Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 20
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oaana Oana la cine te referi,la Stefan s-au Victor? Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi "fiecare rasarit de soare e o noua speranta" |
La cel mic. Stefan e mare de acum...Parca prea mare, asa, deodata.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
oaana spune:
Asa e,parca si Iosua a crescut prea repede.
Ai vazut ca ai umpult paguna trecuta?
Asa da,scrie des ca scrii frumos tare.
Si cu plansul sa stii ca o sa inceteze,m-ai pacaleste-l si tu cu ceva, un mic compromis![]()
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
violetan spune:
Monica, ce haioasa esti!! ce-am ras la faza cu repetitia la tancuri![]()
![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
oaana spune:
Scuze de greseli,ma trage Aaron de pantaloni.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
monicabo spune:
Danagh, merci frumos
Toate mamicile suntem curajoase.
Ana Maria doarme deocamdata in landou, asta fiind o solutie temporara, merge cam 2 luni, pana incepe sa se intoarca si sa nu mai aibe loc. Ca atare o sa mai luam un patut...
Andreea doarme in patutul ei, cel de la inceput.
Mamii, ia zi, unde stai si unde m-ai vazut?
Bine ca acum esti in Italia, ca daca erai pe aici, auzeai si tu tancurile alea 
Timi, cu intarziere La multi ani! SA fii sanatoasa si sa te bucuri de copii.
Violeta
Ghinetz, sa stii ca si Andreea are uneori tendinta de a alerga. Si nici de mana nu vrea sa ma tina mereu..depinde uneori vrea ea, si imi intinde mana, alteori nu vrea, se desprinde, vrea sa aibe mainile libere.
Cafera, Doamne ajuta sa fie totul bine! Or sa treaca toate...
Ma duc la cea mica, pe urma sa pregatesc laptle de seara al Andreei. Momentan ea este pe afara cu tatal meu.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
musso17 spune:
buna seara,noi am lipsit motivat,sotu si-a bagat dragalasele degete in calculator si asa am ramas fara net,dar m-am bucurat caci am avut de recuperat vreo 12 pagini.
raton,mi-au iesit tare buni biscuitii
mychy,nici al meu nu scoate vreun cuvant,ii mai iese un tataa,asa mai apasat..recunosc si eu pacatul,am tendinta de a-l mai compara cand mai aud una alta,dar asa, pentru putin timp,de control![]()
timi,la multi ani,sa fii iubita!
ar mai fi fost niste chestii de raspuns dar daca n-am fost pe faza,asta este...altadata.
a scris cineva despre cortizon in dermatita atopica,imi cer scuze ca am uitat cine,dar ca o parere,nu sunt de acord caci cosmetizeaza bubitele si acestea reapar,plus ca subtiaza pielea si o dam din una in alta,in conditiile in care dermatita trece de la sine,o spun dupa experienta cu mihnea si dupa cea a sotului care are psoriazis de mai bine de 20 de anisi care a folosit cortizon in cantitatea industraiala..dee,lipsa de informare....eu spun nu cotizonului.
fetelor,nici eu nu vreau sa transform Craciunul intr'unul comercial,vorba lui ghinetz,m-am gandit sa ofer daruri copiilor iar familiei cate un cos cu o sticla de vin,un cozonac si ceva in spiritul sarbatorilor,un glob,o lumanare colorata...voi cum procedati?
mychydutza spune:
jadi, mamii, m-am lamurit. zic pas la peria rotativa.....![]()
![]()
alina.a, felicitari pt examen. imi pare rau ca n-ai obtinut postul in arad. doamne cat au de invatat medicii!!!!!!!

ghinetz, fii barbata! o sa treaca si perioada asta.eu pe andrei il scot afara in carut. am noroc ca inca mai vrea sa stea acolo. il las si pe jos dar ma rupe spatele sa tot alerg cocosata dupa el. asa ca atata vreme cat inca sta in carutz zic bogdaproste!!!!!
nu-s profa de romana, dar "ma maguesti" cred ca ie .....mama-fonie!!!!![]()
![]()
![]()
....
ref la cadouri, eu am incercat sa cumpar lucruri utile: mamei ii iau izmene, chiloti cu manecuta si o pijama groasa....ca la vatra e geru mare![]()
, sora'mii ii dau bani sa-si ia ea ce vrea
, luiaandrei ceva jucarele, sotului.........poate ii iau niste bani din portofel, in rest are de toate, dupa parerea mea
, iar soacra'mii o bluza ceva......sincer nu prea am timp de umblat dupa cadouri pt ca n-am cu cine-l lasa pe andrei........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
Mikhy si eu am perie rotativa si confirm ca-i cam apa de ploaie. Bine, mi-l indreapta cu o tenta naturala insa pt putin timp, se duce imediat.
Eu pt sora, cumnata, mama, soacra am zis ca le fac cate o cana cu DAria pe ea. Am ales si poza:
http://good-times.webshots.com/photo/2201011060101719613wYgmbY
sau
http://good-times.webshots.com/photo/2299126480101719613EZejFO
Pt Miti meu cred ca fac un pad cu Daria iar pt DAriuca am vazut un album in care pui poza insotita de un mesaj vocal. Cred ca merg 4 poze: noi si bunicii. Jucarii o sa primeasca de la ceilalti din familie. Deja e traditie ca familia se reuneste la noi in ziua de Craciun.
Astazi i-am luat Dariei alte ghete, dupa ce acum 2 saptamani dadeam 150 ron pe altele de nu poate sa mearga cu ele.
Sunt marimea 21, ca si lungime sunt ok insa sunt inguste.
ddanagh spune:
Cred ca explicatiunea la emoticonul cu tigara e una din doua:
- va fi mai bine in Romania cand or 'zbura porcii' sau
- cel ce fumeaza are fluturasi pe creier si asa ii da afara ![]()
Ma duc sa ma culc ca aberez.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
fianna spune:
Buna seara!!!
Sa incerc sa schimb capitolul?
Daca dureaza mai mult de juma de ora sa stiti ca am probleme...
fianna
cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica