Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
anaxena spune:
am scapat de un stress...spalatul!!!am om care se ocupa de asta,ce mai sunt o duamna...bagatzi un ochi aici
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
blueyes - dupa rotarix, dr ne-a zis ca intre a 8-a si a 10-a zi de la vaccin, sa ma spal bine pe maini cand schimb scutecul. habar n-am de ce. o fi din cauza a ce spui tu? la fi-mea nu mi-am dat seama sa i se fi schimbast kk, dar nici atenta nu am fost... cand m-am prins eu ca trebuia sa fiu atenta la ceva, trecuse a 10-a zi....
Tecky spune:
Anaxena super tare
!Nu-mi vine sa cred cat de bine sta Maria in picioare la nici 6 luni.Are o mamica zbanghie rau de tot nu gluma.
dana81 spune:
XENA super tare...era Cristi langa mine si ii zic ca Maria are 5 luni, iar el nu ma crede...
GINI fiica ta are ochi pe toata fatza
, o dulceatza, sper ca e bine
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Tecky spune:
blueeyes eu i-am fiert boabe de orez si cu zeama i-am preparat laptele praf si a 2-a zi i-au trecut scaunele moi.I-am dat de vreo 4 ori zeama de la orez ,sa nu-i dai doar o singura data.
MissJJ spune:
Dma da au pierdut 3-0.
Irolf o poti trimite pe mailul comun.
Boti super site-ul.
Ms. Mai da vad ca suntem multe fane puzzeluri noi avem timp de ele seara dupa 7 dupa ce culcam printesele.![]()
Narcisa profa e a tuturor.
Circula poza aia ca-n codru si toate ne minunam de merele fermecate, hara alb-o unde esti? te rog sa obs liniutza o ca asa ai zis sa scriu.
Cuscra tre sa punem un regulament pe prima pagina pt noii veniti.
ca la cluburile private.
Caprioara ms.
Atb
Eu le iau o rama si le pun in rama le lipesc cu niste lipici da sunt niste role speciale pe care sa faci puzzelul sa nu se strice si le poti rula si strange fara sa strici ce ai facut. am sa caut sa dau un link.
Nati ce imi place ca mai scrii.
Imi lipseste cum scriai la odisee mai des. Pupici la scumpetea voastra. E atata de scump.
Gini uff multa sanatate da nu te speria ca se mai intampla
aici este si un virus din ala de trei zile face febra de numa fara nimic altceva si apoi gata nu mai are nimic. Ziua in genere is mai bine seara/noaptea e mai nasol da si atunci daca chiar e f fierbinte si nu trece metoda cu apa e sg adik pui apa in caditza il invelesti in prosop si il bagi in cada cu apa caldutza ca oricum la febra i se pare mai rece si umezesti asa cu apa pana mai scade si apoi imbracata lejer plus sosetele cu otet seara inainte de nani si fingers crossed sa treaca si sa nu va chinuie prea mult. Multa sanatate.
Andreea multi multi pupici tie si la printese. Eu ma rog sa fie bine sa scapati odata de pb.
Cristina noi luam o lumanate personalizata pt sarabtori bine sunt multe din astea personalizate aici deci the possibilities are endless.
Kamelya sa iti fie de bine noaptea odihnitoare.![]()
Laremi ms.
Mai da am vrea si bebe 3 acuma mai vedem si cum evolueaza lucrurile. Legat de poze abia astept, mai aici mancarea indiana e asa ckicken jalfrezi, korma, tikka masala, curry de toate neamurile, naan bread mai sunt manacrurile cu miel ca si astea de pui mai sunt curry cu legume ma mai gandesc si iti mai zic. da la voi ce se papa?
Mai acuma cu laptele ca deja ma enervati
da la voi nu scrie pe cutie de la cate luni la cate luni???
Sursu eu am mai zis de crema aia eu aia o folosesc de cand era Ari mica, e cea mai buna chiar daca e scumpa e buna si pt acnee si pt eczeme si pt zgarieturi arusi minore, eu nu ma refer la iritatie normala clotrimazolul e pt trush adik fungal nappy rash e ca la femeii candidoza sau cum s-o chema in romaneste.
De aia o intrebam pe Diana. Oriucm ms mult de raspuns.
pica1 spune:
Ariadna, apropos de "cu greu gasesti un pediatru care sa nu recomande sucul de morcov la 1,5 luni, ideile sunt invechite si din pacate abia acum apar medici care sunt deschisi la minte si in conformitate cu noile reglementari in aceasta materie . Inteleg, la 4 luni...ok...dar la 1,5 luni???". Eu una nu am intalnit pina acum pediatru in Romania care sa recomande asa ceva. Pediatrul copilului meu este acelas pediatru pe care l-am avut eu de cind m-am nascut, si totusi chiar daca eu am fost crescta dupa regulile de acum 30 de ani, pt Sebastian acelas pediatru imi recomanda strict: diversificare dupa 6 luni, ceai numai si numai daca e absolut necesar, sa nu ii dau decit vigantol si nimic altceva, de prevenal mi-a zis ca il recomanda dupa virsta de 1 an s.a.m.d. In mare cam aceleasi reguli ale doctorilor relaxati
. Tot ce am scris mai sus am scris doar pentru a va arata ca exista si o alta fata a ceea ce poti gasi in Romania (specific ca pediatra lui Sebastian nu este un doctor de la o clinica particulara sau a unui centru medical).
Ma duc sa mai recuperez sa vad intreaga discutie despre "hai sa emigram"
SEBASTIAN (31.07.08)
bubuleana spune:
dana: Nan2 intra in momentul in care incepi diversificarea, de-asta scrie la 6 luni pt ca, cam asta e varsta de incepere. Insa daca incepi mai devreme, cazul nostru, trebuie trecut pe Nan2. Asa ne-a spus dr si mergem pe mana ei desi si eu mai am in stoc vreo 5 cutii de Nan1 asa ca astept sa le termin si dupa aceea luam Nan2.