Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 13
sunshine4ever spune:
Blanche capul sus ca optimismul invinge totul.Hai ca trebuie sa fie cu ochisori.
Miki 
Pisic77 scuze daca ai scri sdar nu mai stiu , pina la urma ce clinica ai ales? 
Elenada esti mortala 
Luca e super idee
Pupici pt toate.
in asteptarea unui ingeras
melutzica spune:
Vorbeati de plans hmm... ca si eu am dat apa la soareci ieri de ziceai ca nu mai exista ziua de maine..Eu ma hiperstimulez din pacate
,burtica mi se umfla tot mai tare si ma simt super naspa.Am sunat la clinica si ziceau sa merg la spital insa je nu vreau...ultima data am patit la fel si a fost naspa de tot.Am zis ca inca nu e asa derau si ca maine dimineatza ma prezint la el la clinica la control iar daca ei sunt de parere ca trebe sa ma internez atunci o fac.Deci si eu plang numai acum...si am hotarat ca,daca nici de data asta nu iese nimic atunci am spus adio la tot si ne indreptam spre adoptie.Pupicei cu sughitei.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
sunshine4ever spune:
Melutzica nu te lasa , capul sus si lupta cu DD inainte. Tin pumnii. Doamne ajuta
in asteptarea unui ingeras
blondiemonyk spune:
ELENADA , MONI , CAPI : MULTE FELICITARI SI DOAMNE AJUTA LA SARCINA USOARA
N-am mai intrat pe forum ...vreau sa ma mai rup nitel de gandurile astea de ramas insarcinata...dar vad ca vestile bune se inmultesc...foarte bine !!!!!
elenada spune:
melule si eu am avut burta umflata si niste dureri de ma ingrozisem.
am zis ca am facut iar hiperstimulare
si cand ma fost la ei la eco totul era normal
intradevar aveam multi foliculi dar nu erau probleme
desi daca era sa ma iau dupa simptome asa mult semanau cu primul fiv unde am facut hiperstimulare.
Nu te stresa degeaba pana nu ai parerea unui medic.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
melutzica spune:
elena
,nu ma stresezz,ma ingrijorez nitel atat tot.Pt ca am mai facut o data hiperstimulare si am ajuns la spital si a fost super neplacut.Insa maine merg la clinica la control iar apoi om mai vedea.Eu vorbisem azi cu Dr.Libhart si zicea ca,de cele mai multe ori este semn bun..dureri nu am,adica ma dor intadevar tare de tot sanii,insa in burtica simt numai tensiuni.Si mie mi-e draga Ana,ca de altefl toti imi sut tare dragi de acolo ,tocmai de aceea nu vreau sa merg la spital,ci mai intai la ei la control.Ma bucur ca esti mai bine ,ai grija de tine si ia magneziu,chiar ajuta
Liana30 spune:
meluleeeeeeeee chiar daca sa zicem prin absurd ar fi hiperstimulare nu e grav doar stii cate fete au reusit cu hiperstimulare..dar ele au mers imediat la doct..nu ca tine ca nu au vrut..ce naiba melule?tocmai tu sa nu vrei?pai se poate/vrei sa'l trimit pe grasu sa te duca pe sus..hai fuguta doar stii ca acolo va fi bine..te puppp..io presimt ca va fi binee..
Arina io am facut asa dimineata m'a internat ..da io am dus anallizele dinainte..l'am intrebat pe doct ce;mi trebe si le'am facut ca sa nu stai o zi aiurea in spital...asa m'au bagat in operatie..io am facut 2 in 1 adica si laparo si histero..m'a costat500 de euro cu tot cu dreptu
..operatia a durat o ora si eva..dar erau 2 intelegi da?dupa o ora de somn patrulam pe culoarul spit ca io vroiam miscare sa'mi revin repede..puteam pleca acasa in ziua respectiva..dar tinand cont ca eram dupa o anest totala nu m'au lasat..trebuia sa fiu sub supraveghere..asa ca a 2 zi eram acasa..iar seara la nunta
ca vecinii mei unguri isi maritasera fata..iar io nu m'am putut avbtine sa nu merg sa le vad obiceiurile
..io am fost super multumita da ungurul doct..a fost super taree..
pis te trag bineeee de tot..
va pup nu pot sta mult ca azi ateriza grasu..asa ca dehh intelegeti voi![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
melutzica spune:
Stai gaitza nu da ca-ti explic acum cum sta treaba.Deci nu vreau la spital caci stiu ca acolo ma intreneaza urjent,si apoi baga in mine juma' de zi perfuzii cu albumine iar restul de jumate de zii frec menta prins spital.ei ,de aia nu vreau io spital,ca daca mi-au da perfuziile ambulant,ar fi alta mancare de peste.Si inca nu e asa de rau ca data trecuta..insa poate deveni,tocmai de aia merg la clinica mai intai la control si apoi vad de restul`'ntelegi acum cum sta treaba.

Moniland spune:
miki,
peste 2 saptamani ma duc la eco. Azi am 5 saptamani si 2 zile ![]()
blondiemonyk, multumesc mult 
melutzica, cate aspecte de urmarit in caz de hiperstimulare. De la dr. citire:
1. sa consumi lichide 2-2,5 litri/zi
2. sa urmaresti cantitatea eliminata ca nu cumva sa fie mai mica decat cea bauta.
3. sa te cantaresti zilnic. nu trebuie sa te ingrasi mai mult de 300 gr/zi adica 1 kg in 3 zile.
4. sa-ti masori circumferinta abdomenului ca nu cumva sa te umflii exagerat de tare.
5. sa te plimbi mult pe jos.
Daca toate astea sunt ok si totusi te doare burta nu e de la hiperstimulare. Tin pumnii!!!
melutzica spune:
moni
,am bifat toate punctele inainte mai putin treaba cu bautul a 2-3 l de apa pe zi.Azi insa cred ca am batut recordul cu 4 litri si tot de atatea ori am fost la wc..Acum o sa vedem maine ce zice la echo.Mersic mult si te pup dulce