Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANA- ce tare!!!super poze cu Maria!
MAITREYI- mai povesteste cum a fost la Amsterdam!Mi s-a pus pata sa-l vizitez-ca e plin de biciclete si case colorate:)
NATI-mie mi se pare interesant sa ne spui cum e cu diversificarea pe alte meleaguri!

Bai,sunt de groaza cu bona-nu pot nicicum sa stau linistita.Daca sta cu Tudor la el in camera stau ca pe ace-desi imi propun-Relax girl!!!!!
FETELOR,CUM SPALATI JUCARIILE PE CARE BEBELUSII LE BAGA IN GURA?
MADA-

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Salutare,

Io trebe sa plec la sedintza cu parintzii la Matei, asa ca scriu scurt.

Locca e bine, vorbesc io cu ea la tel, dar nu are timp de net.

Xeno, dementziala poza ! Maria e foarte tare !

Sursu, ai pm.

Estrella, ai pm dar scriu si aici.Ilinca la 4 luni avea 5400.

Pica, merci, pozele tale le descarcasem deja .

Am facut si io cateva poze cu fata azi, dar tot nu ma lasa sa le incarc pe picasa. . De ce oare?

Fug.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

pt ca m-ati starnit, uitati un www.reclama ilegala - avertizare.ro/tv/?p=912" target="_blank">cantec de leagan frumos.

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

super tare capitolul trecut.Mai va iubesc asa de muult,habar nu aveti!
Am hranit,schimbat copilul,l-am pus in carucior si proptit langa tati la calculator,eu am dat buzna in bucatarie la laptop,si beau bere CU ALCOOL,asa ca nu ma supar daca cineva imi spune ca sunt mama denaturata.Da asa de dor mi-a fost sa beau o bereeee.Iooooi!

Fetele care ati inceput diversificarea pe la 4 luni,patru jumate,o masa ati diversificat,sau deja mai multe?Ca noi deocamdata doar masa de la 1 o diversificam,si ma bate gandul sa diversific si cea de la 5.Azi de exemplu i-am dat piure de mar si para la 1 si la 5 i-am dat cereale de orez,cu lingurita,completate cu laptic,desigur.La noi deocamdata asa merge...inca nu am inlocuit de tot o masa,si nici nu ma bate gandul,sincer.Ii dau piure cat vrea,si dupa pac,bag si bibe si las sa pape cat vrea.Doar lapticul e baza,nu?

Pup si ma pun pe citit ca sunt la pagina 2

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

ANAXI ,esti mortala iar MARIA e criminala.punct!

Asadar daca tot v-am facut pofta poftiti aici http://picasaweb.google.com/pepenasi08/AndreeaMariaLadymina77?authkey=uimDp-W7r34#5272987337068648226 sa papati.
Friptura inca nu era gata.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

cica reclama ilegala

uffff!!!!!!!

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Am reusit sa citesc pana la pagina 5! Oau dar aveti spor nu gluma. La cat intru eu e foarte greu sa citesc dar ma stradui:
1. Si eu sunt printre ultimele venite si nu sunt bagata in seama in mod constant, dar nu ma supar, mai e pana devin una din obisnuitele casei.
2. Pe contul ala cu poze stiu ca nu pot sa intru sa admir bobocii dar nici nu tin sa intru sa mi-i etalez pe ai mei. Pentru asta am propriile mele show-uri la semnatura. Cine vrea sa le vaza e binevenit si multumesc celor ce le-au vazut. Cand mai vad la cate o fata poze la semnatura ma uit, dar am o hiba, nu retin deloc usor numele userilor si mai ales al bebeilor. Oricum toti sunt superbi. Am vazut unul cu cravata lui tati la gat. Super gagiul!
3. Para coapta tare (de la natura) este purgativa, doar miezul de langa seminte constipa caci are o substanta speciala. Eu para coapta la cuptor nu le-am dat copiilor. Am luat pere bine coapte si le-am dat natur.
4. Era o fata cu copilul cu febra de trei saptamani. Eu cred ca tot pe analize trebuie sa se bazeze. Nu cred sa faca un copil febra atata timp pentru ca e deshidratat. Ar fi fost si alte semne la deshidratare. Si febra de la viroza trei sapt? Iar nu-mi vine a crede. Poate fi infectie urinara. Asta e parerea mea, caci pareri s-au cerut.
5. Eu nu pot sa fac bold ca folosesc mozilla si cred ca unele raspunsuri de-ale mele sunt greu de citit.
6. Pe 25 am terminat maternitatea. De azi mi-am luat medical. Tare ma intereseaza cum calculeaza cei 85%, abia astept normele.

Revin dupa ce mai citesc

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

www.trilulilu.ro/mihai_alexandru/32926d853583ca" target="_blank">cantec de leagan

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bun si daca am reusit dupa 2 zile sa recuperez ce ati scris... va mai spun si eu ceva pe scurt si ma duc sa imi vad de bb meu.

Despre noi: Am ajuns astazi pina la spital caci am crezut de cuviinta dupa o noapte de horcaieli si sforaituri sa mergem la doctor. Tanti doctor l-a vazut si ne-a trimis la spital. Concluzie: suntem putini raciti si avem productie mare de muci care trebuie sa fie extrasi din nas inainte de fiecare masa si dupa ce punem o picatura de nu stiu ce zeama in fiecare nara si mai dam 1 ml de panadol sear si unul dimineata si ne-a taiat de la iesit la plimbare pt 3 zile. La sfirsitul saptaminii ne ducem iar la control...

Ana Banana mi-o imprumuti si mie pe Maria ta sa imi bage si mie lucrurile la spalat. Lasa ca vin eu odat prin Pitesti si te vrajesc sa ne intalnim si ti-o fur pt citeva zile...

Clabur sincer si mie imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem macar in spital cind am nascut, daca nu am reusit sa comunicam dupa aceea. Sa stii totusi ca eu ma gindesc la mamica daguta de 2 fete superbe care a nascut in aceiasi zi cu mine, in aceiasi maternitate si cu acelasi doctor. scump toate fetele.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui sursula

ANA- ce tare!!!super poze cu Maria!
MAITREYI- mai povesteste cum a fost la Amsterdam!Mi s-a pus pata sa-l vizitez-ca e plin de biciclete si case colorate:)
NATI-mie mi se pare interesant sa ne spui cum e cu diversificarea pe alte meleaguri!

Bai,sunt de groaza cu bona-nu pot nicicum sa stau linistita.Daca sta cu Tudor la el in camera stau ca pe ace-desi imi propun-Relax girl!!!!!
FETELOR,CUM SPALATI JUCARIILE PE CARE BEBELUSII LE BAGA IN GURA?
MADA-

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

salut

legat de amsterdam, mie din olanda mi-a placut mai mult delft/ul, e un orasel mititel, centru universitar si haga, marea nordului de fapt, iti pun niste poze daca vrei si io is leshinata dupa olanda, abia astept sa mergem iara,noi o sa mergem in martie la un concert si abia astept

mami de Sofi

Mergi la inceput