Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
docdecap spune:
lala20, ieri am fost la o mini-adunatura la o mamica de constanta care ne-a intrebat (pe mine si angi) daca stim vreun copil amarat, ca are o unitate de calculator pentium 3 pe care nu o mai folosesc si ar da-o cuiva care are nevoie si s-ar bucura de ea. eu am un monitor vechi care aduna praf la mine la birou. impreuna cred ca se poate pune de o unitate intreaga (mai am eu si o tastatura pe undeva, incropim ceva)
cauta-me pe PM sau pe mess, si povestim
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ramonab spune:
Neata!!!
Roxi, uau ce matinala esti azi!Ma bucur ca te simti mai bine.
Si zici ca Adelutza face bavo pe intuneric? A meu nu face nici pe lumina.Bine, nici eu nu am facut foarte mult cu el, da totusi, Adela e o isteata.
Nemary am vazut pozici cu Daria si prietenii ei. Fetitza aceea, Anca, imi aminteste foarte mult de o fetita de la gradi de care mi-e foarte dor.
Asa -s acolo toti ca niste ingerasi.Ti-e mai mare dragu sa stai sa te uiti la ei cum se joaca.
Gabrittza am vazut-o si pe Daria ta, Craciunita.
Sweetgys,ne-a fost dor de Vanessa, ce mutrite amuzante stie sa faca
.Mi-a placut si masinuta ei, mama mama, ce n-as da sa am si eu asa o masina.
Da vad ca roade morcov, ii place?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 22.Ma bazez pe voi 
danonique spune:
Buna dimineata!Tocmai mi-am terminat si eu cafeaua.Imi cer scuze ca inca nu am reusit sa trimit masutele dar sotul a fost foarte ocupat si nu am reusit sa merg singura la Atlassib.Sper sa le pun vineri.Am vazut toate pozele puse in ultimele zile.Toti copilasii sunt superbi!Pupici tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Azi avem programare pt morfologia trim 2.Am niste emotii de parca as fi pt prima data insarcinata.Sper sa fie totul bine iar puiutul sa fie sanatos.Despre sex parca imi vine sa nu mai intreb ca ma tot gandesc ca nu e asa important.Daca ramane baietel sau daca devine fetita nu schimba cu nimic ceea ce pot simti pt el/ea.
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
Stefan sta tot mai des si mai mut singur in picioare. de umblat, insa, nu vrea decit daca il tin de minuta. inca ii e frica....
Ereena, multumim de 
Roxana, ti-a revenit vocea?
Dana, buna
! am baut si eu una de dimineata! cum e Albert? tot in categoria grea, nu?
Ramona, e frig tare pe la voi?
Elle, am uitat sa-ti zic ca am vazut filmuletele cu evita plimbareata.
fata curajoasa!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
Ieri m-am rasfatat putin si am mers la cosmetica.De cand am venit din Romania am tot amanat momentul.M-am simtit foarte bine si am hotarat sa nu mai las sa treaca timpul fara sa ma ocup de mine.Am iesit din cabinet plutind si mi-am facut un cadou destul de substantial de Craciun:o plasa plina cu creme,lotiuni,seruri etc.
poze albert
zeririlouiza spune:
Neata la fete
L mai multe lunite sarbatoritilor de azi
Dana, bafta la eco, sigur va fi bine, asteptam si noi poze sau filmulte
ca tare mie si mie dor de perioada ecografiilor si pozelor si burticii
bebe mic din burtic si fratiorii lui dragi.
Shose, se pare ca pipetica nu are probleme grave, Doamne ajuta sa fie bine si cum a zis si doctorul dupa un anisor poate se rezolva, eu ma uit la yasmin care merge mai mult pe varfuri, cel putin tinuta de manute, dar cand este in premergator ii mai da si cu toata talpa
Sper sa am mai mult timp azi sa mai intru si eu, iar acum ma duc sa mai bag niste poze, ca ne-a cumparat bunica caciula cu elefant ![]()
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
danonique spune:
ANCA
.Albert tot in categoria grea se incadreaza.Acum vreo 2 saptamani avea 11 kg si 400 gr.Acum cred ca are mai mult ca i-a revenit pofta de mancare si mananca binisor.Mai rau stau cu Vanessa care nu prea vrea sa manance si zilnic ne luptam sa ia ceva in gurita.Pupici lui Stefan.
poze albert
stoisor spune:
vreau cafeeeeaaaaaaa.....
Roxana si Sara sa trezit la 4.15 si si acum i treaza,era fresh fata asa ca le impachetam si pe ea si pe Adela ta si le facem cadou lui Mosu sa se ocupe el de ele si sa ni le lase sub brad in seara de Craciun cuminti foc![]()
Dana nui bai,bafta la eco si sa vi cu vesti bune da mami?sa ne pui si o poza sau un filmulet cu bobocul mic
,ma bucur ca te-ai rasfatat umpicut,ce mai fac nazdravanii tai??
va sarut comorile am umpic de treaba dar sunt zombi rau azi
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ereena spune:
mergem la vot ? http://www.dob.ro/Video/dobTV/2709/Marinescu
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO