Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Estrella, fiecare copil are ritmul sau...EU stiu ca bebeii nascuti prematuri ar trebui ca la 4 luni sa isi dubleaza greutatea fata de cea avuta la anstere ; la bebeii nascuti la termen si cu greutate normala, dublarea greutatii are loc undeva la 5-6 luni...

Rontzy, si noi am avut probleme ..eu am inceput sa ii fac masaj circular pe burtica , plus gimnastica si asa ne-am revenit ...acu face kk 1 data pe zi sau la 2 zile, depinde...

inca nu am terminat de calcat...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Estrella Maya&MAya sunt cele mai slabe :). Maya mea la 4 luni 5600, 62cm :)). Dar e exact in medie, acolo unde trebuie sa fie, deci nu imi fac probleme.

Violeta, si eu fac calendare pentru bunici. UIte unde si www.photoways.com/boutique/calendriers-agendas/calendrier-mural-simple" target="_blank">cum .

Wk viitor mergem la munteee, uraaa, la tine Turtu, in suisia :). Hai pls, iesi din butoi. Uite sa treaca.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Naaa, ca merge ultra prost asta, mi-a trimis de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Moamaaaaa da cat ati scris surorilorrrrr!!!
Ia sa scrieti fiecare cate 3 randuri, ca cetesc aici de la pranz!!!

Raportam control de 5 luni cu 7350g si 66,5 cm. Sanatosi da' mucosi ..

Ileanna si Ella welcome!

Andreea Oradea
Apropo mai sunt nuferi la Oradea?

Laremi o sa gasesti, e de-acum sezonul

Irolf in ce sector stai?
Vazut bufleii tai si salivat la praji!

Boti cum e broscuta pentru pijamale?

Tecky eu am auzit ca asimileaza toate vitaminele din fructe si legume, chiar daca ies nedigerate in kk.

Ladymina la fasolea ta...

Violeta29 ce program de calendar ai?
Bafta la doctor!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am uitat sa zic cate ceva de termometru si kk....

Pai cand ii pui termometrul nu te astepta sa faca imediat, mai insisti putin stanga - dreapta cu miscari foarte usoare cateva minutele si apoi incepe sa dea semne de kk. Mai poti unge termometrul cu galbenele (unguent)....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Alina Maria ce cheliuta e Rayan

Vicky vezi sa nu va bage Maya sub masa dc ii mai dti multa beutura (am vazut poze)

Sun ce scumpa e Thea cu joben

Laremi sa va traiasca crestinul de la noi

Narcisa ce scumpa e Anais cu caciulita rosie

Profa mi se pare mie s-au ai sters albumul de poze?

revin ca s-a trezit

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare ...finally am ajuns la zi...de ieri pana azi ati scris de nu mai pridideste omu' sa va citeaasca..apoi sa mai scrie
pupici la cele suparate..sau in butoi
pupici si la sarbatoriti
pupici lu' cris, maitrey si sunisoru'
intrebare: noi facem pentaximu'..pot sa-i fac si prevenaru odata cu pentaxim? dica..am facut pana acum o doza de penta..da daca vreau si prevanaru si sa zicem si rotarixu'..cam cand le-as putea face!? multzam de raspunsuri!
si multzm si de raspunsu legat de scutece...sibylle nu ma filmez...ca vad ca mai multe sunt patzite cu pampersu asta no 3 ..si colac peste pupaza de cand am scris si m-am plans nu a mai iesit kk ..pica am luat si happy..o sa le probam dupa ce terminam mega-cutia de papers
pupici la gasca...plange maimutzica
aa..struluta...unde esti???

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Fetelor, de ieri am baby einstein. e suuper si Maya adora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna_83 spune:

diarux, multumim pt poezica... pe faza ca intotdeauna chiar si cu noi astea nou-venite. adevarul e ca mi-era teama ca am picat cam ca musca in lapte p'aci pe la voi, in sensul ca s-au tot creat discutii si au aparut tensiuni, iar mie sincer imi pare tare rau de situatia creata pt ca eu am vazut mereu in voi o mare familie si v-ati inteles intotdeauna bine si v-ati oferit sprijin una alteia si fara sa stiti ati oferit sprijin, sfaturi utile si speranta si altora care v-au citit dupa margine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NAN - si noua ne-a zis dr sa trecem pe NAN 2, dar nu am facut-o inca. Pe cutie scrie ca NAN1 e pana la 6 luni, iar in dulap aveam "stoc" de inca vreo 10 cutii, asa ca suntem pe NAN1. Dupa ce le termin pe asta vom trece pe NAN2 - estimez eu ca peste 10 zile - 2 saptamani.

Azi noapte fie-mea A DORMIT! Si nu a mai fost nevoie sa o aspir. Dar nu e inca ok. Azi am scos aspiratorul, dar numai de vreo 6-7 ori. Ceea ce e spre ok zic eu. Sper sa se puna pe picioare in 2-3 zile, asta daca nu o dau maine iar peste cap... Iar mergem cu Eliza la hospital, unde nu e clar cat vom sta... Mergem de la 8, baremi sa fim printre primii...
Partea mai nasoala cu Erika e ca deja a ragusit de atata plans. Iar raguseala e o chestiune cam naspa...
SUN - multam de intrebare

Cu diversificarea suntem la fel de falimentari. Azi am facut broccoli pentru Eliza, si am incercat sa ii dau si Erikai. Nene ce s-a strambat si l-a scuipat, desi ii pusesem fix O PICATURA de piure pe limba. Si tot s-a inecat cu el, chiar dupa ce scuipase cea mai mare parte afara....
So... ramanem pe lichide deocamdata...

MOama SUN - biscuiti cu lapte!!!! Am uitat de acest delicios fel de mancare! IL GATESC DISEARA!!!!

AteBeule - clar, ciorba de potroace la tine se tine! Cu ciorba de burta! Eu sunt maaaare da' mare fan de ciorba de burta!!!

KLA - in schema mea am avut prima doza de Rotarix la 3 luni si rapelul la 5 luni. Ii pot face Rotarix pana la 6 luni, daca e racita

MADA - ai dreptate cu tara... Intotdeauna mi s-a parut extrem de atractiva forma ei de peste

MoamA MINA _ fasole cu ciolan????
Bey, nu ma 'inervati' ca scot acuma ecleru' cu ness!!!

TECK / SUN - Cu numele pe care nu ni l-a zis pana la nastere, pe mine nu m-a enervat, dar AM INVIDIAT-O ca mie nu mi-a venit o idee asa de cool si drept urmare am suportat-o luni de zile pe maica-mea care de cate ori vorbeam nu se putea abtine sa spuna ca numele ales de noi e urat si ca fata o sa fie nefericita cu un asa nume si ca o sa ii fie rusine de el! Adica Ligia, cum vroiam noi initial. Acuma, si majoritatea dintre voi ati zis abia dupa ce ne-am schimbat parerea ca e mai frumos Erika decat Ligia, da' nimeni n-a zis ca e naspa. Iar noua ne place, mi se pare ca e mai rar, mi se pare chiar melodios, imi placea... Si Erika imi place, dar revenind la subiect, am invidiat-o pe SUN pentru asa o idee COOL de a nu spune, ca m-as fi scutit de multi nervi in lunile alea...

XENA / MADA Chiar ca ce onoare!!!

Mergi la inceput