Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 19
elenada spune:
Bq ce frumos ca il simti deja
Vreauu si eu dar mai am ceva de asteptat.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Lasa Elena ca ai timp. Eu am fost stresata, pt ca citind pe DC ca unele fete simteau miscarile de la 14-15 saptamani
si eu nici vorba...
Bucura-te de fiecare clipa!
Asa de repede trece totusi...
Bq
19+
miki-miki spune:
Elenada
nu stiu cum iti calcula Moni
ca tu ai UM dupa mine dar nasti inaintea mea
. Mie imi iese DPN-ul tau 3 aug nu 17 iul.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
7+
Moniland spune:
miki, ai dreptate cu DPN, va fi 3 august m-am uitat gresit in tabel. mersi de corectie 
Dar elena, stai linistita ca tot 5 saptamani si 1 zi ai astazi. Ti-am dat informatii pe jumatate eronate, dar daca ai gemeni e posibil sa-i nasti pe 17 iulie ![]()
Uite poti sa-ti calculezi si tu aici daca introduci data punctiei http://www.ivf.ca/duedate.php
camid spune:
pishko proteina C se face la medlife sub denumirea de factor V Leiden. Fiecare laborator de analize are alta denumire si nu toate laboratoarele o recunosc sub denimirea de proteina C. Incearca acolo.Eu acolo am facut-o.
Multa bafta!
camid spune:
daca va intereseaza sa stiti mai multe despre rezistenta la proteina C:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize_medicale/Mutatie_factor_V_Leidendetectie_si_genotipare_438.html
pisix spune:
Waaau fetelor voi ati trecut la un nou nivel : DPN, UM, etc
Si noi tot la FIV/ICSI / IMSI am ramas ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Liana30 spune:
pisssssssssss vrei bataie??
hai da mana la olteanca te trage ea tareeeeeeeee,,ai sa vezi.pup
bombonic pup fotbaliatorul![]()
Moni,elenada,miki va pup
meluleeeeeeeeeeeee suntem aci
va pup pe toateeee
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
melutzica spune:
Buna dimineatza dragutzelor.Eu nu am dormit aproape toata noaptea din cauuza durerilor de burtica.Ma simt excat asa ca si cum CM ar veni din secunda in secunda..., sanii sunt tot umflati dar nu ma mai dor decat cand si cand.Of,pana vineri cred ca innebunnesc.Am rezistat cu stoicism tentatie de a-mi face un test de sarcina,mai mult pt ca mi-e o frica de numai sa nu iasa negativ si sa fiu dezamagita.Eu simt incontinuare ca am reusit de data asta ,insa ma rog la Dumnezeu sa nu mi-o elimina si de data asta organismul.Va pup pe toate si numai bine.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
elenada spune:
Multumesc fetelor pentru calculator. Moniland nu ai gresit tu mi-ai dat data pentru gemeni. Sper sa fie gemeni.
Pisik ai sa vorbesti si tu despre asta. Toate fetele veti vorbi despre asta. sunteti niste lupatatoare si veti reusi.
Mel iti tin pumnii stransi. Si eu tot dupa instinct m-am luat si uite ca nu am gresit. Daca tu simti ca esti graviduta atunci inseamna ca esti. Si mie mi se desumflasera sanii cu vreo 5 zile inainte de test si tot atunci au inceput durerile de burta. e cu ochisori.
Miki, Liana30, Moniland, BQ un pupic dulce pe burtica.
Inetul cu incetul transformam subiectul asta din fiv in austria in gravidute in austria.
Mai asteptam fetele care nu au reusit inca sa ni se alature si ne mutam toate pe odisee.
Arina ce mai faci?
Cristal ai inceput tratamentul?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!