Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Bonjour!

citesc dar nu am nici un chef de scris... pentru ca de multe ori nici nu am ce scrie... in plus am fost foarte ocupata in ultimul timp si nu prea am stat acasa si daca am stat, m-am ocupat cu ADELUTA.

e placut cand unii te mai intreaba de sanatate si e mare rusine sa ii dezamagesti mai ales daca ti-e drag si tie de ei... deci pup si floricele pe fetele care ne-au dus dorul! o sa va rasplatesc cu cateva poze in curand! na, e bine acum?

Trebuie sa adaug ceva referitor la trecut
monicabo felicitari pentru cea de-a doua nastere si sa fie fetita sanatoasa alaturi de toata familia! Multa fericire va doresc!
ddanagh ufffffffffff! e bine daca tu spui ca ti-ai revenit si ca Daria a fost 'salvatoarea' ta! sunt niste minunatii copiii nostri!

felicitari si sarcini usoare si noilor gravidute si multa sanatate strumfilor si mamicilor bolnaviori!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera eu nu i- as face vaccinul daca ia antibiotic.
Ti- au ajuns cizmulitele de pe net? Cum sunt?
Eu i- am luat cu blanitza unele de am dat si 150 ron si nu imi place deloc cum merge cu ele. Am impresia ca indreapta varful piciorului spre interior la dreptul. Sunt f frumoase insa au talpa cam ingusta.
Ma tot gandesc la Dodolinul nostru si ma intreb cum l- o fi facut sa deschida gura sa lucreze acolo? Oricum, bine ca a scapat de dureri. Sa dea Dumnezeu sa ii iasa toate maselutele fara alte probleme.
I- au dat si Dariei cei doi canini de jos si va pot spune ca nu a facut asa rau cum se tot zvonea. A fost mult mai rau la maselute - cu febra, diaree. Acum are 8 dinti, 4 masele si 2 canini. Mesteca orice fara probleme. Ma si vedeam acum vreo 3 luni dandu- i pasat pana la majorat dar s- a schimbat radical situatiunea de cand are masele.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karligutza ce pot face? incerc sa nu ma gandesc, de- asta si trancan atata. Ma mai consoleaza si faptul ca mi- au iesit analizele bune, deci data viitoare va fi bine. Eu toata viatza am avut o forma de constipatie, m- a taiat d..... taman atunci. Asa a vrut Dumnezeu.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Eu am terminat mancarea si acum imi astept barbatii.A,si am facut si eclere.

Ma gandesc la Dodolin.Si la Aaron nu mai dau maselele,il doare,dar nu iese nimic .Insa ma gandesc ca la el s-a impus asa.

Karligutza,s-a simtit lipsa ta pe aici.Nici eu nu am chef de multe ori de scris,insa asta ma mai scoate din anumite stari,sa forumesc cu voi.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu de la zyrtecul ala dorm cu capul pe tastatura, abia imi pot tine ochii deschisi, zici ca sunt gravida... dar nu sunt!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Eu de la zyrtecul ala dorm cu capul pe tastatura, abia imi pot tine ochii deschisi, zici ca sunt gravida... dar nu sunt!

Deni & Vlad & Tudor

sigur, sigur, sigur????????? poate vii cu o stire bomba!!!!!!!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am si eu o intrebare la voi: ati folosit perie din aia de ondulat paru, rotativa?????????cum e??????????merge la par mai lung? nu-l incurca???????????? ma mananca sa-mi fac un cadou..........tot asa m-a mancat sa-mi cumpar pila din aia de lustruit unghiile ...."secret", parca asa ii zice, si am dau un memeon pe o porcarie........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Nu sunt si nici nu voi fi . Adica am trecut la cea mai buna solutie anticonceptionala, doar ma gandesc la sex .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola !dupa atata timp nu stiu cu ce sa incep...
inainte de toate un milion de danei,as scrie multe dar poate rasucesc cutitul in rana,tot ce vreau sa sti e ca imi pare tare rau si am plans alaturi de tine....
monica sa-ti traiasca minunea sa fie cuminte si papacioasa!
felicitari carla pt sarcina,DD ajuta sa fie mai usoara si fara probleme!
la multi ani cristina!ai un cadou fantastic in burtica si-ti doresc sa vina pe lume sanatos si cuminte ca frumuste si IQ va avea cu siguranta la asa parinti.abia astept sa ne revedem.
multa sanatate deni,of ce peripetii si la voi...eu am mai aruncat un ochi pe poze ca mi-a fost dor de voi,ce baieti mari ai....
cafera esti o draguta si sper sa scapati si de vacinul asta fara probleme
mai scriu eu m-ai multe dar eli e varza de bolnava,are traheo-bronsita nu a fost niciodata asa de rau,a trebuit sa-i dau antibiotic pana la urma,in fine se ineaca de la atata tuse si stau cu ochii pe ea ca pe butelie...
va pup pe toate si ma bucur ca nu ne-ati uitat

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Michi, eu am de la rowenta dar parul meu are circa 5 cm lungime, nu mai mult. Si fara spuma nu se aseaza doar din perie, asa ca am un rezultat mirific de imbacsire. Banuiesc ca la par lung tot bighidurile sunt mai bune!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput