Puiuti de Randunici 2008!! (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Bubu asa as mai sta de vb cu voi dar nu mai am timp...
Stela cu ce ocazie dai de baut?
Ariel imi pare rau de necazurile tale, poate anul viitor va fi mai bun
Gudinde si eu dupa ce am cazut pe scari m-am maritat asa ca cine stie, poate iese ceva din "busitura" ta
Am apucat sa vad doar poze cu "sufletelul blon" in "carut" si cu Alexuta la fel, si acum astept poate astept si pe cele cu Vlad cu caciulita noua pt ca in cosul cu papusoi era absolut declicios.
Si cateva pozer cu Diana terorista:
http://community.webshots.com/album/563591403ggXCcG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

caciula rosie cu ren la purtator
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)

e frumoasa raaaau! si posesoruuuuul ...da' e serios tare, cred ca se concentra sa scrie listuta pentru mos craciun ....mimo ....sa-ti fie de bine rahatul bre ..las ca checu' se face si cu stafide...si cu..nimic ...simplu, zici ca asa e reteta
ariel...aoleeeeu, da' nu te mai opresti ? ce sa mai zic....doar ca bine ca nu a fost mai rau...uuufff, sa fii cuminte sa te poti reface bine si repede..."auzi"???? CUMINTEEEE ...stii ce inseamna cuvantul asta, nu ?
bubu ...cum le stii tu toate, ca un om mare ...acu' fac un ceiut cu miere
gata, send, ca eu n-am oprire si tre' sa dau iaurtelul la teutz

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Ariel, grele incercari, nasterea ta chiar m-a impresionat si uite ca inca mai tragi; hai ma, ia-o de la capat, da un refresh. zi cum pot sa-ti trimit filmul ala cu gandirea pozitiva... hai sa incercam pe mess

Gudinde si pe tine, imi pare tare rau de patanie. nu cred ca ti-am zis niciodata, dar tare apreciez intelepciunea ta sfatoasa si asezata! am venit tarziu pe forum, asa ca nu stiu povestea ta, si o simt tare trista. nu am vrut sa te amarasc, dar am vrut sa-ti zic ca te apreciez.

Stela, sper ca stii care e baiul pana la ora asta, nu am gasit nimic nou postat. sper sa vii cu vesti bune, sa scapi de durere!

Tuchi, flacaul bolnavior, sper sa se faca bine cat de repede!

Clodet, lasa butoiul ca nu ajuta, iar daca zici ca e vechi deja cred ca e putred si poti scapa usor de el.

ca final de zi ieri... la 8 seara m-a sunat directorul sa merg la o emisiune tv pe tema de ieri. asa ca Luca a putut adormi cu mine la televizor, ca la 9,30 cand se culca el, eu eram in direct. noroc cu maica-mea. mi-e groaza un pic de ea, ca de cand am inceput serviciul ea nu tare are viata personala.
azi parca a fost mai lejer, am ajuns mai repede decat zilele trecute acasa.

ca s-a pomenit de kg...am fost ajutata zilele astea in cura ca n-am avut timp sa mananc, asa ca am ajuns la 80 (de la aproape 89). inainte de sarcina am avut 76, asa ca ajung acolo in curand, dar greutatea "mea" a fost 64 de kg. si asta e tinta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

caciula rosie cu ren la purtator
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Ma scuzati... POza frumoasa, caciulita la fel, am primit si noi una identica, dar nu pot sa ma abtin
Io din fire sunt mai tipicara si mereu m-am intrebat de ce stau baietii cu nasturii deschisi la camasa si nu ii observa...uite de ce...
Vladutz de mic sta descheiat la body ca asa l-a invatat mamica lui...
deci de aici
cu riscul de a mi-o fura de la Mimo

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mimo, Tuchi
Sper sa aveti dreptate!

Clodute,
Asa-i! Nasol cand nu prea exista back-up la servici!

Ariel,
Stai ca m-am blocat. Cum adica din lotul de fire? Eventual chiuretaj? Pai ce sa caute firele la tine in uter ca tu n-ai facut cezariana?

bubu

stela,
Ai fost la eco?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleme
Si cateva pozer cu Diana terorista:
http://community.webshots.com/album/563591403ggXCcG

mami de diana andreea - 18 martie '08

e frumoasa raaaaaau!!! si ce par lung si frumos areeeeeeee!!!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

steluta draga , am papat, m-am ghiftuit, am si beut ceva, dar care e ocazionu' ? e cum zice bubu ca esti "sfanta" azi ? sau ceva rezultate bune la analize?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Cleme, ma bucur ca te “vad” iar Diana e…Fotomodel! Cat poate fi de frumoasa! Ce simpatic i se vad dintisorii!

Mimo am vazut caciulita…cu purtatorul frumos frumos. Hai ca pun imediat si eu niste cornite de ren, sa facem schimb de experienta!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cleme, ti-am mai zis ca Diana e mai mult decat mortala!

Bubule, n-am ce sfat sa-ti dau ca si io am aceeasi problema!
numa' ca la mineIlinca seamana cu tac-so, si lui tre' sa ii zic ceva de minim 3 ori ca sa ma bage in seama!
Si cica eu sunt cicalitoare!

Mihatp, ai fost la Tv si noi nu te-am vazut?
am vazut ieri ceva cu puscaria, ca i-au mutat pe fratii camataru de la jilava si m-am gandit la tine....tare greu tre' sa iti fie la munca si tre' sa te maiintorci si senina la berbecut! Chiar, i-a mai trecut miorlaiala?

A venit randunoiul acasa, s-a bucurat Seb ceva de neimaginat...si numa' TA-TA-TA-TA iizice gurita!
Ca pe ma-sa a vazut-o toata ziua si nu tre' sa o mai strige, nu?

Ma duc cu Ili la coafor, s-o tund nitel!
Ariel, Gudinde are dreptate, eu in somnolenta mea n-am gandit ca tu ai nascut normal!( de parca n-as sti cum te-au chinuit!)
ce cautau firele alea acolo?

Stela, daca ii ziua ta, iau si eu un paharel si-ti zic La multi ani cu sanatate si te-asyept sa-mi zici de rezultate!

Mimo, de-abia astept sa-mi zici de masina de spalat vase daca spala oale, tigai vase de iena arse etc...ca daca nu le face pe astea,cica doar pentru farfurii nu merita!

pa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pai Gudinde crezi ca numai la cezariana te coase? Asa a patit si sor-mea, numai ca pe ea a trebuit s-o coasa din nou si nu a fost prea frumos...
Am vazut si poze cu "renul din dotare", ce baiat frumos si serios

Mergi la inceput