Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
rontzy spune:
fetelor,MULTUMESC de raspunsuri/sugestII!cred ca am uitat sa MULTUMESC PT URARILE DE BINE LA IMPLINIREA CELOR 5 LUNI SI LA IESIREA DINTISORULUI!
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
Nati spune:
diarux, si tu esti cu puzzle, hai ca facem club de puzzle
.
Ia sa mai vedem care sta ascunsa si nu zice nik?!
narcisa se apuca de goblen sau pescuit, infiintam cluburi de relaxare.
Azi am scris cat pt o luna, ma mir ca a fost Matei asa cumintel si m-a lasat sa-mi fac de cap la calculator.
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
maitreyi spune:
laremi nu imi trebuie 5 stele
noi suntem genul cu masina in spinare si la drum...oriunde
de la anu cand o fi si baby mai marisoara o luam iar la drum pe coclauri. acu 2 ani am facut europa nord-sud. anu trecut toata grecia nord-sud si acu vrem sa facem europa est-vest
cand trecem si la alte contintente facem o vizeta si la voi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux GINI sper ca e mai bine IRINUCA ![]() ![]() ![]() A.CICEL ![]() CRIS am incercat, da unde sa plec 5 min?? ca asta parca e radar. cum am iesit din camera...cum pac, miorlaie. A venit sotzu acasa si m-am linistit. ca el era "proaspat"! ANNABABY si la noi ninge!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() LAREMIda, io scot ce e mai bun din XENA dupa cum se vede. acu na, imi face concurentza la poezii!!! ![]() ![]() Macar si-a luart atentia de la poza aia nenorocita!Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
nu mi-a trecut Dna Tzatza,am poza pe desktop!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
violeta29 spune:
de ce credeti ca plangea fata mea? A facut caca si s-a manjit pin la gat
, a trebuit s-o schimb de la piele![]()
NATI, da e primul vaccin, deci e ok sa fie asa, ma cam speriasem
LADIMINA, am pus comprese dar nu prea multe ca se enerveaza rau cand simte rece
Ma duc sa distrez copilul ca ma striga
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
clabur spune:
Mai, eu una nu mai inteleg nimic..... Ce se intampla fetelor p'aci prin cartier...S-au suparat vecinele? Care, pe cine si de ce?
Si eu am intrebat unele lucruri la care nu am primit raspuns. Asa si?
........
As vrea si eu sa ma mustrati atunci cand sesizati ceva in neregula pentru ca din exterior se vede mai bine decat din interior. Asta nu se intampla pentru ca nu sunt asa activa cum sunteti voi. As fi vrut si eu sa fiu mai apropiata de Pica pentru ca am nascut in aceeasi zi cu aelasi doctor si in acelasi loc si mai ales are si baiat
dar fel...nu sunt suficient de activa. Am o fata de 9 ani, clasa a patra care ma solicita poate mai mult decat pishcoata asta mica si nu am timp de postat. Citesc seara printre randuri ce mai spuneti dar nu am timp de replicat.
Reveniti-va mai si luati in considerare ce spun celelalte pentru ca sunt cele mai pertinente sfaturi.
Va salut si promit sa revin
pentru toate mamicile (si cele suparate si cele nesuparate).
anaxena spune:
estrella noi la 4 luni aveam 5900g,acu avem 6600
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
laremi spune:
ladymina , saru-mana.
Greu tare era …
Vazut Matei dulce de Nati 
violeta, poti merge cu ele la asamblat in oras unde leaga proiecte de licenta, le poti face cu sistem de ala de arc inelat, au masina pentru asta si nu costa mult … numai sa lasi o margine suficienta pentru gaurire
maitreyi, noi va asteptam … 
dana81 spune:
ANAXENA
, te voi stresa la un moment dat, acum esti prinsa cu "tzatzele lui profa"
LAREMI nu ninge, e o vreme de...cu ceatza si frig...
MINA da atunci ne-a trecut repede cu nurofen si otocalm, azi nu stiu ce are cred totusi ca e meteosensibila!!!si..POFTA BUNA!!!!
VIO mie dr mi-a spus sa-i pun o felie de lamaie daca se inroseste locul, dar nu a fost cazul..deci inccearca si asa, lamaia o pui pe intepatura si o legi cu o bucatica de tifon, pup Alexandra sa-i treaca
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
estrella80 spune:
Va multumesc mult fetelor care mi-ati raspuns in privinta greutatii bebeilor la 4 luni. Cum ma asteptam, asa cum am precizat inainte de a avea raspunsruile voastre... Maya e cea mai slaba!!!Si foarte apropae de Maria a Xenei!!
Va multumesc si ca m-ati luminat si am mai intrat si eu pe mail-ul comun de pe yahoo, si intr-adevar am gasit subiecte legate de diversificare!!!
Legat de mere cu biscuite.... iar m-ati luminat!!Oricum eu cand ma refeream la mar cu biscuite, ma gandeam la biscuiti din comert, mai precis din farmacie, cei speciali, fara gluten.... care dupa aia ii blenduiesti cu marul si iese o pasta cremoassa....!!!Din cate stiu eu, biscuitii casre se gasesc in farmacie sunt hrana bio!!!Fraa gluten si fara zahar!!!
Va las!!!Mergem la controlul de 4 luni la dna doctor!!!