Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Multumesc tare fetelor care imi tin pumnii, ma simt fara sperante, nu mai simt nimic, doar cate o intepatura in ovare care poate inca se stimuleaza de capul lor; oricum dupa ce m.a stresat CAtalina cu testul de vreo cateva zile, am zis sa il fac, deci azi-maine am sa va zic ce test de pipi am si luni am beta. Deja am plans toata ziua si inca plang dar sa nu cumva sa afecteza starea mea pe proaspetele gravite ca ma supar rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Pisix, Arina, multumesc mult. Sper sa fie bine pana la urma ceea ce va doresc si voua.

Liana, olteanca iubita, sa ma ti de mana si sa ma tragi tare , da iubita?

Blanche, am FSH 18 si E2 nasol rau. Trebuie sa iau Puregon sau Gonal 400u/zi, 7 zile apoi, Merional sau Menopur 2 zile si Orgalutran 2 zile, incepand din ziua 3 de ciclu.
Am primit un tratament pentru trei luni
Trebuie sa refac hormonalele de zi 2 in fiecare luna pe perioada tratamentului si cand gasesc o valoare a FSH sub 15 in zi 2 incep Gonal in zi 3. Daca pe perioada tratamentului (trei luni)nu am in nici o luna o valoare mai mica de 15 a FSH vedem.
Ca sunt deja inhibata era o metafora, dar de stimulat la propriu o sa ma stimulez la greu........

Tu vino cu rezultatul pozitiv, ca abia astept sa te felicit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Aoleu, Blanche! De ce plangi? Nici eu nu am simtit NIMIC-NIMIC, imi luasem speranta, si ..stii bine. Nu mai plange, asta chiar poate face rau. Hai, fii tare.

(Nu s-ar putea inventa o solutie pentru ca femeile care fac fiv sa doarma continuu cele 10-14 zile de dupa ET? vorbesc serios!)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Blanche -nu trebuie sa simti nimik (inca); fa testul si apoi vei vedea daca nu cumva vei plange de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Blanche nu plange , sa-ti iei un test pe care scrie ca se pozitiveaza cu 4 zile inainte de data venirii menstruatiei. La noi se numesc BARZA dar acolo nu stiu. Sunt cele mai sensibile .
Elenada tu ai avut ac simptome ca mine, dureri de spate si de burtik f putin , la 4 sapt si 3 m-au lasat definitiv durerile de spate , de burtica , sanii ba erau sensibili ca nu , am stat cu inima cat un purice pana am facut ecograful alaltaieri. In prezent nu am nici un simptom , doar pantalonii ma deranjeaza in talie cand stau in fund si stau mereu cu ei desfacuti
Pisix drum bun sa te recreezi si sa vii tot asa efervescenta
Moniland cand faci eco? Cred ca ai gemenasi in burtik

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

LucaLuca, f tare ideea ta, si eu m-am gandit de multe ori. Dar cred ca nici asa n-ar fi bine, ca ce-am mai dezbate noi pe forum?? Ati remarcat ca o f mare parte din discutii sunt despre simptome??? Deci...mai bine awake

Blanche eu personal zic ca e de bine. Eu la amandoua FIV-urile am simtit tot felul prin burtica asa ca la mine ar fi de bine daca n-as simti nimic. Deci in cazul tau, eu votez pentru 'pozitiv' ca toate fetele dealtfel. Hai nu mai plange, te rog!

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Pentru Pisix si Liliana http://foros.lainfertilidad.com/index.php?topic=28628.0

Offf cat de dragi imi sunteti, va multumesc tare de incurajari, va tin la curent diseara sau maine
, nu pot sa cred dar mi.a mai incoltit o speranta mica

Mergi la inceput

Eu sunt de acord cu LucaLuca, cat de tare as vrea sa ma trezesc direct dupa 14 zile, valabil si pentru soti paranoici ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

LucaLuca ce tare faza cu somnul de 14 zile. Ar fi o treaba.
oricum eu zic ca totul difera de la o persoana la alta.
Incepand cu stimularea cand pe unele fete le dor ovarele pe unele nu si asta nu inseamna ca nu au ovocite in ambele cazuri.
Asa si cu simptomele dupa et pe unele fete le dor ovare spate pe altele nu si au avut aceleasi rezultate.
Nu cred ca exista un tipar. Trebuie sa te doara urmatoarele.. ca sa fii insarcinata. Fiecare e cu organismul lui.
Blanche draguta mea daca plangi inseamna ca esti graviduta. Cica uneori gravidutele sunt plangacioase capricioase se supara din orice.
Nici pe mine nu ma durea nimic pana aproape de test asa ca daca nu te doare nu inseamna ca nu e bine.
Astept de la tine un mesaj plin de optimism.
Pup fete dragi

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki Miki si eu astept cu nerabdare ecografia. Ieri ma plangeam ca ma doare azi nu ma mai doare nimic si acum ma intreb de ce s-a potolit asa brusc. Eu asa eu asa. Sotul meu a zis sa stau linistita ca a observat ca o zi ma doare si una nu asa ca sa nu ma plang azi ca o sa ma plang maine.
Cred ca l-am tampit de cap deja si suntem abia la inceput.
El a zis ca se astepta la asta si ca nu e luat pe nepregatite. In 3 ani decan am asteptat acest moment am avut timp suficient sa ma obisnuiesc cu ideea ca ai sa fii nebuna.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput