Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
dana81 spune:
BUBULEANA vroiam sa stiu la cat schimbati Nan-ul, dar te-ai prins tu din mesaje
Am uitat sa va spun ce am visat...ca ii cresteau dintii Clarei, 2 dinti frumosi, albi, albi...ce o fi insemnand?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
pica1 spune:
Sun cind am zis ca sunt un prost utilizator m-am referit la faptul ca nu stiu ce setari trebuie sa ii fac adaptate la conditii...in mare stiu de unde sa fac setarile. Stai linistita caci cartea de la aparat o am si eu, dar lenesul e lenes
, eu ma gindeam daca poti sa ma ajuti cu citeva reguli de baza, de bun simt pe care eu nu le stiu...
.
Dianami dora un
si o
de la mine pt tine. Doar asa ca m-am tot gindit la tine si la curajul tau.
Sursu scaunelul acela gonflabil eu l-am cumparat ca o alta chestie de divertisment pt Sebi si cred ca asta ii este si scopul din fabricatie. Eu l-am folosit atunci sa ii dau de mincare caci mi-a fost lene sa ma urc in pod sa ii dau jos scaunul mare de masa, dar mi-a placut ca in dracia aia gonflabila sta mai mult sprijinit de spate decit sta in fundulet.
Am vazut ca ni s-a mai alaturat o Ileanna. Iti urez bine ai venit si sper sa fii mai sanatoasa la minte decit tiza ta
. Si a mai venit si o Ella... si tie iti urez bine ai venit.
In rest am vazut o intreaga tragedie a lui Moni care se simte nebagata in seama, dar eu cred ca o sa-i treaca. Eu am vazut poze cu baietelul tau care mi-au placut, dar nu am avut timp sa iti spun.
Ma duc sa mai recuperez si poate vad si eu ce e cu filmul si Sursula![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
flo1980 spune:
Dana81 eu stiu cand visezi ca pierzi dinti moare cineva, dar cand cresc...poate se naste cineva ![]()
noi
un fulguletz
un pepenash
ankalaura spune:
ESTRELLA - stai ca nu a zis si CAPRI cat avea Ilinca la 4 luni. Va luati de mana. A mea avea 6500 g / 65 cm, dar nascuta ceva mai umflata decat a ta (3700/51)
pica1 spune:
Estrella fotoliul acela l-am luat din Carrefour ( sa nu ma intrebi cit a costat, ca eram in stare din aai de luam tot ce imi placea si imi iesea din cale), iar lingurita minune este luata de la Miniblu, dar iti recomand sa o comanzi online de la ei de pe site caci este mai ieftina decit in magazine.
SEBASTIAN (31.07.08)
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Am o mare rugaminte la voi,in special la mamicile care au facut Rotarix-ul bb-ilor!Vi s-a intamplat ca dupa o saptamana si cateva zile de la vaccin,bebe sa aiba scaune moi si dese?Robert a facut si de 5 ori intr-o zi
dar nu da semne ca il doare burtica,nu este agitat,nu plange,doar ca face foarte moale.Acum nu stiu dc este neaparat vreun efect secundar al vccinului dar chiar nu stiu care ar putea fi cauza si ma stresez tare!
El in afara de laptic nu papa nimic.
Stiti ce as putea sa ii dau sa se regleze?Pediatra mi-a zis mai demult ca este bun ceaiul de menta in care sa adaug un varf de cutit de calciu carbonic dar nu functioneaza metoda.
Va rog mult sa-mi spuneti si mie dc stiti voi vreun remediu!
Thx!
violeta29 spune:
NATI, si eu sunt innebunita dupa puzzle, cu cat are mai multe piese cu atat e provocarea mai mare.
LAREMI, bai dar buna idee mi-ai dat, chiar am o prietena care lucreaza la o firma unde fac si asa ceva.Multam de pont
DANA, da, am pus si noi lamaie si supozitor cu paracetamol. Azi nu a mai facut febra doar ca s-a inrosit putin locul intepaturii
CRISTINA, te muti si la mine cu calcatul ca eu urasc sportul asta
SUN, cu pareristele si eu is certata rau, da m-am facut rea de tot, si cand comenteaza ma intorc uimita si intreb politicos:"nu va suparati, ne cunoastem de undeva?" Stiu ca nu e tocmai elegant din partea mea dar nu mai suport. E treaba mea daca scot copilul zilnic la aer, nu tre sa dau socoteala nimanui.
BOTI, puzzle online super, am salvat si io site-ul. Abia astept sa fac![]()
Gata ma opresc aici ca iar are fii-mea o surpriza-n pantaloni
Azi e supercacacioasa. Pup gasca
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
MissJJ spune:
Mama frate cat puteti scrie, sunteti fenomenale, da imi place [:d] pb e ca pana tremin de recuperat deja tre sa deschid cap nou.
Deci revin cu recuperatul cap asta.
pica1 spune:
Ariadna, apropos de "cu greu gasesti un pediatru care sa nu recomande sucul de morcov la 1,5 luni, ideile sunt invechite si din pacate abia acum apar medici care sunt deschisi la minte si in conformitate cu noile reglementari in aceasta materie . Inteleg, la 4 luni...ok...dar la 1,5 luni???". Eu una nu am intalnit pina acum pediatru in Romania care sa recomande asa ceva. Pediatrul copilului meu este acelas pediatru pe care l-am avut eu de cind m-am nascut, si totusi chiar daca eu am fost crescta dupa regulile de acum 30 de ani, pt Sebastian acelas pediatru imi recomanda strict: diversificare dupa 6 luni, ceai numai si numai daca e absolut necesar, sa nu ii dau decit vigantol si nimic altceva, de prevenal mi-a zis ca il recomanda dupa virsta de 1 an s.a.m.d. In mare cam aceleasi reguli ale doctorilor relaxati
. Tot ce am scris mai sus am scris doar pentru a va arata ca exista si o alta fata a ceea ce poti gasi in Romania (specific ca pediatra lui Sebastian nu este un doctor de la o clinica particulara sau a unui centru medical).
Ma duc sa mai recuperez sa vad intreaga discutie despre "hai sa emigram"
SEBASTIAN (31.07.08)
kamelya spune:
oana eu stiu ca Rotarix se face in 2 doze la 3 si 5 luni;
iar ptr Prevenar uite o schema cand il poti face; bine te poti consulta si cu medicul tau:
6S - 2L: 4 doze la 3 - 5 - 7 - 15 L
7L - 11L: 3 doze la 7 - 8 - 15L
12L - 23L: 2 doze la 15L - 17L
24L - 5a: 1 doza
buburuza mea
de Daria 14.07.2008