul unei ample actiuni de aspirat de muci!!! Mama lui de Electrolux... luxu' k*rului!
Unde mama naibii ma duc eu sa cumpar aspirator acuma?? Adica nu acuma... la 8! Nu de alta, dar sa poate sa am nevoie de aspirator la noapte!
Ma duc sa caut orarul la hypermarketuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut si de la noi!

Mama ce-am mai fugit dupa voi vreo 3 capitole...da' in sfarsit v-am prins!! Acu' sa vedem cat imi ia sa scriu mesajul...

Deci: Bun venit Ileanna si Ella!!

Moni sper sa revii la ganduri mai bune, mie imi placeau postarile tale si l-am vazuut si eu pe Luca!

Multumesc pt. raspunsurile despre diversificare si fiert morcov!! La noi merge anevoios, ca nu prea e incantata, ia cateva guri, mai da cu limbutza afara si la final se enerveaza si urla...asa ca renunt si reiau a doua zi...

Boti te invidiez ca papa asa bine Garga! Ce dulce e! Vroiam sa te intreb, daca dormiti asa, perpendicular una pe alta, cum va acoperiti?

Xena, Ruxi tare m-ati distrat cu poeziile si cu poza!

Ciorbe eu mananc doar de burta si cu carne si tarhon face mami mea, sotul doar de burta...

Scutece noi suntem fani pampers, ati observat ca le-au schimbat desenele si sistemul de prindere?

Romania subscriu word for word la ce-a zis Anka si Sun!

Ruxi sa stii ca si eu am momente cand imi vine sa-o bruschez pe Miruna, ma abtin si o las pe pat singura sa urle si eu ies din camera! De obicei se linisteste ca-si gaseste degetul . Cand revin se uita la mine si rade si mie imi vine sa plang...de mila ei...

Tetine noi am trecut la cele cu curgere moderata ca cu celelalte obosea prea tare si nu papa mai nimica...Apropo, cand ii pun cereale in biberon ce tetine ii trebe?????

atb vezi ca mures'-i aproape de cj..odata te trezesti cu mine la un castron de ciorba de burta!!

Nati ma bucur ca mai scrii, chiar asa, nu poti tunde goldenul sa scapi de par? Chiar daca is diferite, mie imi place sa mai aflu obiceiuri din alte parti, asa ca mai tine-ne la curent! Vazut poze cu Matei odihnindu-se cu capul in tava si cu tati la TV!

Mesaju' asta il scriu de la 4...intre timp mutza a papat pireu de morcov cu telina, s-a strambat da' tot a papat ceva...Bebeilor vostrii cat le-a luat pana au inceput sa pape ca lumea, nu numai cateva lingurite??

No, il trimit pe asta si mai revin

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

maryb azi ma gandeam la tine si mi-am propus sa intreb fetele de tine bebelului dragalas si falcos

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dia alexandra a mancat de la inceput bine cu lingurita. ea abia astepta diversificarea bine bine incat sa nu mai impinga cu limbuta afara a inceput sa manance dupa vreo saptamana. perseverati perseverati

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

ankalaura mie mi-a zis pediatra ca in a saptea si a opta zi sa am grija cum manevrez pampersul,eventual sa-mi pun manusi.Acum nu stiu daca are vreo legtura cu vaccinul faptul ca face asa moale.
Apropos de aspiratoare,vezi ca in Carrefour este deschis pana la orele 23.

Tecky, multumesc pentru idee.Chiar am sa incerc sa vedem dc functioneaza si la el.

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ankule. realul este deschis non-stop (dar precizez ca nu am fost niciodata, deci nu stiu ce poti gasi acolo), Cora este deschisa pina la 22:00, iar Carrefourul stiu ca are program diferit functie de locatie. Daca totusi nu iti convine nimic pot sa iti imprumut eu un aspirator daca vrei pina gasesti ceva care sa fie intradevar pe placul tau. Iti dau pe PM nr. de tel.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ankalaura imi pare rau de aspirator,dar pun pariu ca vreai sa aspiri acum mai mult ca oricand dc tot s-a stricat

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Mitzi daca te intereseaza am trimis si eu una pe mailul comun despre divsersificare.
Gata is la zi revin.

Si cum se foloseste mailul comun??? Cred ca tre sa am un user s-o parola...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput