Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladymina77 ANAXI ,esti mortala iar MARIA e criminala.punct! Asadar daca tot v-am facut pofta poftiti aici http://picasaweb.google.com/pepenasi08/AndreeaMariaLadymina77?authkey=uimDp-W7r34#5272987337068648226 sa papati. Friptura inca nu era gata. Mami de Andreea Maria 07.08.08 Mami de Bogdan 28.05.99 http://community.webshots.com/user/ladymina77 povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi |
fata tu vrei sa mor aici...ma duc sa cumpar fasole
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ladymina77 spune:
Proba
aici
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
dara_d spune:
Buna fetelor ce mult mai scrieti voi , eu am citit dar nu am avut timp de scris , am avut musafiri ,am avut treaba in casa , apoi am fost la cateva reprize de cumparaturi pentru noi si mai ales pentru Denisa.
SUN am citit ca si Thea are dermatita atopica si noi am fost la dermatolog ca avea pete rosii si uscate si ne-a spus ca e dermatita atopica si ne-a dat Trixera si Locoid numai pentru iritatii si numai 7 zile , noi am mai folosit si elidel dar nu i-a trecut. Voi cum o tratati ??? FELICITARI pentru dintisori.
Eu inca o alptez exclusiv, inca nu am inceput diversificarea asteptam controlul de 5 luni sa mai vedem.Deja sta in fundulet si chirarie toata ziua.
ANAXENA si NARCISA felicitari pentru poze foarte frumoase fetele ingerasi .AM VAZUT POZE CU PEPENASII SI SUNT FRUMOSI TOTI FARA EXCEPTIE. ANA XENA ce tare e Maria in premergator.
MADA MAX
pe tine si fetele tale superbe.
DIARUX< CAPIOARA<KIMMY< LADYMINA<TECKY< ANKALAURA<PICA<BUBULEANA

Eu am terminat concediul de maternitate pe 12 nov si de atunci sunt in medical pana la sf lunii apoi mai bag unul pana la sf anului apoi as vrea sa intru in cIc din ianuarie dar vad ca astia nu au dat normele, asa ca poate o sa imi mai bag un medical si in ianuarie. Voi cum faceti???
Va pup ca a venit sotul ma duc sa papam.
M&M spune:
Vio, staui linistita ca de dimineata nu am reusit sa calc decat o camasa sotului si 2 body-uri lui Mihaita...
Xena...Maria ta e " tare de toooot"!!!
Sursu, eu frec jucariile cu o carpa moale, umeda si cu putin detergent folosit si la hainutele lui Mihaita...
Mina, ai noroc ca eu nu mamanc carne de miel !!!![]()

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
maitreyi spune:
hehe..amsterdam...it will allways be my big big love...foarte frumos oras...si nu orasul in sine cat oamenii care il populeaza. atatea natii, atatea culori, culturi, limbi vorbite...foarte fain. unul dintre lucrurile care mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca iti poti pune linistit un sac in cap si iesi pe strada si nu iti zice nimeni nici du-te mai incolo. erau gagici pe bicicleta in rochie de seara si cu cizme de cauciuc. dupa 3 luni de stat acolo am venit cu o doza de je m'en fiche-ism in mine de se uita lumea ca la urs la mine pe strada
. si poti fuma pe strada si la fel nu iti zice nimeni nic
gasesti scrumiere oriunde pe marginea drumului
magazine faine, preturi mici. daca esti nitel voyorist te vei simti ca acasa
ca n-au perderele nici macar la parter. e o atmosfera faina de lasa-ma sa te las
oricine stie engleza acolo. daca vei ajunge acolo trage o fuga in marco polo (este tramvai direct de la de dam) si baga o shaworma la pera. ca la mama ei. noi in cartierul ala am stat...ce amintiri faine
si noi vrem sa tragem o fuga pana de Craciun
sa videm daca ne lasa si nea portofelu...nu stiu cum se face ca nea asta are ultimul cuvant 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ladymina77 spune:
Xena, io dau send file da` tu nu accepti.

Ti-e frica sa nu te patezi de ciorba? Fugi dupa fasole.
Criss,nici eu dar baietii da.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
maryb spune:
buna seara dragele mele,
va mai amintiti de mine ?
am pus poze noi la semnatura cu bebelusul meu iubit.
eu sunt obosita dar tare fericita, puiul meu este bine si imi face viata frumoasa. ziua mai dorm si eu cand doarme el, mai fac mancarica... asa ca de forum nu mai am timp.
va pup pe toate si va mai vizitez. 
maryb cea mai fericita mamica de
Mario Gabriel
poze cu mami si bebe
Mitzi76 spune:
VREAU SI EU CARTEA AIA DE DIVERSIFICARE Nu ma laud ca am mai crescut doi inainte. Vreau sa citesc si sa ma mai informez. Multam!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
MissJJ spune:
Asa reiau ca intre timp am dus-o pe Ami sus la nani tura 2.
Turtu da ce ai patit iubita? Hai unde e zenul mama? Mii de pupici si lots of hugs si zi-ne ce-i poate te ajutam.
Estrella cred ca din cauza ca multa lume da biscuite din ala normal care ala are gluten si nu e recomandat la bebeii, poti sa ii dai si mar cu biscuite sau piersica cu biscuite da sa iei biscuiti din aia de bebe aici sunt de la heinz oricum depinde de copil eu i-am facut la a mea da cand era mai mare dupa 1 an si nu i-a placut.
Bubu la mine Ari asa a dormit tot timpul si acum doarme cu muslinu pe fatza si Ami la fel are niste paturici si doarme asa cu ele.
Kamelya ms.
Kla 
Ileanna te trec acusi sa apuc putin timp liber.
Bubu, Mina 
Nati ala e tbc sau bcg vaccinul din brat acre zici tu.
Anna da pt ca sunt clase diferite deci nu e o tura de trei clase una dupa alta ca l;a gradi in ro stii? Is clase separate caldiri separate deci inscrieri in fiecare an pt nursery odata si pt reception class la anul pe vremea asta acuma ne-am inscris la nursery si din ian anul care vine incepem prima etapa adik pre school. Inca ma chinui sa ma descalt.
Anka, Xena 
Vio ms.
Clabur
.
Anaxena super pozele.
Sursula daca is din plus in masina de spalat daca is de plastic cu din ala de vase si atata.
Dara multumim mult pupici dulci inapoi.
Mitzi daca te intereseaza am trimis si eu una pe mailul comun despre divsersificare.
Gata is la zi revin.
anaxena spune:
multzumiri din partea Mariei-gospodina!!!
in sfarshit a adormit!!!bine ca sunt in pas cu cititul
Doamne ce bine e sa stai acasa cu copilul tau!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii