Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna_83 spune:

asaaaaaaa...eu sunt nascuta pe 27.08.1983. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza gagici!

Asa legat de gradinitza eu inca ma documentez ca acuma au pus astia regulamentul pt admiterile de anul asta si am aflat urm: ca pe 20 ian se inchid inscrierile, apoi se asteapta pana pe 2 aprilie cei care au ratat termenul limita cei care au copii cu nevoi speciale si aplica pt scolile speciale si au de adus documente medicale si etc si apoi pe 2 aprilie calculatorul se pune la munca si incepe sa repartizeze copii la scoli deci un program special face asta nu vreun nene ia si se apuca sa ii ia pe ranmd sau ceva deci calulatorul face asat si tot pe 2 aprilie dupa amiaxa suntem anuntati ce si cum. Acuma Ari normal de la 3 ani are gratis de la stat deci ea normal dupa ca implineste 3 ani ar trebui sa inceapa nursery adik in ian/feb 2010 ca inainte de asta adik de la anul face pre school ca e pre school nursery si apoi reception class cum ar fi grupa mare din ro acnd merge full time deja la scoala ca aici la 5 ani incepe copilul efectiv scoala si termina la 16 adik ca in ro da decalat cu 2 ani.
Asa si noi pana la 3 ani tre sa platim aici la gradi langa noi deci incepe aici la gradi din ian/feb 2009 pre school pe 2 aprilie cand se dau rezultatele de nursery tre sa acceptam locul la gradi care ne eeste oferit si apoi rasuflam usurate daca ramane tot la gradinitza asta daca nu ne mutam ca tiganul cu, cortul daca nu ne convine si vrem sa fim in continuare pe lista de asteptare la gradi asta de langa noi putem sa ramana pe o lista de interes continuu asa se cheama deci cam asta e povestea. Complicat nu? ca eu deja is in ceatza. Si am chinui sa ma descaltz cu toata povestea asta cu scoli gradinitze etc aaa si cireasa de pe tort la anul in nov iar tre sa ne inscriem asa ca daca mergem la pre school si nursery aici nu inseamna ca automat trecem in reception class si iar o luam de la capat. Someone shoot me please...
Ileanna, Ella bine ati venit.
Irolf jos palaria imi place atitudinea ta si stiu ca multe fete au fost placut impresionate.
Moni sorry ca te-ai suparat eu mai sper poate te razgandesti da na tu faci cum crezi ca e mai bine.
Anka te asteptam afara din butoi. Mai da eu am zis tara o iubesc da nu oamenii din ea, no offence.
Cristina super si lui Ami ii place mutl imi pare rau ca la Ari nu am reusit sa facem asa si mi-e sa nu ii fie frica de apa cu ea nici la innot nu am reusit sa mergem ca ea era mereu bolnava am zis ca o sa incercam sa vedem poate totusi ii place.
Mitzi corect e greu sa faci numai din instict da eu is de parere ca e bine s ate informezi din cat mai multe surse nu numai dintr-una si aia e legea. Eu am tone de carti luate de la prima sarcina am scototcit tot netul am citit sute de reviews la carti nu m-am multumit cu una.
Narcisa suna super carticica si noi vrem sa luam cadou pt Ari o carte din astea speciala de sarbatori acuma de mos niculae.
Legat de cadouri pt nasi de sarabtori noi le luam cate o lumanare mare din aia speciala de sarabtori personalizata. Sunt multe aici din astea personalizate f faine, da aici de sarb se poarta laumanarile si etc si ea oricum e de cetatenie britanica deci e bun asa. Asta pt nasii lui Ari ca a lui Ami is in italia.
Andreea asa e greu cu traitul sa se invete lumea da na poate poate la un moment dat... Nici aici nu is super evoluati da se straduie aici nu e ca in germania acolo pe strada is pubelele separate aici nu is adik sunt zone de reciclat special cu pubele din alea mari da in rest is normla epubelele si in centrul Londrei nu sunt deloc din cauza bombelor.
Ooka, Andreaa putem discuta si cotidiene nu numai lapte si pampersi nu?
Anka raspunsul: DA se dau credite asa s-au dat si aici si acuma cand le cere la astia avans se zburlesc de numa. Bine la noi e si un sistem de puncatj la credit adik tre sa ai un anume credit score ca sa poti lua ceva cu credit si de fiecare data se face verificarea dar pana acuma se dadea f usro la unii nu la toti majoritatea britanici ca aici tre sa fii de cel puti trei ani la o adresa dar da se dadeau f usor credite. Acuma s-a strans latul.
Mina poate ea nu e pregatita inca.
Tecky multumim.
Anna ma bucur ca fost cuminte la vaccin la noi eu is aia rea si cu sange rece care merge cu printesele la intepat. Tati il ia cu lesin la ace si din astea. Lasa ca si 5 lg is bune la inceout e mai greu si nu va imagnati ca papa bebelusii catroane intregi Ari de ex abia acuma la 2 ani papa un castronel mic de cereale si ala trei sferturi nu plin deci e timp destul.
Narcisa uff nasol cu inundatiile, saracul Vil creca ce greu i-a fost sa tot ia de la inceput.
Anka da stiu cine is da daca le ceri sa arate ro pe harta habar nu au, oricum ei recunosc ca is ignoranti ei stiu de spania, austria, italia , franta ca acolo isi iau case si merg in vacante si cam atata. Limbi straine nu se chinuie sa invete asa ca...
Dma . Asteptam si poze daca va intalniti.
sa ne pui si noua din retele mai interesante.
Maitreyi la noi de la para mereu facea moale eu i-am dat para numai proaspata nici marul nu l-am dat copt ca nici noi nu-l mancam asa deci fructele le-am dat proaspete.
Bubu felicitari pt diversificare. Super ca papa asa frumos.
Rali speram sa fie numai de la sezonul rece si sa nu fie nimic serios.
Cuscra simplu, cu o mana.[:d] Adik pregatesti toate deschise la indemana torni putin sampon pe cap cu mana libera freci tot cu aia libera clatesti prin bagare in apa apoi la fel pt corp mai intai pe fatza apoi il introci si speli spatitzul si bucutzele si gata. Copil squeaky clean.
Sper sa mearga ca lam mai pierdut odata mesajul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

GINI sper ca e mai bine IRINUCA

A.CICEL

CRIS am incercat, da unde sa plec 5 min?? ca asta parca e radar. cum am iesit din camera...cum pac, miorlaie. A venit sotzu acasa si m-am linistit. ca el era "proaspat"!Cadou pentru nashi...de fapt e universal de sarbatorile astea...adika si la parinti la fel. Am gasit in Billa un set de 6 rame foto mici. pun poze cu gagiul si gata. asta e cadoul anu' asta.

ANNABABY si la noi ninge!!!!

LAREMIda, io scot ce e mai bun din XENA dupa cum se vede. acu na, imi face concurentza la poezii!!!Macar si-a luart atentia de la poza aia nenorocita!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ileanna83: bine ai venit! si eu mi-s fecioara...dupa zodie

mada: cum gasesti tu o vorba pt fiecare, draguta mereu tare complicat cu gradinita, m-ai bagat in ceata

Mergi la inceput

ma bag si eu in seama si vreau sa-i raspund lui rontzy in legatura cu nefacutu de kk. si david al meu a fost o vreme constipat foarte si cand facea tipa si plangea de ma apuca si pe mine plansul langa el si bineinteles ca ieseau niste gloante taaari... si pana la urma a facut de vreo doua ori cu un pic de sange. doctorita :" o mica fisura anala". si n-am mai rezistat si am inceput cu supozitor cu glicerina. in fiecare seara timp de 2 saptamani. si apoi a inceput sa faca singurel , asa, brusc intr-o seara, de ajunsese intr-un timp de facea si de 3-4 ori pe zi. ideea e ca eu ii puneam cate 1/4 din supozitor si el avea tendinta sa- se screama sa-l scoata si gata, fara sa iasa si altceva. insa eu i-l bagam iar in funduc (sau ma rog, altul) si stateam cu el acolo, ii strangeam fesele sa stea lipite asa de mana mea si in acelasi timp ii faceam un pic de masaj asa circular (sper ca m-am facut inteleasa, masajul tot la fundulet , asa, cat sa-l stimulez pe el un pic).

Mergi la inceput

humana milkzucher la noi a functionat vreo 2-3 zile si apoi gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SURSU 2 saptamaaaaaaani????nu cred ca rezst asa!

SUN "si daca nu raspund cuiva si arde, trageti-ma de maneca!" Pai de ex, nu mi-ai raspuns nik cu ciorba! siera o intrebare serioasa!!!

ESTRELLA pe mailul comun trebuie sa fie despre diversificare. au pus fetele. Sper ca si DIANAMI a pus din nou schema.

TURTUUUUUUUU! ce ai patiiiiit????

RONTZY Si noi avem probleme u kk. Io pap pere acum si mai merge din cand in cand, adik il mai elibereaza. Face 2 zile normal iar vreo pauza...ce sa facem...Aaaa, TECKY termometrul e frectie la picior de lemn.

SUN ma refeream la faza cu mama denaturata ce sunt,. ca tu vb asa de frumos si io ma enervez pe al meu. na , de asta.

KLA Nu stiu ce sa zic...da dr ce spune????Stiu ca la raceala...nu se face...adik la febra nu la raceala. sa se faca bine repede.

ILEANNO svrie si tu mai repede mesaje multe, ca sa ne intelegem ca oamenii dupa aia. ca par in reluare pana te modereaza astia.

Gata am teminat . ma duc sa fac de mancare.pup iu ol

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut voios de pionier,

Vai de capul meu:)

Deschid calculator la ora 9 citesc sa ajung la finish si surprise la pagina 5 se i-a curentul.Foarte fain imi zic ,numa` bine ca asa pun si io la foc ciorba de FASOLE BOABE CU CIOLAN (o invit pe Sun la delicatesa asta,promit ca-ti vine sa mananci si farfuria) si friptura de miel la cuptor pt sot&kid.Si cand revin dupa vreo 0ra si ceva ,ce vad? pagina 11 deja.Deci o i-au de la capat sper sa nu se opreasca iar curentul acum cand scriu mesajul ca fac urat.

Maitrey,sarumana ,chiar e serioasa Andreea? Eu mi-am pus toata speranta in ea sa fie diferita fata de Bogdan care chiar e un copil serios,chiar prea serios.Momentan mi-i se par destul de diferiti in sensul ca Deea e mult mai zambareata decat frate-su la varsta asta.

Atb,ce zici sa le invitam pe fete la ciorba de perisoare, ardeleneasca,burta gatite ca la mama lor?Nu cred ca ar mai refuza vreuna diversificarea cu ciorba din ardeal:)

Criss,pupam Mihaita pe nasuc,si noi ne zgariem zilnic si mai nou isi baga degetele in ochi si urla de numa.Despre cadouri ,inca nu stiu ce sa-ti spun si eu ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee,poate doar la fata locului in magazine.

Mada,succes cu gradi,si cred si eu ca si tine ca inca nu e pregatita, de azi am si renuntat.

Danuta,cum mai e Clara cu urechiusele,i-ai pus atunci otocalm?Pupam gagica sa nu mai fie miorlaita la noapte.

Sun,sarumana si plimbare placuta.

Si eu am vazut pozele cu Luca de Moni.

Noi avem la 3 luni si 3 sapt 7.200 kg.

Ma opresc aici ca nu mai sta nici cum la mine in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare!Iaca si noi prin zona, dupa cateva zile superbe petrecute cu tati si cu Alexandra.Pot spune ca mi-am incarcat bateriile la maxim,deci sunt in maaaare forma.
Am facut si noi ieri vaccinul de doua luni,a plans doar cand a intepat-o,a facut si febra azi noapte si a avut un somn tare agitat.Dimineata am observat ca locul din jurul vaccinului s-a inrosit,e normal sa se intample asa?Acum a papat si a adormit la mine in brate asa ca mai ratacesc si eu pe-aici ca am doua capitole de recuperat.Bine,am mai citit eu cate ceva,da asa mai pe diagonala
Aaaa si sa nu uit, Anaxena, multam ca m-ai tras de urechi cu pozele de pe picassa,nu mi-am dat seama ca ocupa asa mult spatiu, mii de scuze
Recuperez si revin

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

illeana 83 sa-ti traiasca micutul pepenas!
SUN stii ce ma enerva la culme la tine cand erai gravida?Ca nu ai vrut sa ne spui numele micutei tale si eu stateam si ma tot gandeam dar nu mi-am imaginat ca ii alesesei un nume atat de dragut.

Mergi la inceput