Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 19
ghinetz spune:
La multi ani!!!! Pentru o femeie implinita cu o familie frumoasa. Timi,
si mii de 
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamii mychydutza..nu te enervea prea tare ca nu e vorbaretz..deloc chiar..dar mama zice la perfectie si deobicei sunt obiecte/lucruri care se numesc mama dar pe diverse intonatii.Da acu pare ca i-a ieshit Mychydutza...o cam cautzi cu lumanarea ![]() Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
Aia cu elefantul??? Eu inca astept egzplicatiunea. sau macar sa divulge ce fumeaza ea acolo. [alapicatpeganduri]
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
ghinetz spune:
| Pentru cadou de Mos, eu vreau sa ii iau multe carticele pentru varsta lor, cu desene frumoase si clare, nu stilizate, si eventual cu niste povestioare cu rime. Sunt in cautari dar nu prea am gasit ce vreau eu. |
Corina sa-mi spui si mie ce/unde ai gasit. Si eu sunt in cautari.
(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
| lautar in fac manca-l-ar mama, o sa stie linia melodica si transcriera fonetica |
Asa deci, viitorul lui Dodo e stabilit deja.
Faza cu "stie doar linia melodica imi aminteste de bancul cu politistul care avea examen la tabla inmultirii. ca sa o invete mai usor cineva i-a sugerat sa o invete pe muzica. Adica sa cante: 1x1=2 etc. Sigur ca a picat examenul. De ce? retinuse doar linia melodica.

(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui Timi07 Am uitat sa va pove ca acum 2 luni am intarcat-o fara probleme pe Sophie. Toate bune si frumoase pana acum 2 saptamani cand a inceput sa ma traga de bluza si sa bage mana sa scoata tatzi uitandu-se la mine sa-i dau minam-minam sau apa (apa zice la tot ce se bea inclusiv lapte). Nici nu ma gandeam ca dupa mai bine de-o luna o apuca dorul de san cand a renuntat la el fara nici o problema. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
Timi, sa inteleg ca ma incurajezi ca nu dureaza decat 2(doua0 luni?!

(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui cafera Mi-a, nu nu avem nici o crema. In schimb luam antihistaminic. Iar de data asta bubitele au disparur ca prin farmec dupa ce am intrerupt augumentinul. Iar medicul m-a atentionat ca nu bubele sunt problema, ci sa fiu atenta la respiratie. Ma rog, nu mai intru in detalii, ca oricum am inima cat puricele. Asa...maine ma cheama la vaccinul de un an, desi suntem pe antihistaminic si antibiotic Damne, intareste-ma si pe mine si pe copilul meu! Sper ca dr sa ia decizia cea mai buna, ca eu nu mai stiu ce sa fac. Mamica de printese |

Si mult curaj.
O sa vezi ca o sa fie bine. Trebuie!!!!
(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui jadi Nu sunt si nici nu voi fi .Deni & Vlad & Tudor![]() |
[b] Acu' eu ma gandesc: sa rad? sa nu rad? (era un emoticon cu unul derutat, dar nu-l gasesc)
(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui alina.a ola !dupa atata timp nu stiu cu ce sa incep... inainte de toate un milion de danei,as scrie multe dar poate rasucesc cutitul in rana,tot ce vreau sa sti e ca imi pare tare rau si am plans alaturi de tine....monica sa-ti traiasca minunea sa fie cuminte si papacioasa! felicitari carla pt sarcina,DD ajuta sa fie mai usoara si fara probleme! la multi ani cristina!ai un cadou fantastic in burtica si-ti doresc sa vina pe lume sanatos si cuminte ca frumuste si IQ va avea cu siguranta la asa parinti .abia astept sa ne revedem.multa sanatate deni,of ce peripetii si la voi...eu am mai aruncat un ochi pe poze ca mi-a fost dor de voi,ce baieti mari ai.... cafera esti o draguta si sper sa scapati si de vacinul asta fara probleme ![]() mai scriu eu m-ai multe dar eli e varza de bolnava,are traheo-bronsita nu a fost niciodata asa de rau,a trebuit sa-i dau antibiotic pana la urma,in fine se ineaca de la atata tuse si stau cu ochii pe ea ca pe butelie... va pup pe toate si ma bucur ca nu ne-ati uitat ![]() ![]() alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
Mai, mai, ce surpriza frumoasa sa-mi faci tu sa te recitesc dupa atata timp...

. Sanatate muuuuuulta Elisei. Ma rog sa va faceti bine.
(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
Oh, ce bine e! Ma simt ca la shezatoare asa, ca am vorbit cu toate.
Nu i-am raspuns lui Mychy: Tzatzisoarele mele ce sa faca? Betoane!!!
. Am mai muls asa, cate putin. Victor insa e la a 4 noapte de plans. Sincer, nu credeam ca dureaza chiar atat. Adica ma gandeam la o zi, doua. Se trezeste si plange. Nu vrea nimic. Am epuizat repertoriul de cantece leshinate. (am mai spus-o eu: Catalin Crisan sa traiasca, ca atunci cand ii cand "de-ale" lui e asa fericit! Si cantecele alea de le ziceam in jurul focului la munte)
Asa...ce am mai facut? Am cumparat cadaouri de Craciun. Anul asta mi-am propus sa fim mai temperati in a cheltui bani asa, aiurea. Adica vreau sa nu schimb sensul Craciunului in ceva comercial. Sper sa reusesc. Acum ne preagtim de serbarea lui Stefan. (e fat Frumos, asa ca umblam si dupa costum, palos, scut).Sunt curioasa ce va zice Victor cand il va vedea pe Mosu'. Anul trecut a venit un Mos la noi, acasa, un actor de la teatrul, dar era prea mic atunci.
La capitolul vorbit; tot in grafic. (a se citi 5-6 cuvinte) mai nou spune "arsh", daca ceva e fierbinte, sau daca se apropie de aragaz.
A! Voiam sa va intreb: cand iesiti la plimbare copilasii vostri merg asa, normal? ca al meu alearga. Nici de manuta nu vrea sa-l tin. Si sunt tehuie de cap dupa o plimbare de asta. face doar pauza de o tzigara. Adica de un muc, pe care musai sa-l culeaga de pe jos.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
oaana spune:
Oana la cine te referi,la Stefan s-au Victor?
Ca nu-mi dau seama.Noi iesim cu ccc carutul,Nu am curajul sa ies cu el de mana,ca eu ies cu amandoi odata.Deci Aaron in carut si Iosua merge cuminte pe langa si se tine de bara,iar can oboseste il urc sus pe carut,deci fac mult sport...impingand vreo 25 kg.![]()
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

(20 iunie 2007)