Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 17
mamii spune:
mychy..Personal eu zic ca nu face nimic peria rotativa dekt cel mult sa iti pieptene parul si asta la suprafata
.Depinde foarte mult si de tipul parului.Daca ai parul gros gen batz... poate poate iese ceva.Daca vrei par ondulat de ce nu apelezi la nishte bigudiuri.Sunt ushor de pus si cu siguranta iti onduleaza parul.
jadi ...asa eram eu de la peritol... anyway..de ce nu iar gravidoasa? ![]()
nma spune:
Cristina si al noi a trecut dermatita atunci dar acum a reaparut. Nu am folosit nimic cu cortizon nici atunci si nici acum ca nu are bubite. Doar pilea foarte deshidratata. Acum folosesc trixera plus (de la avene) si gelul pt baie (tot de la ei) si e ok.
Nu stiu daca e de la vaccin dar deja imi pun un semn de intrebare. Anul trecut a aparut la 3 luni iar acum la 2 saptamani dupa vaccinul de 1 an. Initial m-am gandit ca e de la frig dar nu are si pe fata sau maini.
Deni
sa scapati repede de tuse. Eu nu dorm pe tastatura ca mai dau cate o fuga pe teren (sa verific lucrarile).
Karli eu abia astept pozele
.
Oana ce harnicuta esti. O sa cumpar si eu eclere azi ca tare mai poftesc.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
jadi spune:
Alina, multa sanatate Elisei si sa se faca bine repejor! Si ne bucuram teribil ca ai trecut sa ne vezi. Cum stai cu invatatul?
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
oaana ai dreptate... 
iata ca si Anto m-a mai rugat de poze si n-am apucat sa le pun decat azi, asa incat Anto draga te invit sa le vezi, daca le vrei poti sa le salvezi de acolo sau daca nu ti le dau pe email, doar sa-mi spui.
Poze intalnire ANTO si SONIA
si alte poze cu ADELUTA cat de cat recente in primele 3 albume.... deci poftiti la poze!
ies in oras asa ca va salut! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mamii spune:
jadi la parul tau din pacate nu prea ai ce sa ii faci dekt daca ai putina indemanare...pentru ca nu merge facut dekt din fheon + perie..
sau dak ai par shmecher prin uscare naturala![]()
nma spune:
Karli am vazut in viteza 2 albume. Chiar imi era dor de Adeluta. 
Am uita sa va spun ca noi am fost la ortoped in Bucuresti si o sa poarte pustii mei doar incaltaminte ortopedica. Ni s-a recomandat firma ORTOPEDIA (pe comanda oricum nu vreau sa mai fac caci am incercat cu doua firme pt Alex si nu am fost multumita).
Pt Andra nu am gasit marimea 18 si am trecut direct la 20 si albastre. Nu sunt imblanite caci ghetele ortopedice nu se fac imblanite dar o sa ii pun doua sosetute.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
mamii spune:
nma care e faza cu incaltarile ortopedice?Scz de intrebare dar sunt pe dinafara
jadi...eu am par frumos dar ffff greu de intretinut...asa ca tot dracu ala e...