Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
Diarux sa vezi ce te iau de par!!!...daca mai tipi la baiat!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
AnnaBaby spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu Prevenarul. 
Tura viitoare cand mergem la dr o sa intreb si o sa-l facem si noi, tot la un an, ca de acum e prea tarziu.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Nati spune:
violeta29, cred ca e primul vaccin pe care il faceti.
Matei la primul vaccin in brat, i s-a inrosit la inceput, i se umflase si la o zi sau doua incepuse sa faca mici gamalii de ceva galben in varf, parca ar fi fost puroi.
Facuse si febra putin.
Oricum la medic cand am fost in sala de asteptare era un afis cu poze la cum trebui sa arate locul dupa vaccin, si era asa cum aratau pozele, da eu panicata numa de alea nu mi-am adus aminte.
Am sunat medicul si ne-a zis ca e normal sa se inroseasca si sa faca chestia aia galbena.
Acu zic si eu, daca zic prost imi cer scuze, mai bine suna la medic si vezi ce zice.
Pup sa treaca febra!
ladymina, ma autoinvit eu la ciorba de fasole cu afumatura daca Sun refuza
, am o pofta de numa, sa vezi ce concurenta fac cu Matei la bale, offf.
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
AnnaBaby spune:
Mamaaaaaa, Mada, da ce complicat e cu gradinita la voi, adica in fiecare an o iei de la cap cu inscriere, asteptare, etc, si copilul schimba locul? pai abia se acomodeaza si ea cu colectivul si e posibil sa mearga in alta parte?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Neatza!!! Fiica mea mi-a pus nervii pe bigudiuri noaptea asta, am dormit de la 11 la 2 si atat, in rest foiala si mataiala la greu, ptin somn...i-am luat temp, nimik, i-am schimbat pampersul, i-am dat lapte, ceai ...dimineatza a trantit un kk maaare un raset in hohote si a adormit...am uitat ca nu am inchis un ochi, am spalato cu pupaturi si acum ma refac cu o cafelutza in fatza calc.XENO vezi poate imi dai si mie accept pe mess, sa nu ma supar ca nu mi-ai raspuns pe aici pe forum, da? Cristina hai si la mine cu fierul ala... GINI pupam Irinuca sa ii treaca si sa fie sanatoasa ![]() Cine da NAN la bebe? KAMELYA asa de mult doarmme?Vreau si euuuu, ce-i faci? Maytrei da bona ta nu are program fix? Eu cred ca ma isterizam rau.. NATI cum le zici tu...Pupam mama de Matei frumos ![]() MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
ti-am dat accept!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
laremi spune:
Off … cum se mai supara cate o fata, cum apar pagini intregi cu scuze si justificari
… io zic cine se mai supara, sa-I taiem nasul si gata ![]()
ileanna83, bine ai venit 
ella72 , noi am facut Rotarix si nu am avut nicio reactie adversa. Pe de o parte, protejeaza pentru un singur virus si doar 2-3 ani si boala e tratabila. Pe de alta parte, boala e urata tare mai ales daca nu ajungi cu bebe imediat la spital. Nu stiu cum sa te sfatuiesc.
annababy, vreau si eu zapada 
dana, eu dau NAN la bebe. Si la Galati ninge? Noi nu am trecut la 2, pe cutia mea scrie ca 2 e dupa 6 luni, o fi altfel aici?
Maitreyi, daca nu esti genul de turist care este satisfacut doar de servicii all inclusive categoria 5 stele, India merita categoric vizitata. Cu haine traditionale, zici? Hai ca tu te scoteai onorabil chiar si cu sari, dar cum era al tau sot in rochita-fustita d-aia de poarta ei?
Da, suburbiile sunt nasoale, dar nici n-am nicio treaba pe acolo … toate mallurile, parcurile, scolile, spitalele etc sunt in oras, am vazut suburbiile din masina, cand am iesit in afara Calcuttei.
Sun 
Crema iritatii scutec si aici se foloseste cea de zinc, dar e mai buna una pe baza de sucralfate (nu stiu ce e asta), s-ar putea sa fie aia de care zice Sursula, aici se cheama Sucral Cream
cristina sa ne traiasca piticii 
diarux , mi-ai zis acum.
Si mie mi-a placut camasuta, dar nu am pastrat-o. Camasute in genul ala sunt peste tot aici si cred ca si prin magazinele artizanale din Romania gasesti.
turturica , vezi ca n-avem decat un butoi si e cu lista de asteptare
. Pupam sa treaca.
estrella, noi la 4 luni aveam 7350g, de la 2990g la nastere. Dar e baiat. Eu stiu ca e ok atat timp cat nu stagneaza, chiar daca ia mai putin in greutate.
Fetelor, unde vedeti voi poze cu Matei de Nati?
ladymina77 spune:
Nati ,cu mare drag te invit mai ales ca e totul de mama de acasa nimic din magazine.
Am vazut si eu pozele cu frumosul tau voinic,tare aia cu batista.
Laremi,la semnatura le vezi 
Vio si la noi a fost rosu si chiar umflat.Trece cu comprese multe.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura GINI - eu nu ma bag la stimulent. Mai bag insa 3 zile de CO din 22 in 24 dec, plus zilele de Craciun, deci suspend pe 29 dec. Mi se pare ca am "stors" maximul posibil XENA - te rog sa tii minte data cm, ca eu sunt falimentara la asta, si cum tot ieri ma inscriu si eu cu prima zi de cm, s-ar putea sa te intreb, nu de alta, dar pana voi fi posesoarea unui sterilet, sa am si eu un calendar ![]() NATI - habar n-am daca de Erika mea ai fi zis vreodata ceva sau nu, dar nu conteaza si nici nu va conta vreodata, si e valabil pentru oricare ca va pup pe toate! Iar Mateiul tau este unul dintre cei mai speciali! ![]() Uite, de exemplu ce m-a enervat la tine, vrei sa iti spun? Ca ai zis ca nu intri mai des, nu numai ca n-ai timp, dar ca noi vorbim chestiuni "specifice", "locale" si ca in Japan e altfel si etc... Da' eu stiu ca nu intri mai des numai din lipsa de timp ![]() Fug dupa Eliza si revin |
ok anka,moama va datzi seama eu,madamxm si anka vom ovula impreuna,ce onoare!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
violeta29 spune:
Deci revin:
Cadouri pentru nasi:si la noi vor fi universale de data asta, un calendar personalizat cu pozele fetei ,si dupa caz pozele ei impreuna cu nanuta, mamaia, etc, plus un ornament frumos cu o lumanarica ceva, inca nu am luat urmeaza.Calendarul il voi face eu cu un programel , da nu prea am idee cum sa asamblez paginile. Sugestii ceva?
ILEANA83, ELLA 72bine ai venit si tie si pepenasului tau
MADA, mai da ce domnisorica ai tu acolo, deja va inscrieti la gradinita, wow
RONTZY, cand nu face caca pap eu struguri sau pere.La noi a functionat si termometrul DIARUX, ma primesti si pe mine la o portie de ciorbita radauteana?
ANAXENA, mai da ce poieta aveam noi si nu stiam, profa ai grija ca-ti ia Xena sunca din fasole![]()
ESTRELLA si eu ca si tine, vad toate pozele dar nu nominalizez si sa spun si de ce, eu is mai imprastiata asa si nu as vrea sa spuna nimeni uite de cutare a tot zis da de mine nu etc Asa cum \\nici urari nu fac de 1 luna doua treietc din acelasi motiv.
Ma opresc deocamdata, revin mai tarziu ca acum s-a trezit printesa
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ileanna_83 spune:
va multumim din nou pt urari si pt primire. si probabil o voi mai face in inca vreo 'nspe mesaje pana scap de moderare. devine frustrant..........