Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Shose spune:

Happy BDay Stefania,Mathias si Mihai

Am vazut filmuletze cu Mariucu si Bitzilina care sunt
.
Elle ai fata mare de'acum! Ce imi place cum merge si cum se apleaca, asa sigura pe ea. Bravo frumoasa mica.
Creztulina, dansul cu tati m'a distrus. N'am mai vazut de mult atata veselie
. E frumoasa! 
Am vazut pozici cu Dariuca, Saratzel si Luca. Mi'au mers la suflet. M'ati facut curioasa, oare cum ar reactiona Pip in 'colectivitate'?
Sanatate Mateiash cu rosu'n gat. Mami Erena v'am votat si pe voi si pe Davidutz de Carmen.
all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Doniro le'am vazut si sunt chiar simpatice, ma ateptam la o monstruozitate care sa chinuie piciorusul.
Spre deosebire de Dariutza, a mea stii cum calca? Imagineaza'ti calcaiul corect, numai ca varful piciorului e orientat spre exterior. Cam ca balerinele, dar nu asa la 90 de grade.
Am fost azi la doc si a zis ca e impropriu spus o problemutza de mers. A zis ca bbii care merg inainte de 1 an sunt precoce. Piciorusul nu stie cum sa calce corect si nici nu e pregatit. Pana la 1 an o sa mai am parte de asa scalambaielii ale piciorusului. Nu e nevoie de ghetutza, dar daca vreau imi da retzeta si se fac pe comanda. Costa vre'o 200ron si pot fi purtate oricat. Nu fac rau, decat bine.
Zicea doc caci bbii cand incep sa mearga isi muta in fel si cip talpitza pt a cauta echilibru. Sa nu o fortez la mers de manutza ci sa o las sa mearga cat vrea ea tzinandu'se de mobila (Nici ca o fortzam io inainte).
Asa ca mi'am luat o piatra de pe inima. Vreau totusi sa ii fac si ghetutze din astea pe comanda.![]()
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ioana de la Constantza e frumusica foc, mai ales rasfatzata de toti cei 4 bunici.
fetelor si sper sa nu mai fitzi bolnavioare.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
creata2008 spune:
LA MULTI ANI si de la noi pentru Paula, Stefania, Mathias, Radu si Mihai!!
E foarte important pentru pitici, mai ales acum, ca vine sezonul rece. Si nu mai putem sta cu ei in parc mult timp.
Bine ca a mai iesit un dintisor!!! 

Te trec eu imediat ce scriu acest mesaj.
Multumim, Simona, dar nu te bucura prea tare, ca nici voi nu veti avea viata usoara, cand o creste Saratica mare!
Poate daca se duc sotii nostri impreuna, le dau aia un discount la pusti si arme de vanatoare. 
Poti sa ii cumperi ceva pentru camera (o lampa, autocolante, un leagan de camera, o plansa de scris magnetica), ceva de imbracat/incaltat sau, daca ai nevoie, un carut nou, scaun de masina nou, o masinuta pe care pui copilul si il impingi de la spate (buna si pentru casa).
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Intr-adevar , cum au spus mai multe fete , e minunat ca stam aproape eu , Mary si Miky si ca cei 3 pitici Sara , Daria si Luca se pot intalni si juca impreuna. Ne simtim atat de bine cand ne intalnim...nici nu stim cand zboara timpul. Noua ne-a mai iesit un dintzisor , un incisiv de sus si celalalt se pregateste si el sa sparga gingia. Asta s-a intamplat dupa 2 sapt in care avea gingiuta umflata si era super-maraita. In legatura cu petrecerea , poate ma trece si pe mine cineva pe 21 feb la loc de joaca , ca eu nu stiu cum sa intru. Nu pot sa nu le laud si eu pe cele doua frumuseti , Mariuca si Eva ...sunt delicioase . Mamicilor , aveti de tras peste vreo catziva ani , cu asa frumuseti.Valabil si pentru Grati cu superbisima Ozi. Eu nu stiu ce jucarii sa-i mai cumpar Sarei , ca nu prea arata cine stie ce interes pentru niciuna...se jaca cu ele numai daca ma joc si eu cu ea sau daca vede alti copii .Daca e singura , isi face de lucru cu telecomanda , cu DVDul , cu sertarele , etc. Maica-mea deja zice ca sunt nebuna ca bag banii in atatea jucarii care nu prezinta niciun interes pentru pitika. Chiar nu stiu ce sa-i mai iau cadou de Mos Nicolae si de Mos Craciun. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Shose Am fost azi la doc si a zis ca e impropriu spus o problemutza de mers. A zis ca bbii care merg inainte de 1 an sunt precoce. Piciorusul nu stie cum sa calce corect si nici nu e pregatit. Pana la 1 an o sa mai am parte de asa scalambaielii ale piciorusului. Nu e nevoie de ghetutza, dar daca vreau imi da retzeta si se fac pe comanda. Costa vre'o 200ron si pot fi purtate oricat. Nu fac rau, decat bine. Zicea doc caci bbii cand incep sa mearga isi muta in fel si cip talpitza pt a cauta echilibru. Sa nu o fortez la mers de manutza ci sa o las sa mearga cat vrea ea tzinandu'se de mobila (Nici ca o fortzam io inainte). Asa ca mi'am luat o piatra de pe inima. Vreau totusi sa ii fac si ghetutze din astea pe comanda. Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Ai vazut ca nu-i cev agrav?!
printesa si pe mami (ca si-a pus nervii pe moatze - stiu cum e Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
doniro spune:
| citat din mesajul lui Shose Doniro le'am vazut si sunt chiar simpatice, ma ateptam la o monstruozitate care sa chinuie piciorusul. Spre deosebire de Dariutza, a mea stii cum calca? Imagineaza'ti calcaiul corect, numai ca varful piciorului e orientat spre exterior. Cam ca balerinele, dar nu asa la 90 de grade. Am fost azi la doc si a zis ca e impropriu spus o problemutza de mers. A zis ca bbii care merg inainte de 1 an sunt precoce. Piciorusul nu stie cum sa calce corect si nici nu e pregatit. Pana la 1 an o sa mai am parte de asa scalambaielii ale piciorusului. Nu e nevoie de ghetutza, dar daca vreau imi da retzeta si se fac pe comanda. Costa vre'o 200ron si pot fi purtate oricat. Nu fac rau, decat bine. Zicea doc caci bbii cand incep sa mearga isi muta in fel si cip talpitza pt a cauta echilibru. Sa nu o fortez la mers de manutza ci sa o las sa mearga cat vrea ea tzinandu'se de mobila (Nici ca o fortzam io inainte). Asa ca mi'am luat o piatra de pe inima. Vreau totusi sa ii fac si ghetutze din astea pe comanda. Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
E f bine ca ai fost si te-ai linistit. Daca vrei musai ghetute, vezi ca se pot face si prin Casa de Asigurari gratuit, dar ai de umblat. Oricum, din momentul in care faci comanda, sunt gata in cca 1 luna. Daca mai vrei detalii, zi-mi.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
rlc_sandor spune:
Paula,Stefania,Mathias,Radu,Mihai
si sarbatoritilor de ieri
doniro,eu as vrea dar daca intreb gine zice ca da sigur,daca intreb chirurgul
(am fost operata dipa botezul Soniei,dar la anu risc un bebe pt ca nu vreau sa fie diferenta mare de varsta intre frati
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
rlc_sandor spune:
Noi am fost azi la control,suntem un pic mai bine,speram sa treaca repede tusea;am fost si la un consult oftalmologic ca de mult vroiam sa ajung si mi s-a spus ca la ochisorul stang avem colobom irian,adica nu e bine dezvoltat irisul(pupila e in forma de para),bb vede f bine nu e nevoie de operatie sau ochelari,pe viitor s-ar putea sa vada mai slab cu ochiul stang,trebuie tinuta doar sub observatie.Sper sa nu apara complicatii
Multumesc fetelor pentru gandurile voastre
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ceska777 spune:
Doniro,
ai innebunit????? Eu stau ca pe ghimpi ma gandesc ca na poate intarzie trenul cu rusii, ca nu e nimic!!!!
Ginette,
pst! Nu, cobiti!
Porumbul e dulce e bun o sa ii placa si Adelei ai sa vezi!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
ceska sa fie cum vrei tu
si NUMAI TU![]()
apropopo de rusi ...eu am niste dureri groaznice de cap,sunt cu rusii a doua oara luna asta cu pauza de o sapt si nui a buna,ma simt fara vlaga,mi-am mai intors si casa cu susu in jos si nu stiu cum mai ies din ele,ma simt groaznic,cred ca trebuie sa vizitez doc ginecolog ca nu i bine cu mine si nu e prima data de cateva luni tot asa patesc
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA