Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

si hai sa trecem la fapte
va ashteptam la 47

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

fetelor....vrem si noi sa cumparam costum de mos craciun(pt David)...aveti ceva sugestii de site-uri?

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Asa, ne-am intors si noi de la medic. Ne-a dat o schema de diversficare personalizata pe matza mea, caci dehhh, daca suntem capricioase asa rau la mancare ne-a luat frica si dna doctor.
Cica la gustare suc de portocale si orez cu barnza de vaci iar la masa de la 18 mar copt cu branza de vaci. Sa vedem daca tine... Eu, sincera sa fiu, nu prea sunt multumita de schema data, cam e iesita din tipare, plus ca la prepararea orezului ne-a recomandat si 5% zahar la 100 gr parca!Ori eu nu prea sunt adepta zaharu;lui la beblusi pana la 1 an.Voua cum v-a spus sa preparati orezul cu branza?Branza in casa cu calciu lactic.

Oanasm noua in seara asta ne-a dat si Rotarix-ul de facut. Il vom face concomitent cu infarixul hexa iar la o luna facem cealalta doza. Se face pana in 6 luni neaparat, Prevenarul in schimb, dupa cum au mai spus si alte fete se face si dupa 1 an.
Cu spalatul pe maini intre a-8-a a-10-a zi va raspund tot eu ca am citit prospectul. In perioada aia, trebuie sa avem o igiena foarte buna intrucat se elimina prin fecale ceva produs de vaccin in corp. Mai precis legat de rotavirus. Care este, virusul nenorocit pt care administram vaccinul pe cale orala copilului. Cand voi avea prospectul in fata, caci e jos si imi e sila sa cobor.. va voi spune exact.

Dia_filipas referitor la Tetine depinde de ce biberoane folosesti. Noi folosim Avent, si avem tetine 3plus cu flux reglabil. Si sunt foarte bune. Dar sunt tetine pt fiecare marca de biberon. Avem si de la Nuk biberoane si am cumparat si pt ele o tetina pt hrana semi-groasa. Doar ca Maya nu prea vrea din biberonul ala, nu ii place forma tetinei.
Sigur gasesti pt toate marcile.

Anka nasol ca ai ramas fara aspirator. De foarte multe ori o aspiri. E necesar atat de des? Cand eram in sala de asteptare la dr. Stanciu o mamica mi-a spus ca si ea folosea inainte batista bebeluslui la fetita ei, dar doctorul i-a spus sa nu o mai foloseasca caci dauneaza piramidei nazale si sinusurilor. Acum, eu nu stiu ce sa zic... sincera sa fiu si eu am folosit, o singura data, ca doar atat am avut nevoie dar de vreo 4 ori pe zi la inceput si apoi de doua ori, o data dimineata si o data seara.
In restu;l timpului ii dadeam cu spray cu apa de mare, Marimer, care sincera sa fiu mie mi se pare super bun!!
Oricum, batista e super tare... si recomand tutror mamicilor sa o aiba, parerea mea, caci eu [prima oara cand Maya a racit nu a aveam, si din cauza mucilor multi din nas, fata refuza sa manance caci nu avea cum sa respirte sarcutza, eu tot o presam sa pape si asa cred ca a ajuns sa se inece!!!Asa ca, traiasca batista bebeluslui!!!Eu una nu voi ezita sa o refolosesc daca va fi cazul, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie!!!
Xena esuper fi-ta!!
CAPRI DETII RECORDUL!!!!Dar gandeste-te ca Ilinca e alaptata exclusiv.... pe cand noi.... am fost exclusiv pe lapte praf si acum de vreo 4 zile cereale in lapte!!Ca altfel eram la egalitaTE!

Maine vom face si Rotarix-ul si Infarixul!!!Mi-e o frica sa nu isi piarda si farama de apetit pe care o are de nu mai pot!

Mergi la inceput