Puiuti de Randunici 2008!! (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Mimo, sa traiti! asa e Eu zic: Vlad nu mai tipa, el nimic, mai zic o data, el nimic, a treia oara tip eu la el si se opreste, se uita la mine si in secunda doi iar tipa . Si nu face asa numai cu mine...si cu ta-su la fel...nu pricepe din prima Aseara si-a luat si doua palme la fund de la ta-su si dimineata nush ce-a facut si il intreb daca a uitat bataia de-aseara si zice: ce bataie??
Deci...cu bataia nu merge, dar se ajunge si aici, ca nu mai poti...cu vorba buna nu merge...deci cum??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

caciula rosie cu ren la purtator
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata, m-am uitat in calendar, ca pre amiroase friptura aia si zice ca e Sf. Stelian. E ziua ta, Steluto?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Domle, de cate ori pateste omul ceva nasol, vine Ariel cu o poveste si mai si....pe bune, eu nu stiu cum naiba strangi atatea belele!

Noroc cu mesajul tau lung si cuprinzator, ca mi-am amintit sa o felicit pe simo pt putza lui Sam, si sa-i zic ca ma bucur ca am avut dreptate ca nu e varicela!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

ce frumooooos!!! vreau si euuuuu

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Citat:

poze

sa-l pup io pe el cat e de frumos!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel atat am avut de spus.....bine macar ca totul e bine cand se termina cu bine Eram precisa ca ai patit tu ceva, nu se poate chiar asa...fara aventuri...unii sunt pe lista de aventuri, asta e
Bubunu stiu reteta...probabil pedeapsa...vorba buna...repetitia...multa rabdare...dar e criminal cand spui ceva si nu te asculta Eu sper Vladutz sa fie mai usor de modelat ca sor'sa ...sper, ca speranta moare ultima
Lianaam uitat sa zic sa te faci bine repede, da-i cu baygon, mama lor de amigdale
Gata, fug la vase...nu mai pot cu vasele astea...aseara am tinut sa reamintesc tuturor ca bucataria trebuie zugravita inainte sa schimbam mobila ...aceeasi mirare generala ca de fiecare data daaaaaa?????parca vad ca asa ramane si mobila vine dupa Craciun cum a zis Geckocare d-aia sta pitita ca sa nu si-o ia ca mi-a cobit !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

ntz ntz ntz....clodutzel draga sa iti spuie mama cum sta treaba ...deeeeci: e criza in lume, tre' sa fim econoame, deci butoaiele de melancolie blegoasa "e" rezervate pentru varza, ca nu stii cum vine foametea si se epuizeaza si varza de la mama ...asa dar, ai voi sa te murezi si tu alaturi de varza da' nu mai mult de 2 zile...hai 3 (si nu mai devreme de 3 saptamani ), sunt darnica acum cu sarbatorile ... asa ca trebuie sa respecti programul de melancolie-blegoasa, si rasetele si ranjelile "este" primordiale ...iti spune o alta plangacioasa ,( din diverse, pentru diverse, ca asa-i viata, nu tocmai un craciun permanent ), dar si o "razacioasa" in acelasi timp (ca mie tare imi place sa fiu vesela ), care era sa dea ortu' popii de 2 ori, si asa a aflat ca fiecare minutel e pretios, ca cineva acolo sus ne iubeste, si ca exista o rezolvare care vine mai incet sau mai repede la toate, daca suntem sanatosi
deeeeeeeci : a cata zi consecutiv esti mata in butoi? sa stiu daca te pun pe lista de copii rai la mos craciun

Liana, mami de Teo

Lasand la o parte faptul ca mai aveai putin si ma aruncai si pe mine in depresie cu mesajul asta ai mare dreptate si meriti toate florile oferite mai sus cu drag de mine...de ce oare invatam sa ne bucuram doar dupa ce simtim in talpa muchia prapastiei? Mda, asta fuse din putul gandirii mele ...si acum, pauza s-a terminat , va rog sa treceti inapoi in banci si sa scoateti o foaie (preferabil de placinta ) Ca veni vorba, am cumparat rahat pt un chek si l-am mancat Si uite asa am scapat de treaba cu cheku'

poze

probabil si eu o sa invat ma bucur ... mai devreme sau mai tirziu

Foaie de placinta am si rahat din ala cu nuca MOama ce bun e...ma duc sa pap ... dar nu tot ca miine iar imi da Mimo lucrare pe foaia de placinta si daca n'am ce ma fac ?

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ne-am trezit! eu am atipit doar vreo 20 de minute si m-am trezit ametita ...era mofturos si nu stiam ce are...i-am dat bibe si si-a revenit ...adevarul e ca ciorbita de la pranz mai mult a frunzarit-o

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

clodutzel (ete ca rimeaza cu clopotel , adica VESELIEEEE )...la mai multi 365x "n" ...zice mosu' ca nu te trece la copiii rai ca nu esti "cauza pierduta" ...cica daca ai intrat aici la "salon" cu noi esti pe calea buna ....si bebelina vine, da' e surpriza cand (aaaaa, si "mi-a zis" un secret: cica bb la purtator vine mai repede daca "puratorul" e vesel si optimist )

Liana, mami de Teo

TE IUBESC cum ar spune telefonul vorbitor luat pt Patrick de Craciun

Clodute

Mergi la inceput