Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

Elenada, iti doresc sa fie gemenuti, asa cum vrei tu! Eu nu fac nimic deosebit, adica am zile cand zic, gata, nu mai fac nimic si zile cand ma gandesc ca totusi ar trebui sa fac analizele alea de sange si inca o spermograma si spermocultura sotului. Plus ca trebuie sa scap de septul ala nenorocit. Dar vreau sa fac intai un RMN al cavitatii uterine sa vad exact cat de mare e septul si daca merita tot 'deranjul' cu operarea septului. I-am scris Anei s-o intreb daca are sens sa fac RMN-ul si mi-a zis ca absolut, e chiar recomandata inaintea oricarei interventii. Asa ca acum caut un loc unde sa fac RMN-ul, speram sa aiba la Medlife, dar se pare ca n-au. Dar gasesc eu undeva. [:-)] Deci, vreau sa scap de analizele astea cat mai repede cu putinta si dupa, chiar imi iau gandul o perioada de la bebe. Oricum, inainte de aprilie nu aveam de gand sa incep un al FIv. Cam asta despre mine...

Meluzica, nu te stressa, sigur o sa fie bine, daca a zis Ana!!! A-propos de Ana, si asupra mea are acelasi efect linistitor ca si asupra voastra. Si iti da si incredere.

Liana multa sanatate tie si luptatorului tau
Moniland, sunt asa curioasa ce ai tu acolo, in burtica, ca de abia astept ziua de 11. Imi dau seama tu cum esti si te admir pentru rabdare. Sincer. Eu cred ca eram pe pereti demult.

Bombonique cu burtique, cred ca e minunat sa simti bebelul miscand.

Va pup pe toate fetelor si va doresc numai succese
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Moni, m-ai bulversat un pic cu site-ul! IVF.ca.
Imi iese bb-le mai mare cu 3 zile! oricum "iese" el cand vrea!
Arina
Bq 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mel si io' simt la fel si tot vineri trebuie sa fac testul...

sa ne ajute DD sa reusim toate!!!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Arina, sunt ca si inaintea testului cand nu mai vroiam sa-l fac. Acum parca nu m-as duce nici la eco. Imi e asa de bine si mi-e frica sa nu se strice ceva .
Bq, link-ul l-am luat de la "gravidute de FIV" e acolo pe prima pagina.
Pisix, lasa fata draga ca va veni si randul vostru. Sigur, sigur. La unele mai repede la altele mai tarziu, cum e norocul.
melutzica, vally, pe vineri atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina iti doresc multa bafta si mulat liniste sufleteasca iar in aprilie sa faci fivul norocos.
Valy noroc mult. sa vii cu vesti bune.
Bq stai linistita ca nu cred eu ca nastem noi chiar in ziua in care zic ei pe site. Aia e asa ca un punct de reper sa ai idee cam in ce perioada. Sanatosi sa se nasca ca stiu ei cand e momentul sa vian pe lume.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna seara!Dragelor, am si eu o intrebare - credeti ca este ok sa-mi fac testul de sange mai devreme de 14 zile de la ET cand mi-a zis dr din Germania unde am facut FIV-ul? Ca nu mai am rabdare.....mi se pare cam simptome, ba ca nu am......cea ce e constanta in ultimele 2 zile sunt durerile de ovare asemanatoare cu cele de CM dar mai slabe ca intensitate.As vrea sa stiu ce fac puii mei acolo inauntru, dar din pacate datele despre primele zile de dupa ET sunt atat de putine.....
Ms,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineatza dragelor.Azi noapte a fost din nou o nopate zbuciumata.Ma trezesc de cate 2 ,3 ori ep nopate sa merg la Wc.Si nu ma simt nici f grozav,imi este apropae tot timpul rau,simt tensiuni cand mai tari cand mai slabe pe la ovare,burtica imi este umflata si tare,ma doare spatele si mai nou de cateva zile am remarcat ca,am un gust super tampit in gura...temperatura bazala imi este zilnic de 37.4.Nu stiu de ce,dar ma simt chira ff gravi;celelalte 2 dati,am mai avut simptome de tot felul insa nu asa,si ce ma bucura pe mine personal este faptul ca,desi luam doze de utrogestan,Cm meu a venit mereu exact cand trebuia sa vina,acum insa sunt deja de 6 zile peste.Nu stiu,o fi semn bun,o fi semn rau habar nu am.Maine,ziua 12 de la Et am testul de sange.Dupamasa preimesc rezultatul..Va pup pe toate si sa-mi tineti mainile intinse cele gravidutze sa vin cu voi la odisee

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Melutzica, doar ti-am zis ca nu ma mut la odisee pana nu va iau si pe voi. Bafta pe maine!!!!
Lavinutza, eu l-am facut in ziua 10 de la ET si cei din Austria mi-au zis ca rezultatul e evident pentru acea zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

maine trebuie sa fac testul beta,z11 de la ET;si eu cred ca se poate face mai devreme cu 2 zile,adica z10!
bafta!!!

ma intereseaza cat costa congelarea embrionilor/luna sau pe an?
ma puteti ajuta!!!

multumesc mult!
bafta tuturor punctiilor, ET-urilor si celor care urmeaza sa faca teste!!!!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Deci vally,maine dimineatza ne vedem la clinica?Eu iti doresc de pe acum multa multa bafta si un beta super mare

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput