Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 11
creata2008 spune:
Beinazuta, pupam fetele si pe forum, nu numai la telefon. Cand ai timp de poze, vorbim pe mess si iti explic eu ce si cum. Daca vrei, iti fac cont pe webshots si te invat cum sa pui poze acolo. 
Lala, haiosele pozele si foarte frumos cadoul pentru bunici.
Elena, daca te duci la Dani, la studio, o sa iti arate calendarul de anul trecut cu Ozi, sa vezi ce superb a iesit! Si poate faci si tu cu Biti.
Ceska, iupiii, bine ca Benji a mancat la pranz minunatia de combinatie. Eu n-am incercat cu porumb pana acum.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
doniro spune:
Mai mamicilor cu un singur bb, nu va bate un gand de bb2? Mi-am dat seama acum ca exact cand avea Daria varsta lui Victor de acum, adica aproximativ cat au si bebeii vostri, eu aflam ca sunt graviduta. Ia imaginati-va ca maine dimineata vedeti 2 liniute in fata ochilor. Ce ziceti? ![]()
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
gattasalvaje spune:
Buna ziua , buna ziua !

La multe lunite clopoteilor nascuti astazi 

:
Paula
Stefanita
Mathias
Radu Stefan
Mihai Alexandru

La multi ani si lui Carmen ( Breaz ) pentru ziua de ieri 

Intr-adevar , cum au spus mai multe fete , e minunat ca stam aproape eu , Mary si Miky si ca cei 3 pitici Sara , Daria si Luca se pot intalni si juca impreuna. Ne simtim atat de bine cand ne intalnim...nici nu stim cand zboara timpul.
Zicea cineva (parca Alina 023 ) sa ne intalnim sambata la un loc de joaca de pe Calea Calarasilor...cum a ramas , ca eu m-as baga , tot sunt singura cu zuziliciul acasa , ca sotul pleaca la Campulung. So...astept detalii.
Pe mine ma ingrijoreaza Sara ca sta tot timpul cu mana in nas...ma gandesc sa n-aibe limbrici. Stiti cumva , limbricii se iau de la un copil la altul daca se ating pe manute...pentru ca asta-vara , cand am stat la Campulung , baietelul vecinilor nostri cu care se juca Sara avea limbrici si era in tratament. Oricum , sapt asta vreau sa-i fac un examen coproparazitologic , sa fiu sigura.
Noua ne-a mai iesit un dintzisor , un incisiv de sus si celalalt se pregateste si el sa sparga gingia. Asta s-a intamplat dupa 2 sapt in care avea gingiuta umflata si era super-maraita.
In legatura cu petrecerea , poate ma trece si pe mine cineva pe 21 feb la loc de joaca , ca eu nu stiu cum sa intru.
Nu pot sa nu le laud si eu pe cele doua frumuseti , Mariuca si Eva ...sunt delicioase . Mamicilor , aveti de tras peste vreo catziva ani , cu asa frumuseti.Valabil si pentru Grati cu superbisima Ozi.
Eu nu stiu ce jucarii sa-i mai cumpar Sarei , ca nu prea arata cine stie ce interes pentru niciuna...se jaca cu ele numai daca ma joc si eu cu ea sau daca vede alti copii .Daca e singura , isi face de lucru cu telecomanda , cu DVDul , cu sertarele , etc. Maica-mea deja zice ca sunt nebuna ca bag banii in atatea jucarii care nu prezinta niciun interes pentru pitika.
Chiar nu stiu ce sa-i mai iau cadou de Mos Nicolae si de Mos Craciun.
M-am intins iar ca o placinta , dar va las ca fug acasa la pitikoata , ca nu vrea sa manance si mama e un car de nervi.
Pupici
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
ginnette spune:
Ceska, super ideea cu porumbul
; ia, sa-i dau si eu Adelei!
Gabi, ai o papusica acolo
; de unde i-ai luat costum de craciunita?
Si Adela 'butoneaza' tot ce prinde: telecomanda, dvd, tv. Si cand ii spun "n-ai voie acolo" se duce repede la mama si o trage de capot. Numai ca i-am zis mamei sa faca 'front comun' cu mine, ca altfel , ne prinde slabiciunea si sa te tii "escrochereala" pe fata!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Mai mamicilor cu un singur bb, nu va bate un gand de bb2? Mi-am dat seama acum ca exact cand avea Daria varsta lui Victor de acum, adica aproximativ cat au si bebeii vostri, eu aflam ca sunt graviduta. Ia imaginati-va ca maine dimineata vedeti 2 liniute in fata ochilor. Ce ziceti? Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Eu cred ca pe Ceska o cam bate gandul...
Eu doar glumesc , sper ca nu te-ai suparat, nu ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
miky_mamica spune:
Mii de multumiri pt vizionarile pozelor si pt laude ... adevarul e ca ne-am simtit extraordinar de bine si la Simona si la Mary.
Martea viitoare invit toti bebeii si mamicile lor sa savuram niste pozne buclucase si sa incercam sa ne distram .... so departe rau nu cred ca stam, avem multe mijloace de transport pana aici, inclusiv metroul la 2 min de mers pe jos .... asteptam doritori de plimbare si de joaca ... pun la bataie o sufragerie si o camera, prajituri si suc ... si meniu pt bebeii ...
gabrittza spune:
costumasul de craciunita l-am luat de la un magazin din piata.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
Ioanact spune:
Am venit de la Dr, nu mai are Ioana rosu in gat, dar probabil o mai deranjeaza ca nu vrea sa pape cu lingurita, decat dimineata a baut 180 ml de lapte (la 8:30), am incercat la 12-13 sa ii dau, deschide gura, dupa care scuipa (asa a facut de 3-4 ori si nu i-am mai dat), am incercat si cu iaurt (la fel a facut).Voi vedea zilele urmatoare, sper sa isi revina. Am luat rezultatul de la coprocultura, nu are nimic, nici un parazit.![]()

Am uitat sa va zic: sotul meu a luat sala cu 24 de puncte (pe 24 a avut examen). Pe 8 Decembrie are si orasul.
Sa rezolvam si cu masina (ca sa putem veni la intalnirea de 1 AN a clopoteilor).
nermary am vazut pozele Dariei cu prietenii ei, tare frumos se joaca ei.
beinazutza bine ai revenit.
In legatura cu pozele de a le pune pe site, cum au zis si fetele tb sa iti faci un cont pe: www.webshots.com, www.picassa.com sau www.flirk.com, te inregistrezi si apoi iti pui pozele acolo (de ex: pt webshots - iti apare undeva upload).
gabrittza am vazut si pozele Dariei, cea cu ochii mari si alabastri
.
roli25 asa zic si eu sa stabilim locul, daca poate cineva sa vb sa vdm dak vom gasi liber.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Am venit de la Dr, nu mai are Ioana rosu in gat, dar probabil o mai deranjeaza ca nu vrea sa pape cu lingurita, decat dimineata a baut 180 ml de lapte (la 8:30), am incercat la 12-13 sa ii dau, deschide gura, dupa care scuipa (asa a facut de 3-4 ori si nu i-am mai dat), am incercat si cu iaurt (la fel a facut).Voi vedea zilele urmatoare, sper sa isi revina. Am luat rezultatul de la coprocultura, nu are nimic, nici un parazit. ![]() Am uitat sa va zic: sotul meu a luat sala cu 24 de puncte (pe 24 a avut examen). Pe 8 Decembrie are si orasul. Sa rezolvam si cu masina (ca sa putem veni la intalnirea de 1 AN a clopoteilor).![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Felicitari sotului si pt Ioana, ca e pe cale de vindecare completa (cu gatul)

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
ginnette multumesc. 
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)