Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Va pup si va multumesc.

Kitta cei 5 ramasi nu erau de calitate, au zis ca sigur nu vor rezista descongelarii ca imi voi pune sperante in ei degeaba. Saptamana viitoare am sa ma duc sa vb cu ei, eu i.am intrebat in timpul transferului de ce si au zis ca nu stiu ca poate fi ovulul de vina, ca poate fi spermatozoidul, adica nimic....

Liliana concediu placut si sa veniti 3 de acolo.

Moniland, Liana

Melutica tin pumnii sa fie bine pana la capat.

Miki-Miki iti trimit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Blanche imi pare tare rau draguta mea.
Trebuie sa ai incredere si sa lupti incontinuare si o sa vezi ca o sa ai si tu puiutul tau.
Melutzica ma bucur sa aud ca esti bine si ca esti si graviduta.
Felicitari draga mea si sarcina la termen. Daca mai vorbesti cu Ana sa ii transmiti salutari din partea noastra. E o dulce.
Moni cum te simti?
Kitta pana ajungi tu la varsta dnei Iliescu ai sa ai copii mari. Sunt foarte convinsa de treaba asta.
Raluca eu fac eco in saptamana a 4-a si iau 6 pastile utrogestan doua duphaston, 2 proginova, 1 pastila elevit si 1 pastila zimt plus si 2 tablete efervescente de magneziu si o pastila si jumatate de predninsin.
Cum se calculeaza saptamanile de sarcina?De la punctie sau de la ET?
Pup dulce toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Kitta, Blanche v-am raspuns la PM-ri.
Moni rezisti tu atat? Eu nu am rezistat dar poate dc vomitam un pic sau sa am greturi prndeam curaj . Pe mine scrie "NESIMTIRE", nimic-nimic-nimic. Doar sani putin sensibili si nu tot timpul. Cred ca am o putzulica dc ma iau dupa ce ai scris tu la sub celalalt
Pisix, pastiluta mea efervescenta, ce mai face fetita? Sper ca te-ai distrat in minivacanta si vii cu forte proaspete.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

melutzica, ce vesti bune ne-ai adus azi. Tin pumnii pentru un hcg mare.
Elena, din ziua punctiei scazi 14 zile si vei avea UM pe care o iei in calcul la DPN. De exemplu la mine punctia a fost in 5 nov. -14 zile = 22 octombie (si chiar a fost UM ). Daca ma uit in tabelase gasesc DPN 29 iulie.
Ma simt bine, multumesc de intrebare. Ieri am fost toata ziua in Mall si la un moment dat a trebuit sa fac o pauza pt ca ma durea si burta si spatele. Dar mi-am revenit fara probleme. De doua zile ma trezesc dimineata pe la 3-4 si simt greata, dar fara incidente cu wc in brate. La tine cum e ? A si dorm mult, cred ca prea mult
Miki, cred ca rezist pentru ca nu realizez ca am bb in burtica. Poate cand incepe sa creasca burtica o sa realizez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gata am programarea la eco: joi 11 decembrie la ora 19. Am notat-o si aici cu toate ca nu prea cred ca uit asa ceva. Atunci voi avea 7 saptamani si 1 zi. Sigur se va vedea activitatea cardiaca.
miki, acum incep emotiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Scumpicelor,va multumesc mult de incurajari.sper si eu din suflet sa fie bine pana la capat.Treaba la mine nu e cu ramasul gravi ci cu tinutul sarcinii..insa am un feeling ca va fi bine de data asta.Vorbeati de greturi..eu le am deja,si inca cum...desi e total aiurea,mai mult ca sigur sunt de la medicamente.Si eu iau pt sustinere 6 utrogestan,2 dupahoston,2 proginova,1 femibion,1 jumate aprednisolon, 1 trombo ass,injectii cu lovenox,1 magnonorm efervescent,1 euthirox.Sotul meu zicea ca avem deja farmacie in dulap,dar e pt o cauza buna.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toate.
melule ma lamuresti si pe mine pt ce e aprednisolon,ca tu stii mai bine//te pup

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

gabitzule, aprednisolonul este un antinflamator steroidian si in cazul meu este dat pt ca,corpul meu sa nu respinga sarcina fiind cu un istoric alergic.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna seara,
Mai fetelor, voi ma bagati la idei cu atatea medicamente de sustinere - eu nu iau decat 6 utrogest, ass 100 si acid folic si am facut 5000 de unitati de Brevatid - un fel de Predalon, injectabil. e drept ca la mine nu au fost niciodata probleme cu progesteronul si cu endometrul , dar chiar si asa pe langa voi cred ca iau cam putin. Ma gandesc sa-l intreb pe medic
Eu am intrat in "asteptarea cea mare" deocamdata imi simt burta, adica o simt si e si umflata un pic- eu sunt slaba si se vede nu stiu ce sa zic orcium keep the faithsi nu cred ca e de la ovare ca nu prea au lucrat pe tipul tratamentului....
Va pup ,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Blanche - imi pare tare tare rau ...
Abia acum am citit, sigur vei face mai multe inevstigatii si vei da de capul problemei. Fii increzatoare in sansa ta !

Mergi la inceput