Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melutzica gabitzule, aprednisolonul este un antinflamator steroidian si in cazul meu este dat pt ca,corpul meu sa nu respinga sarcina fiind cu un istoric alergic. ![]() ![]() Mihaela http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos |
multam mult melule..cetii io ceva pe prospect da nu prea pricepui
si trombo iau

luptatorul meu"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Moniland spune:
Lavinutza, eu de la punctie tot umflata sunt.Tot astept sa se dezumfle dar va creste tot mai mare
. Nu mai stiu unde ai facut FIV-ul? ![]()
elenada spune:
hello
Moniland avem eco in aceeasi zi. Si eu am tot pe 11 decembrie la ora 16. Mult mai este.
Stii ca mai bagat in ceata cu calculul tau.
Eu atata vreau sa stiu daca am avut punctia pe 10 nov si transferul pe 13 nov eu acum cate saptamani am?
Tin pumnii la toate fetele sa reuseasca.
Va pup dulce
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
elena, cum te simti? sau mai bine zis ce simti?
Calculul pentru DPN in cazul tau: 10 nov - 14 zile = 27 octombrie Deci 27 oct ar fi UM. In tabelul de pe acest site iti da DPN ca fiind 17 iulie 2009. Azi ai 5 saptamani si 1 zi. La mai multe!!!!!
pishko spune:
Salutare si pupaturi pentru toate fetele!

Scuzati-ma si pe mine ca scriu si eu putin cam off-topic, dar constantenii astia ai nostri cu laboratoarele lor cu tot au inceput sa ma cam dispere. As vrea sa intreb fetele de prin constanta si nu numai unde si-au facut analiza aia APC resistence, ca eu una am facut-o de doua ori si cred ca si de data asta am dat-o in bara si ma tem ca trebuie sa ma mai intep o data, fir-ar sa fie de treaba. De data asta scrie ceva de genul "Proteina C Test de activitate cu substrat cromogen" din cate stiu, APC resistence se trad si in rom Rezistenta la proteina activa C, si tine de imunologie, nicidecum de hematologie, cum imi apare mie pe rezultat. Va rog, lamuriti-ma si pe mine!
Pupici si sa auzim numai de bine

bombonique spune:
Draga ELENA felicitari!

O sarcina super usoara si un bb sanatos si la termen! Uni zic ca sarcina mea e super usoara! asa ceva iti doresc si tie! fara durei, greturi si alte chestii!
Imi cer cuze ca nu am scris pana acum,dar nu am reustit nici sa citesc tot!
Promit sa recuperez!
Bq
18+
elenada spune:
Multumesc mult moniland. deci azi am 5 saptamanai si o zi ce frumos si ce ma bucur.
Eu simt greturi nu urate cu dat la rate ci asa legere, simt dureri de burta dar nu asa de des cum erau la inceput, ma doare spatele si mie somn si am terminat toate acriturile din camara.
in concluzie ma simt foarte bine
Pishko eu am facut la clinica in austria APC rezistance ca in bucuresti se faceau numai pe la fundeni asa am auzit eu.
De ce nu o faci si tu cand ai sa ajungi la ei. Eu am dat 30 de euro pe ea.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Bq stai sa facem ecografia si ne lansam si noi odisee. Vorbim acolo vrute si nevrute.
pup
pishko spune:
Pai cred ca si eu o sa o fac tot acolo, ca se pare ca pe-aici nu am nici o sansa. Daca nici la Bucuresti nu se face chiar oriunde, atunci m-am linistit. (Cu toate ca eu am facut la Synevo si proba a fost trimisa la Bucuresti, dar probabil ca ei nu se ocupa si de asa ceva)
Multumesc mult pentru raspuns, macar acum stiu si nu mai incerc si pe la alte clinici, aiurea.
Sarcina usoara si tie si tuturor fetelor care au reusit si sa incepa sa "ploua" cu gravidutze si pe-aici!

bombonique spune:
Blanche imi pare sincer rau!

Deja al meu flacau incepe sa miste (adica sa-l simt si eu) de vreo 2 saptamani. Nu cine stie cat de tare. Simt ca as avea un mic acvariu in care din cand in cand cate un pestisor da mai tare din coada. Eu cred ca asta simt si nu sunt intestinele.
Bq
19+