Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 15
cafera spune:
Mi-a, nu nu avem nici o crema. In schimb luam antihistaminic. Iar de data asta bubitele au disparur ca prin farmec dupa ce am intrerupt augumentinul. Iar medicul m-a atentionat ca nu bubele sunt problema, ci sa fiu atenta la respiratie. Ma rog, nu mai intru in detalii, ca oricum am inima cat puricele.
Asa...maine ma cheama la vaccinul de un an, desi suntem pe antihistaminic si antibiotic
. Stiti ca noi am avut probl cu infanrixul si facem un vaccin DT fara pertussis si antipolio oral, de data asta ca pana acum am facut injectabil.
Damne, intareste-ma si pe mine si pe copilul meu! Sper ca dr sa ia decizia cea mai buna, ca eu nu mai stiu ce sa fac.
nma spune:
Buna dimineata!
Cafera imi pare rau ca aveti atatea probleme.
sa scapati repede.
Deni un
si pt puiul tau curajos.
Noi nu prea ne uitam la tv. Mai urmaream stirile dar in ultimul timp sunt prezentate mai mult jafuri, crime, etc, deci nu mai urmaresc maiu nimic.
Aseara de ex am pus un dvd cu Andra de cand era mica. Saraca si-a recunoscut suzeta si se tot chinuia sa o ia din tv iar noi ne prapadeam de ras
.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
xerxe2005 spune:
Am vazut si eu aseara pe Tarky, presupusul amanat al lui Mihai Traistariu si pe Minodora si pe Nikita cum il aparau pe Mihai si aproape au sarit sa il bata pe baiatul ala. Saracul, incepuse sa planga.
Se cam temea, mai ales ca Nikita i-a promis ca il cafteste afara.
Ce faceti in week - endul asta prelungit?
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
sunflower1979 spune:
buna dimineata.
eu nu i-am urat ieri "la multi ani" lui Timi? rusine mie! timi, iti doresc o viata doar de impliniri, sanatate multa lui Sophi si tie sarcina usoara si la termen!
Mi-a...va intorc pupicul si cu ocazia asta vreau sa-ti spun ca mi-a ramas intiparit in minte cat de bine arati si ce camera frumoasa i-ai facut lui Mihai. esti o mamica de nota 10; te admir forte mult si-mi place cum scrii.
cand am citit ca si Ghinetz a luat taurul de coarne cu intarcatul, am zis ca trebuie sa o fac si eu. dar cred ca nu-mi doresc asta foarte tare, sau nu ma deranjeaza alaptatul ca sa fiu foarte decisa.
Cafera, Brazuca sa stiti ca si eu am patit cu Denis asa o iritatie dupa o perioada de febra si i-au trecut bubitele de la sine. sanatate multa la copilasi va doresc!
oare ce mai face cuscra mea? diane_dun? hei, diana...ce mai face micuta dani? ne e dor de ea. daca nu poze, macar sa ne mai povestesti ce mai face. si karli, tu pe unde mai umbli? ce mai face adeluta?
nma, cred ca mai tii minte ca si denis a avut o dermatita cand era mic. la el de la uscaciunea pielii s-a iritat, a facut bubite care s-au infectat. atunci, pentru 3 zile l-am dat cu o crema preparata la farmacie care continea cortizon si ceva antibiotic, i-au trecut foarte bine si pentru intretinere, ti-am mai povestit eu: la baie il spalam fara sapun, doar cu apa sau exista sapun non-detergent, baita ii faceam cu ceai de sovarf, stroh de fan si tarate de garu, alternativ. dupa baie l-am dat cu crema de la avene - cold cream lotiune de corp. nu am mai avut probleme de atunci. la noi nu a avut nici o legatura cu diversificarea caci s-a petrecut inainte de 6 luni...daca ma gandesc bine si facand o paralela la ce spuneau fetele, a fost dupa vaccinul de 2 luni (l-am facut pe cel gratuit atunci si nici nu stiam de thuja).
jadi tu ai un adevarat barbatel, asa curajos si cuminte. ma intreb cum a stat el acolo sa-i umble in gurita, caci denis al meu cred ca facea un show acolo si mai si distrugea cabinetul (din curiozitate, ca el nu e obraznic
)
eu in week-end-ul asta imi propun sa sterg niste geamuri si ceva curatenie prin casa si sper sa pun si eu niste poze noi cu denis...ca de mult am zis ca fac asta.
mai aveam multe de spus dar acum nu-mi vin in minte si ma tem sa nu pierd mesajul daca ma mai cacai mult. va pup si va doresc o zi fumoasa!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
jadi spune:
Neata, mersi Nico de cafea, ca sunt ametita de la atatea tuse! Dar vestea buna e ca sunt spre bine, aseara ma gandeam ce mi-a prescris doctorul data trecuta ca sa imi treaca tusea (
pentru Simo stie ea de ce!) si mi-am adus aminte de faptul ca am zyrtec in casa si mi-am turnat o lingurita de nu am mai tusit pana dimineata. Acum inca mai tusesc dar incepe sa fie tusea mai rezonabila.
Multumesc pentru ca ati vazut un viteaz in copilul meu, mi-a spus mama ca ieri a stat cuminte cat a incercat sa il controleze la masele deci e posibil ca durerea sa fi disparut.
Maine vom pleca si noi la Braila, sper ca starea mea de raceala si tusea lui Vlad sa nu ajunga si la Dodo. Nici nu stiu daca e chiar bine ca il ferim atat dar s-a demonstrat ca reciproca e destul de greu de suportat!
Cam atat! Mi-e somnnnnnnnn!
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
cafera, ca sa zic...........fii barbata! sper sa luati cea mai buna decizie. sa va ajute DD sa va faceti bine cat mai curand. imi pare rau ca te "simt" asa daramata...pe tine...vesnica optimista

jadi, ma bucur ca esti mai bine. stiu ca erau si neste pastilute pt tuse.........Bromhexin, parca........pe mine cand ma apuca tusea seara luam o gura de ulei.........si ma mai linistea. sanatate multa iti doresc si lui Dodo maselute fara dureri....
andrei e fan SIMFOLLIES!!!!!!azi era in bucatarie rascolind printre oale, si dintr-o data a aruncat jos ce avea in mana si a fugit in dormitor.m-am si speriat.......si el auzise melodia de la simfollies. asta cred ca e meloman............![]()
![]()
![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
oaana spune:
Si eu am uitat sa-i spun LA MULTI ANI!!!!fericiti pentru Timi.
Mihaela si Iosua e fan Simfollies,am scris bine?
Mai,eu m-am prapadit de ras cu Traistariu.Eu cred,ca ala si-a dat seama pana la urma in ce a intrat si de aceea l-a apucat plansul.
.Oricum,e bine si asa,mai ies si eu din monotonie hlizindu-ma de altii.
Jadi sanatate multa.Si eu sunt cobza,nici nu mai pot tipa la copii de ragusita ce sunt.
.Mi-e mai imi trece cu Septogal,oricum eu am mereu,imi place mai mult decat sa mestec o guma.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mamii spune:
neatza
Acu fac si eu parte din gashca tushitoare si mucioasa.Ma mananca nasul ingrozitor..
cafera bafta.
mychydutza si noi suntem melomani...unde e muzica hop si alex plus ca are un dans specific pentru fiecare ritm de muzica![]()
jadi 
eu lui alex de tuse i-am dat lisomucil..e super bun