Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_m spune:
am intrat sa va spun wekkend placut si in avans la multi ani pentru andreii si andreele din dotare
noi plecam din bucuresti sa ne mai aerisim putin
sa va gasim sanatosi!
X-ray spune:
va multumesc pt urari,imi pica tare bine ,putin sunt la pamant...
stiu ca multe dintre voi ati fost cu gandul la mine in legatura cu examenul
asa ca va dau vestile bune si proaste...l-am luat pe specilaitatea mult dorita de mine radiologie-imagistica dar neavand un punctaj f bun am fost obligata de conjuctura sa aleg post la marghita bihor(cele din arad mi le-au "suflat" cateva pozitii inainte...)deci fac 5 ani de rezidentiat dupa care ar trebui sa ma duc la lucru la 200 km distanta inca 5.acum in 5 ani vom vedea ce va mai fi eu deja ma interesez de posibilitatea anularii acestei obligatii...
si de ce sunt la pamant ...din cauza elisei binenteles.am incercat absolut orice dar colectioneaza virusi pe tract respirator mai rau daca ar fi la gradinita...si face forme fff urate.in ultimele 72 de ore nu stiu daca am dormit 10...
si eu care visam la betii daca iau examenul asta...sunt "beata" non stop de nesomn...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
nma spune:
Mamii pustii mei calca cu un picior in exterior, plus ca Andra e suspecta de platfus (nici la Alex nu sunt convinsa ca nu e caci scobitura e tare micuta).
Poti sa citesti despre incaltamintea ortopedica mai multe www.ortopediamoldova.com/ortopediaro.html" target="_blank">aici.
Alina felicitari pt reusita. Nu stiu cum e la voi dar poate reusesti sa treci in timp pe un post in Arad. 
Incearca sa te odihnesti cat timp sta bona cu Elisa.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
monicabo spune:
Salutare,
Scriu pe fuga, ma duc sa bag un somn, ca s-au culcat copiii de dupa amiaza, Andreea adica, caci Ana Maria are mai multe portii de somn.
Bebe mic este bine, am facut ieri 2 saptamani de viata, a luat de pe 15 nov, de la scaderea fiziologica, pana acu 3-4 zile cand am cantarit-o, aproape 400 grame. Dr a zis ca e ok. In rest, e bine, sanatoasa, doarme mult, Andreea ar sta calare pe ea, ii dau lapte de la mine, nu am apelat la supliment ca nu a fost cazul pana acum...(la Andreea a trebuit vreo 2 saptamani si ceva completare)... am in casa bibe si lapte praf, dac ao fi cazul.
Acum urmarim vremea, ca sa iesim si noi afara, putin cate putin, dr a zis ca in fct de vreme, putem sa incepem sa o scoatem cand e soare si cat de cat caldut, sa nu bata vantul...
Andreea e bine si ea, am tot iesit cu ea, ma tot ia in brate, ii e dor de mine mereu cum nu ma vede o perioada. Mi-a fost teama sa nu reactioneze rau la bebe mic, sa nu creada ca cineva i-a luat locul, dar vad ca pana acume ok, si sper sa fie si de acum incolo. Oricum, avand ajutoare in unele momente ale zilei, caut sa imi petrec timp cu amandoua, adica si cu Andreea, sa ies cu ea, sa nu resimta schimbari majore.
In rest, vad ca il pupa pe bebe, o mangaie, dar nu prea ii iese mereu, ca uneori confunda mangaietul cu dat cate o palmuta.
Intelege aproape tot, vorbeste putintel - pe limba noastra zic - si in rest pe limba ei, de mancat mananca ok, a facut si ea in sfarsit 10 kg si vreo 100 gr... slaba ce sa mai ![]()
Cu somnul e ok, bebe doarme slava Domnului destul de legat, mai prind si un somn peste zi uneori, asa ca e ok. Doar ieri noapte a fost mai greu, de fapt pe la 5 dimineata, ca au trecut tancurile
pt repetie de 1 dec. Noi stam langa podul grant pe unde au trecut astia. Au mai repetat si luni tot la 5 dimineata, dar atunci nu s-au trezit copiii, insa ieri da...
Si anul trecut la fel au repetat...
M-au enervat rau de tot tancurile astora, ce naiba mai vor sa faca cu ele, si ce naiba repetitii trebuie sa faca, nu stiu..probabil sa vada daca mai merg
Cris, multumim de urarile in avans
Alina, sanatate lui Eli, sa treceti cu bine peste!
Felicitari pt examen. Poate rezolvati si cu locatia...
Karli, am admirat pozele cu Adeluta, si pe cele de la intalnire! Abia astept sa ne mai revedem, sa mai facem intalniri... Venim si noi, mai spre primavara.
Zicea Fianna de o intalnire inainte de Craciun, parca, daca se face, nu garantez, suntem inca micuti... Chiar ce face Matei?
Carla, tu cum mai esti? Nu mai pleaca greturile alea?
Dana, ma bucur ca ti-ai mai revenit! Daria este o scumpa 
Bravo fetelor care alaptati, la 1 an si 4 luni e ceva... Asa si eu alaptez acum, la 1 an si 4 luni, da's la al doilea
..si doar pe al doilea il alaptez... asa ca v-am ajuns din urma.
Sper sa am lapte ca si la Andreea...
pupici, ne mai auzim.
Spun si eu in avans La multi ani Andreilor si Andreelor! pt 30 nov, in caz ca nu mai apuca sa intru.
SA fie sanatosi copiii si sa creasca mari sa ne bucuram de ei.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
nma spune:
Spun si eu in avans La multi ani! celor care poarta numele Andrei sau Andreea 

Nico, mami de Andra si Alex
poze
mamii spune:
monica mi-ai parut cunoscuta de cand ti-am vazut prima oara poza...dar nu shtiam de unde sa te iau...acu imi dau seama ca iestem vecine ![]()
ddanagh spune:
Monica, trebuie sa zic asta: esti atat de mica si slaba fizic si totusi atat de puternica si curajoasa. Te admir. Felicitari. Ai mai cumparat un patut? sau ai mutat- o pe Andreea?
Alina chiar ma gandeam la tine dc ai luat ex. Felicitari. Lasa ca in 5 ani poate reusesti sa gasesti ceva in Arad. Sanatate lui Eli.
He, he am admirat si eu pe Adelutza alaturi de ceilalti strumfi. Mi- au placut f mult pijamalutele ei.
Eu am inceput sa caut o cresa pt Daria. Am ceva referinte pt una insa e cu predare in germana. A mea nu zice nici kk in romana si sa o duc la germana mi se pare o nebunie.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ghinetz spune:
Waw! Ce simpatice imi sunteti cand imi dati mult sa citesc!!!
Fug sa-mi fac un ceai si revin
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
| Citat: |
| Oana(ghinetz), in mesajul pe care l-am pierdut aseara ziceam sei ca-mi place mult cum scrii. Dar apoi, din graba, am uitat sa repet. Asta asa, ca sa te mai binedispun un pic |
Anto, multumesc mult. Ma magulesti. (asta e cacafonie??? hei!!! profele de romana!!!!)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"