Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Blanche25 spune:
Melutica, pumnii stransi pentru maine si tinem pumnii sa fie cu noroc
Liana spor la treaba diseara ![]()
Liana30 spune:
meluleee tu stii ca io's capoasa si tot nu intaleg
breee asta sa fie baiul frecatul mentei
ca doar nu mori in spital ,auzi tu ?si ce ai vrea sa'ti bage in perfuzii tuica?
hai ca ma nervozai
da tu sti ca io iti vreau binele.oricum io vb degeaba ca vezi tu maine ca e totul ok..nu e cazu de spital.na!!
Blanche ce treaba muma?
n;am voie..am pus'o'n cui![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
bryny spune:
Liana30 unde ai facut laparo in viena?de ce ai facut laparo?eu sunt intro mare dilema.treb sa ma operez sau puncatie nu stiu pt ca am un chist mare si vreau sa vin la viena.eu ma gandeam sa merg la consultatie la wunsch si sa ma trimita ei undeva.le spun ca vreau fiv la ei si ei sa ma indrume undeva sa scap de acest chist si cred ca si trompele sau infundat.eu dupa ultima laparo care am facuto acum 2 ani in bucuresti am stat in spital 4 zile si mia fost f rau nu inteleg cum tu dupa operatie vroiai acasa mam simtit la fel ca la o opratia normala cu vomotat cu tot tacamu....tu esti f tare si vreau sa ti spun ca nu sunt una deaia fricoasa si plangacioasa...asta inseamna ca ai fost pe maini bune...si eu am ajuns si in spital dupa 10 zile de la laparo ca facusem infectie 
si nu vreau sa se repete iar aici in romanica e jale chiar nui intereseaza si tin minte ca am platit mult atuncii...
Liana30 spune:
vezi tu brynyiti raspunsesi singura
e romanicaaa muma![]()
nu sunt nici io chiar asa tare..inainte de laparo eram terminata..ma haia pe mine de frica..dehh imi facusem temele cetisem tot ce patisera fetele dupa..sa stiu si io la ce sa ma astept..si imi era groaza de starile de voma de dupa..io alea nu le suport..suport dureri suport orice da pe alea nuuuu..si cand m'am m'au scos din sala si mau dus in salon..io bagam capu in cearceaf sa caut gaurile
sa vad cate imi facusera..am vb putin cu grasu dupa care l'am trimis acasa ca eram lesinata de foameeee..si am dormit cam o ora si ceva..cand a venit grasu am mancat si m'am dat jos din pat..nu mi'a fost usor..dar nu vroiam sub nici o forma sa fac la plosca
aasa ca greu ..usor io m'am dus la baie..apoi de frica sa nu ma apuce raul nu m'am mai pus in pat..am luat''o de nebuna pe culoare la plimbat..imi spusese mie doct ca daca fac miscare multa dupa o sa fie binee..si asa a fost..seara ii aratam doct cat de bine ma simt ca sa'mi dea drmul acasa..dar nu m;a lasar ca dehh eram dupa o anest totala..da a 2 zi asa cum spusei..super freshhh
de ce?/pt ca folosesc anestezii bune..pt ca folosesc un alt fel de gaz ..nu ca la romanicaaa..![]()
Laparo nu am facut'o la Viena ci la unguri in Szeged..acolo eram in acea perioada,.la Viena nu ma incumetam pt ca este ff scumpa ziua de spitalizare.daca nu ai asigurare esti mancat..
de ce am facut'o?pt ca aveam 3 sarcini pierdute ff mari..pt ca nimeni nu mi'a recomandat'o..pt ca m'am incapatanat io ca vreau sa o fac neaparat..sa aflu odata cauza pierderilor..am avut norocul sa intalnesc un doct care a fpst de acord sa mi le faca pe amandoua odata..ca zicea el ca e pacatt ca tot ma adoarme![]()
moamaaa cat scrisai![]()
fetele scuzati off topic..
daca mai ai nelamuriri te lamureste baba imediat![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
miki-miki spune:
Elenada
eu am trecut prin ac faze, cand nu ma durea nimic eram trista..... sotul :"Da ce tb sa te doara? Nu e mai bine asa?". Cand ma durea saream in pat , ma bucuram un pic apoi ma gandeam ca nu e de bine si ma intristam .... sotul: "Acum de ce esti tot trista? "
Primul lucru pe care il faceam cand ma trezeam imi pipaiam sanii si dc nu ii simteam eu la fel de durerosi era jale
. Noroc ca a plecat sotul ca-l disperam dc statea 14 zile langa mine.
Moni
eu sunt in fata ta cu 8 zile pt ca am 6 sapt si 3 zile. Cand am fost la eco credeam ca am 6 si 4 zile dar nu era asa, aparatul arata ca am 6 si 2 zile si at m-am apucat de recalculat si mi-a iesit si mie la fel.![]()
Fetelor
eu nu am bifat histeroscopia, sper sa nu regret.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
6+
raluca1979 spune:
Moniland sau Elenada
As vrea sa te intreb si eu ceva, dar sa nu te superi.
Tu de cand ai aflat ca esti gravida de cate ori ti-ai controlat beta-hcg si la ce intervale? Eu de ex. l-am facut la 16 zile de la punctie (era la 118) si apoi o saptamna mai tarziu si deja scazuse la 89... Ma gandesc ca poate trebuia sa-l mai controlez un pic mai repede, cu toate ca nu cred ca as mai fi putut schimba ceva...
Acum spuneai ca mergi abia in 2 saptamani la ecograf... Pana atunci nu vei mai face nici un beta-hcg? In RO se pot face teste de sange oricand? Aici la noi nu se prea fac asa de des.
Intreb, deoarece la mine s-a terminat primul fiv deja la o saptamana de la testul de sange pozitiv si as vrea ca la anul sa fac o incercare cu embrionii congelati si as vrea ca data viitoare sa fac totul ca la carte si sa incerc sa nu ma mai stresez atata.
Va doresc tuturor numai bine
Raluca
Moniland spune:
Raluca, am facut primul hcg in ziua 10 de la ET. Cei din Austria mi-au zis ca nu e nevoie sa-l repet si nu l-am mai facut. Aici in Romania se poate face oricand analiza. La eco ma duc peste 2 saptamani pana atunci nu stiu nimic. Dar cat de cat stau linistita ca sanii am cateva simptome de
: sanii ma dor, in ultimul timp burtica nu ma mai doare asa tare dar tot simt ceva, cateodata am si stari de ameteala. Azi de ex. la ora 4 a.m. imi era usor greata. Asa ca ma gandesc ca totul e ok.
Si eu am avut o sarcina oprita din evolutie, cam in aceasi perioada in care sunt acum, care a inceput cu sangerari si nu mai aveam nici dureri de sani. Mi-am zis ca a fost defect embrionasul si din cauza asta s-a oprit.
In afara de faptul ca trebuie sa ai grija de tine, sa nu racesti, sa nu ridici.... nu ai ce face. Nu trebuie sa dai vina pe tine ca nu esti cu nimic vinovata. Doar nu ai avut noroc. Cum de ai repetat hcg-ul?
A, si mai stiu o fata pe forum madalina28 care a reusit cu embrioni congelati. Deci nu-ti pierde speranta mai ales ca ai atatia embrionasi care te asteapta. 
elenada spune:
Raluca nici eu nu am repetat bhcg-ul. Am facut analiza in ziua a 12- a de la et si sa doctorii din austria mi-au zis ca nu e cazul sa repet. Acum astept si eu ecografia.
Si daca repetai bhcg-ul nu stiu cu ce te-ar fi ajutat. Asa a fost sa fie dar o sa vezi ca ai sa reusesti cu embrionasii congelati.
Miki-Miki fericit sotul tau ca a avut unde sa plece al meu nu are unde asa ca trebuie sa ma suporte si ma suporta dragul de le ca e om bun si ma iubeste.
Azi a fost la shoping cu mine numai sa nu ma lase singura si sa patesc eu ceva. Nota 10 ii dau pt asta.
Melutzica iti tin pumnii si sa auzim numai vesti bune.
Blanche te pup si te atsept cu vesti bune.
Liana30 Moniland sanatate multa voua si la bebei.
Pup dulce toate fetele si va doresc multa bafta.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
raluca1979 spune:
Moniland si Elenada
Mersi mult de raspunsuri!
Am vrut sa va intreb daca voi luati Utrogest dupa transfer. Eu de ex. introduceam in vagin 6 capsule de Utrogest pe zi. De la atata Utrogest ma tot dureau sanii...
Deci voi mergeti la eco abia in saptaman 7 ?
Va pup
Raluca
Moniland spune:
Raluca, dupa ET si chiar si acum am urmatoarea medicatie zilnica: 1 mg acid folic, 3 mg progynova, 7,5 mg solupred, 1 injectie fraxiparine si 9 utrogestan. O sa vad ce zice dr. cand ma voi duce la eco, poate imi scade doza. Si da, ma duc in saptamana 7 la eco.