Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
bubuleana spune:
estrella: Luca avea la 4 luni 7,450 kg dar e baiat si s-a mai nascut si cu 4,300. oricum nu e relevant, fiecare copil are propiul lui ritm de crestere
Turtu: ce-ai patit mama?? 
sun: asa doarme si Luca numai cu nasul in ceva, de obicei in pernele din lateralul patutului si eu ma intrebam cum respira
Cred ca le place pt ca le aminteste de tzitzi
sursu: e un scaunel care se numeste Graco Contempo, eu l-am luat de pe bebelusultau.ro, noi suntem ff multumiti de el.
maitreyi spune:
alexandra avea la 4 luni 6 kg fix. dupa ce am diversificat a luat bine in greutate. pana atunci jale mare si la noi pana apuca biberonul. nici acum nu mananca mai mult de 140 ml la o masa da' cu tot ce diversificam se adauga binisor zic eu.
noi am inceput cu suc de morcov. ala de mar simplu nu ii placea asa ca i l-am introdus si pe ala peste morcov. apoi cereale la masa de pranz iar acum papam piure de morcov cu cartof, patrunjel, ardei gras si de saptamana viitoare dovlecel sau conopida. supa i-o dau 2 zile da 2 zile ba si in zilele cu ba ii dau cereale pt ca altfel nu mai am cand sa i le dau ca ea se culca la 5-6 si atujnci prefer sa ii dau biberon cu lapte simplu. in loc de sucul de fructe acum papam mar cu banana.
mar cu biscuite nu pt ca biscuitele e din faina alba deci contine gluten. mar simplu sau mar cu cereale de orez cat sa mai taie din aciditate.
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
SunSmile spune:
Flori tinem pumnii sa nu doara bulanasul!
Turtuuu, iesi din butoi! Life-ul nu sucks, zau! Life-ul tau e frumos si bland si ganguritor si zambicios si blondut si se numeste Mara!
Rux ce-am facut sa-ti fie jena de mine? Bai incep sa ma simt ca tanti profa mea de geografie din generala, care ne batea by default, asa, de inceput, mijloc si final de lectie:))
Estrella sanatate Mayei! Thea s-a nascut cu 3.070 kg si 51 cm si la 4 luni avea 6,2kg si 68 cm! Mananca san si humana (1 pana de curand, acuma ha) si nimic altceva inca. Sper sa nici nu aveti nevoie de creme pt dermatite sau iritatii!
Danuta si prunix mai da afara daca se agita tare dupa masa dar nu e vomitat si mai scoate asa, surplusul! Daca luati in greutate, eu nu mi-as face griji!
Rontzu nu te-am strigat pt ca stiam ca esti!:) Imi pare rau pt Davidutu constipat. Cuscri Bujo are aceeasi problema, din pacate. Poate te ajuta ea cu sfaturi, stiu ca mergea si la medic sa afle mai multe!
Cu marul + biscuite ...eu cu marul n-am nika, Doamne feri. Biscuitele insa in afara ca are gluten deci naspa, nici nu are vreo proprietate nutritiva. E doar o fainoasa ingrasatoare si atat. Noh, asta e parerea mea, care de altfel sunt mare amatoare de biscuiti cu lapte (da Ruxi si Narcis???)
Bai gata plec! Ne auzim mai incolo!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
rontzy spune:
incerca cu termometru=murdarit pemparsul....doar....big kk mai asteapta,el e vesel tare,zdrangane jucariile si se cearta cu ele iar ma-sa se da cu capu de pereti!
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
kamelya spune:
ileana 83,ella bun venit 
ANDREEA

ANDREI DANIEL
Mada tinem pumnii cu gradinita
Dana 81 ultima masa a avut-o la ora 19 si pe la ora 21 a luat-o somnul si s-a mai trezit la 06 dimineata,dar pana aseara nu s-a mai intamplat sa doarma atata; ea de obicei avea ultima masa la 19-20 la ora 21 o puneam in patut si se mai trezea intre orele 2-3 sa pape si dupa aia la 6 - 7 dimineata
AnnaBaby, Estrella ptr meningita si pneumonie este Prevenar
Estrella eu nu ii dau decat lapte praf ,diversificarea o voi incepe la 5 luni jumate,
cristina 26 
noi am scris mai rar ca buburuza nu mai doarme ziua si daca adoarme adorme in brate si cum o pun jos se trezeste,si na am si eu un pitic nu dormit in brate,acum am pus-o in carut leganat si pana la urma a adormit; mai este si racita adik tuseste si e infundata si dc bag batista nu scot nimik si vineri ar trebui sa facem si vaccinul de 4 luni
ma duc sa pap
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
rontzy spune:
Adriana(atb)io sunt fan ciorba de burta!pot sa spun aku ca a plecat Sun!!!
asa ca mie poti sa-mi faci pachet!
si eu i-am dat cateva lingurite de suc de morcov aseara lui David!nu pot sa spun ca e inebunit dupa el...dar nici ca nu-i place....era cam confuz....
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
ileanna_83 spune:
va trimit si eu datele noastre sa ne treceti pe listuta daca vreti. daca considerati ca inca nu e cazul, nu e cu suparare, mai asteptam.
kla78 spune:
salutari !!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!
am citit pana la pag 3 din capitolul asta si vreau sa scriu repede sa nu uit.
referitor la vaccine:aici se face prevenarul la 2-4-6 respectiv 24 luni,deci 4 doze!(dar sunt obtionale,cine vrea sa le faca le cumpara)
rotarixul de asemenea este optional,si se fac 2 doze,eu i-am facut la bebe la 4 luni si trebuie sa-i mai fac o doza acum dar am o mare PROBLEMA!este racit,de fapt e pe terminate ii mai curge un pic mucisorii si daca nu-i fac zilele astea rotarixul doza ce am facut-o la 4 luni e ca si nefacuta,ce ma fac??voi ce ziceti???
fug sa citesc din urma
ileanna_83 spune:
pepenasul meu iubit se numeste david stefan, s-a nascut pe 23.08, natural, 3,700kg, apgar 9, 40 saptamani

superbe poeziile!