Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

multumesc creata,mi-ai inseninat seara

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor va multumesc ca ati vizionat pozutzele cu bebeii mei!

Am intrebat acum vreo 2 zile: mai e vreo fata careia sa nu-i fi venit inca CM? Mie nu mi-a venit inca...................

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati eu inca alaptez dar am luat Exluton si nu cred ca ae relevanta situatia mea. In timp ce luam Exluton, am reactionat diferit, la Marc nu mi-a vent CM pana am intrerupt, la Andrei mi-a venit de cateva ori neregulat, acum am intrerupt Exlutonul dar mai alaptez (saptamanile astea am de gand sa-l intarc) si vad ca nici urma de CM. Dr. mi-a zis ca in perioada alaptarii organismul reacgtioneaza fara nici o regula. Eu zic ca nu ai dece sa-ti faci griji pana nu-l intarci pe Dudu.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am auzit ca sunt poze noi, de vazut cu Andreiashul Lalei si am facut sapaturi.
Lala ce`mi place calendarul. E frumos foc Andreiashu...dar acum l`am vazut mai bine si pe Bogdan. Cred ca o sa franga ceva inimi peste numai cativa ani.

Cretzulina super tare am ras cu lacrimi cu sotzu.
Happy BDay pt maine taticului tau! Sa avetwi party frumos.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

pupam Pipetzica frumoasa, saptamana viitoare vreau sa merg si eu cu Daria la ortoped, trebuia sa mergem de luna trecuta dar am tot amanat. Eu pe Daria o tin incaltata si in casa, are niste sandalute cu taloneta care tin f bine si gleza, si cred ca asta a ajutat-o mult sa calce cu toata talpa.

Roxana, cum te mai simti, tot "masca"?

Grati, mie mi-a venit acum 3 luni, nu mai puteam de ciuda.

Lala, am sapat si eu dar se pare ca fara folos, nu am gasit ultimele poze puse de tine :(

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle... ca ai intrebat de noi.
Sunt pe aici citesc seara tot ce scrieti voi peste zi,da nu am nimic interesant...
Sunt la zi cu filmulete,pozici...cu ozi,clopotei dragalasi,plimbareti,jucausi,haiosi...cemai cei mai frumosii copii...
Acuma...as vrea sa intreb daca vrea cineva sa ajute un copilas sa fie fericit de sarbatori?O sa incerc zilele astea poate reusesc sa prrezint cazul la umanitare...e un copil de 7 ani sufera de epilepsie si inca cateva diagnostice(nu le retin ,sunt inca bulversata...dupa discutia cu mamica lui).Mamica lui a mai nascut o fetita si din cauza de medici idioti care nu au ajut-o la nastere,fetita a avut niste complicatii si trebuia operata la 5 ani,dar din pacate la 2,5 ani datorita acestor complicatii a facut o comotie cerebrala in urma careia a murit.In acest timp ea era gravida in 3,5 luni cu baietelul,iar tatal copiilor satul de probleme a parasit-o si nu a fost nici macar o data sa-si vada baietelul(nici nu l-a recunoscut).Baietelul are ceva pe creier,care nu poate fi operat,de aici daca am inteles eu rezulta retardul lui,am inteles ca fac si multe crize,ca sta destul de mult timp cu perfuzii,tratamentul lui costa peste 150 euro pe luna.El la prima vedere pare un copil normal cu o usoara duficultate in exprimare...dar asta se datoreaza mamei lui
Nu stiu cat de bine m-am exprimat,ve-ti afla mai multe daca reusesc sa deschid cazul la umanitare.Eu as vrea totusi sa-i fac o bucurie de craciun,el isi doreste foarte mult un calculator pe care sa il aduca mosul,caut prin cunostinte si poate reusesc sa conving pe cineva sa se imbrace in mos craciun,ca sa-i facem bucuria.Acuma am inteles ca un calculator la mana a doua costa in jur de 500-600 Ron...intreb poate vrea cineva sa maajute sa-i fac o bucurie puiului...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Elle... ca ai intrebat de noi.
Sunt pe aici citesc seara tot ce scrieti voi peste zi,da nu am nimic interesant...
Sunt la zi cu filmulete,pozici...cu ozi,clopotei dragalasi,plimbareti,jucausi,haiosi...cemai cei mai frumosii copii...
Acuma...as vrea sa intreb daca vrea cineva sa ajute un copilas sa fie fericit de sarbatori?O sa incerc zilele astea poate reusesc sa prrezint cazul la umanitare...e un copil de 7 ani sufera de epilepsie si inca cateva diagnostice(nu le retin ,sunt inca bulversata...dupa discutia cu mamica lui).Mamica lui a mai nascut o fetita si din cauza de medici idioti care nu au ajut-o la nastere,fetita a avut niste complicatii si trebuia operata la 5 ani,dar din pacate la 2,5 ani datorita acestor complicatii a facut o comotie cerebrala in urma careia a murit.In acest timp ea era gravida in 3,5 luni cu baietelul,iar tatal copiilor satul de probleme a parasit-o si nu a fost nici macar o data sa-si vada baietelul(nici nu l-a recunoscut).Baietelul are ceva pe creier,care nu poate fi operat,de aici daca am inteles eu rezulta retardul lui,am inteles ca fac si multe crize,ca sta destul de mult timp cu perfuzii,tratamentul lui costa peste 150 euro pe luna.El la prima vedere pare un copil normal cu o usoara duficultate in exprimare...dar asta se datoreaza mamei lui
Nu stiu cat de bine m-am exprimat,ve-ti afla mai multe daca reusesc sa deschid cazul la umanitare.Eu as vrea totusi sa-i fac o bucurie de craciun,el isi doreste foarte mult un calculator pe care sa il aduca mosul,caut prin cunostinte si poate reusesc sa conving pe cineva sa se imbrace in mos craciun,ca sa-i facem bucuria.Acuma am inteles ca un calculator la mana a doua costa in jur de 500-600 Ron...intreb poate vrea cineva sa maajute sa-i fac o bucurie puiului...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Sigur i-ai face o bucurie.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Fetele multumiri de urari!!!

Aweya - scumpa mea - mii de scuze si de 10 ori happy birthday - pentru fiecare luna in care am fost si m-am uitat doar pe lista lunii decembrie...de parca in ianuarie si februarie nu puteau fi bebelusi nascuti in 26... La multi ani, inca o data lui Mihai si sa creasca mare, sanatos si voinic!!!!

Grati - nici mie nu mi-a venit cat am alaptat...la Ana la 18 luni de la nastere, dupa ce am intarcat-o, iar acum pauza deocamdata...nu cred ca ai vreun motiv de ingrijorare.

Nu mai stiu cine intreba de Mopul H2O - eu am primit cadou de la soacra unul si il declar o mare PORCARIE - lasa apa in urma lui la greu, nu pot sa-l foloses pe parchet, nu curata deloc fabulos ca-n reclama, deci eu ma declar mult mai satisfacuta de clasicul mop

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Seara buna fetelor, am reusit sa pun cateva pozute noi pe Flickr pt cine vrea sa viziteze....
Citim din urma acum. Pupici

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/

Nasterea unui vis 21.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am cazut din pat - s-a trezit pitik la 4:30 si pan-acum 10' s-a plimbat prin pat si-a facut 'bravo' sa impresioneze asistenta (pe mine) - ziua nu vrea sa faca bravo, ii place pe-ntuneric .

Bineinteles, dupa 'reprezentatie' s-a pus pe-o parte, si-a luat iepurasul in brate si doarme dusa. Cred si eu, e obosita!
Si, culmea, nu s-a trezit deloc pana la 4:30.
In fine...ce-mi trebuie atata somn?! Ajung 5h!!!

Asa ca, dau un ochi pe-aici:

Ceska, eu iti doresc sa fie cum vrei tu (Simona a aruncat 'soparla')

Mari, sunt mai bine - acum se-aude un harsiit, semn ca sunt pe calea cea buna - a propos, a visat-o pe Daria: era pe tobogan, in parc - in visul meau, era mijlocul verii - si eu strigam disperata la ea, sa se dea jos, de parca m-ar fi si inteles; clar, raceala nu mi-a luat doar vocea ci si o parte din minte (dak nu, toata) .

Ramo, aseara mi-am facut ceai cu miere si a fost mai bine, peste noapte

Subscriu la ce-a spus Natalia despre mopul 'minune'; are vara'mea (tot cadou de la soacra ) si a zis ca nici nu se-astepta la o porcarie mai mica, tinand cont ca-i de la soacra.
Cica lasa la apa in urma, ca trebuie sa vina cu un alt mop, s-o stearga.

Cred ca sunt prima la urat:

ANDREI
si tuturor celorlati clopotei!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput
Mergi la inceput