Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 15
LAVINUTZA spune:
Buna - vin si au la apel cu noutati
pe scurt - dupa un tratament simplu care din pacate nu a dat rezultatele asteptate -am avut doar 2 ovocite bune care s-au si fecundat si le-am pus in burta ieri. A fost destul de emotionant pt ca nu stiam daca am facut atata drum si efort degeaba dar sper sa fie totul cu final fericit si de ziua mea sa-mi faca Doamne Doamne cel mai frumos cadou! Incerc sa fiu optimista si eu si sper sa nu ma stressez prea tare- pana aici mi-a reusit dar mai am atatea zile pana la test......am primit ca medicatie 6 Utrogest/ zi si 2 injectii cu Brevactid, Deocamdata in afara ca obosesc cam repede - cred ca de la Utrogest- am o senzatie ciudata in burta dar in partea superioara ombilicului - s'or plimba puiutii sau o fi de la faptul ca m-am cam indopat in ultimele zile ?Aici sunt targuri de Craciun - super frumos si eu sunt mare fana....
manie ducem puii acasa
Va pup si va doresc numai bine
L
anka.b spune:
buna fetelor , scuze ca nu am intrat pana acum , probleme cu comp stiti voi , placa de baza. 3 zile l-am stresat pe tipul de la magazin cu garantia si azi in sfarsit l-am primit inapoi . Asa si acum la subiect.
lindutza normal ca vreau sa vb , defapt as vrea cu toate, asa mai scap si eu de tristetea si amarul din sufletul meu . Saptamana asta e fost aiurea pt mine , luni am implinit 29ani si am fost toata ziua trista. Nimic si nimeni nu m-a scos din starea asta aproape toata saptamana . Dar parca de vineri parca am mai mult chef de viata . Mi-a facut bine sa pot vb cu cine care intelege prin ce trecem noi , si am citit tot forumul.M-am bucurat odata cu fetele care au ramas insarcinate , m-am intristat cand am citit de cele care nu au reusit , dar la urma am ramas cu sentimentul ca D-zeu ne va ajuta pe toate sa aducem pe lume copii doriti , sanatosi si frumosi.
Va pup 

raluca1979 spune:
Moniland-
Tu data trecuta cand nu a fost totul bine ai spus ca ai avut sangerari si nu te-au mai durut nici sanii. Ai luat si atunci 9 Utrogestan pe zi si totusi ai inceput sa sangerezi in saptamana 5?
Mutumesc
Raluca
buburuza2000 spune:
Salutari la gravidute si la aspirante,
a facut cineva fiv la Kinderwunsch Institut Schenk GmbH Dobl (Graz)???
Sunt in cautare de clinici si nu am vazut nimic despre clinica asta, as aprecia daca mi-ati raspunde. Prima pe lista era Wunschbaby, insa le-am scris si celor din Graz si au fost super draguti, mi-au raspuns foarte promt la intrebarile mele, insa nu as vrea parca sa fiu eu prima care sparge gheata![]()
Multumesc
Moniland spune:
Lavinutza, bravo!!! Iti tin pumnii pentru cel mai frumos cadou de ziua ta. 
Raluca, atunci nu luam decat acid folic si 6 utrogestan. Dar nu cred ca din cauza ca nu am avut sustinerea buna, cred ca embrionasii au avut ceva defect, daca pot spune asa. Probabil doar o molecula nu a fost unde trebuie si nu au putut sa se dezvolte mai departe. Dar asta se intampla si daca ramai insarcinata pe cale naturala. Atunci ma durea tare, tare burta cu cateva zile de a vedea petele pe chiloti si pana cand am eliminat-o. Am fost si eu tare, tare suparata dar cand am inceput sa-mi fac planuri pentru un nou FIV mi-a fost mai bine. Pe tine te asteapta embrionii congelati asa ca ... revino-ti cat mai repede si adu-i acasa.
A, si sa stii ca nu m-am inteles cu elenada cu privire la eco din saptamana a 7a sau nerepetarea hcg, de abia acum am citit. Amandoua am facut FIV in Austria, dar ea la o Clinica in Viena si eu la una in Wels. Inseamna ca dr. de acolo asta sugereaza sa facem. Pe tine te-au trimis sa repeti hcg-ul? 
raluca1979 spune:
Moniland multumesc de raspuns. Eu dupa ce am facut testul pozitiv la clinica, mi-au spus sa-mi fac o saptamana mai tarziu programare la ginecologul meu. Atunci (trebuia sa fiu 5+1) ginecologul a facut eco si nu a vazut nimic -nici macar punctul pe care au crezut cei de la clinica ca-l vad la 4+3- si mi-a mai luat o data sange... Asa am aflat.
Raluca
raluca1979 spune:
Moniland pentru ce iei solupred, fraxiparine si progynova. Eu nu am auzit de ele. Eu luam doar Utrogest si acid folic.
Raluca
Blanche25 spune:
Test negativ in Z 12 si inca de vineri seara sangerari 

Abia azi am puterea de a scrie...........
Stiam de la inceput ca nu va fi bine, mie nu mi se intampla minuni. Din 13 ovocite bune doar 7 s.au fertilizat cu ICSI si in Z3 doar 2 embrioni buni si restul foarte rai, deci undeva este o buba.
iana_mari spune:
Blanche imi pare foarte rau,Dzeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe si cand te linistesti sa poti sa o iei de la capat.Stiu ce simti am trecut de doua ori prin asta si e tare,tare greu.
catalina2307 spune:
Blanche....pup fata trista.....imi pare nespus de rau.....tare rau....dar Dumnezeu o sa te ajute si o sa iti fie aproape data viitoare. Capul sus si mergem inainte.