Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Catalina
Iana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Blanche imi pare tare rau ca nu a fost sa fie de data aceasta. Poate ovocitelor tale nu le place sa li se faca ICSI , au mai fost cazuri. De ex Avalon la primul FIV a spus ca a facut la jumatate din ovocite ICSI si la jumatate nu. Cele care au fast fertilizate fara ICSI au evoluat f frumos. La tine e neaparat nevoie de ICSI? Pe viitor sa iei omega3 3/zi pt ovocite de calitate (si sotul tau la fel. Pupici si curaj, tb sa mergi mai departe.
Moni cand faci 7 sapt? Ca sunt tare curioasa sa vad cati bbici ai

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Blanche iubita ..imi pare tare rau ...am intrat special pt tine sa vad ce faci....eu mi-am luat o vacanta sa ma mai relaxez putin la soare...de 2 ani nu am mai fost plecata nicaieri...doar fiv-uri,sarcini pierdute,interventii tip laparo,hsc-uri...ce mai...mult stres!!!
...nu stiu ce sa-ti spun...e greu...dar viata merge inainte...si inca mai cred ca... si pt mine cit si pt tine si toate fetele care-si doresc f.mult un bebe intr-o zi va iesi soarele si pe strada noastra...rabdare si speranta!

Un salut calduros de la ....numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Blanche io te pup si te strang in brate..capul sus si inainte..pana la urma DD ne ajuta pe toate.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Blancheimi pare rau, dar asa mi s-a intamplat si mie de 2 ori la rand. Numai ca la mine fiind si ovocite putine nu au mai avut ce alege ca sa transfere, respectiv 2 si acum ultima oara 3 au fost divizati patologic. la tine ti-au dat vreo explicatie pentru cei "rai", ce ar insemna asta?
Miki-Mikise poate sa ai dreptate. La asta mai sper si eu. Deci, la mine la Giuly cu 1 an in urma: 2 ovocite un embrion de 8 celule (am poza!) transferta din pacate un bhcg de 14-16 dupa care a scazut. la viena iulie: 2 ovicte fertilizate cu ICSI+IMSI (de ce nu stiu ca sotul are normospermie, de fapt eu am cerut am zis ca asa le-o fi mai bine, dar se pare ca nu intotdeauna) rezultat: divizate prost. Acum - noiembrie idem, tot ICSI+IMSI - 3 ovocite mature, o bune. In final, dr. au zis cu juma de gura, caci asta nu e concluzionat pe nicaieri si nici nu ar putea sa spuna ei cand le e bine si cand nu cu ICSI, si exact asa au zis ca poate nu le-a placut sa fie deranjate cu ICSI. Pai, de ce mi-au facut nu inteleg, poate ei au zis ca asa vor fi siguri...
Si acum vin si eu cu info utile ca chiar daca nu am scris de mult nu am stat degeaba cu mainile in san, ca doar ma stiti, cum a zis si Elenadacare ma cunoscu personal, sunt o fire luptatoare! Ca de cand ma tot lupt o sa o ajung din urma ca varsta pe D-na Iliescu...
Asadar, mie mi s-au recomandat urmatoarele analize imunologice de la Wunschbaby dupa cele 2 esuari in divizari, si am sapat prin Bucuresti si cateva le putui face pe aici. Va scriu mai jos cu comentarii - serioase de data asta:
1.HUMORALER IMMUNSTATUS: STATUS IMUNOLOGIC UMORAL
- Monoklonale Immunoglobuline –Imunoglobuline MONOCLONALE
- IgG Subklassen - Subclasele IgG- La Victor Babes se fac clasele IgG nu si subclasele, am facut ce pot face ei sa fie acolo
-Zirkulierende Immunkomplexe - Complexe imune circulante - se face la Babes
- Mannose Bindendes lectin (MBL)- cica nu s-ar face nicaieri la Romanica, dar mai sap
2. ERKRANKUNG DES RHEUMATISCHEN FORMENKREISES: BOLI APARTINATOARE CLASEI REUMATOIDE
- ANF (ANA) - Anticorpi antinucelari- se fac la Victor Babes
- Lupus Antikoagulans (citrat Vollblut!) - Anticoagulant lupic (pt boala lupus eritemaTos sistemic) - SE FAC LA iNST. CANTACUZINO
- Cardiolipin-/Phosphatidytserin-/B2-GPI-/Prothrombin-ak - Cardiolipina, fosfatidilserina - SE FAC LA iNST. CANTACUZINO
3. AUTOIMMUNERKRANKUNG: Boli autoimune
- Spermien-Ak - anticorpii spermatici - cica nu se stie unde se pot face
4. ZELLULARER IMMUNSTATUS (HEPARINBLUT): statusul imonologic celular
- lymphozytensubpo****tionen-Basistypisierung (T, B, NK, CD4, CD8, aktivierte T-Zellen)- se fac la victor Babes
- Erweiterte Lymphozyten-Subtypisierung:
- Subpo****tionen aktivierter Zellen - nu mai stiu daca le-au facut si pe astea la Babes
- CD4, CD8 -subpo****tionen - nu mai stiu daca le-au facut si pe astea la Babes
- NK-Zell, B-Zell subpo****tionen - dozarea celule NK (natural Killer) - se fac la V. Babes.
La Babes - dureaza rezultatul cam 10 zile, la Cantacuzino 2 saptamani
Eu va recomand sa bagati si niste analize imunologice, ca nu se stie de unde sare iepurele ca sa zic asa...
Voi reveni cand am rezultatele si va voi spune dupa buletine, exact ce mi-au facut, pana atunci va citesc (ca doar e virus, nu) dar nu voi umple paginile cu pupaturi sau pareri de rau. Astea sunt in sufletul meu pentru fiecare dintre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanche vorbeste cu dr. si sigur va schimba ceva in protocol. Tare mi-ar fi placut sa reusesti.
Miki, azi am 5 saptamani si 4 zile. Peste vreo 10 zile ma duc la dr. Inca nu stiu data exacta ca de abia maine sun sa ma programez, dar am pile la asistenta asa ca sper sa prind programarea cand vreau. iti dai seama eu ce curioasa sunt.
Raluca, solupred e medrol (corticoid), fraxiparine este anticoagulant, progynova este estrogen.
Liliana, concediu placut!!! Ce mi-ar place si mie un pic la soare...
Kitta, vai de mine pai la lista asta de analize sigur se descopera ceva. Eu sper ca ceva ce se si rezolva repede, repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

KITTAmult succes.
Eu si sotul meu ne-am facut anticorpii antispermatici la Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mirimirmultumesc!Ati facut analiza din sange? Ai mai facut si alte analize la ei din lista mea lunga? AAA, am uitat sa va spun ca tot ce am facut si la V. Babes si Cantacuzino m-au costat cam 6 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Hello dragutzelor,
Blanche...cu DD inainte si va fi bine.

Azi am fost din nou la clinica la control.Mai fusesem si sambata si intradevar era pe drumul hiperstimularii insa nu era rau .Trebuie doar sa-mi mai dau niste injectii cu Lovenox si sa beau multa apa.La control azi au fost de fata Ana si Veronika,mi-a facut ana echo si ea spunea ca,tot ceea ce vede este f pozitv,endo era de 14 si ceva,corpul galben era mare si frumos,ea spunea ca arat ca si cum as fi gravi,in plus s-au uitat si la sani care mi s-au umflat extraordinar de mult si ma dor dar nu pot descrie senzatia,in tot cazul nu snut tari ci moi si sensibili.Mi-au luat si sange,iar vineri merg pt testul de sarcina.
elena,Zicea Ana ca si tu si sotul tau sunteti niste dragutzi si ca se bucura ffff tare pt voi(ele stiu ca noi avem un forum unde povestim despre incercarile noastre si se bucura fff tare ca au ajuns sa aiba reputiatie si la noi in Ro).
va pup pe toate si numai bine va doresc

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput