Puiuti de Randunici 2008!! (146)
Raspunsuri - Pagina 21
mimonix spune:
Clemee dementiala Diana 
si jur ca vei avea o surpriza de proportii daca scanez o poza de-a Teodorei de cand era mica ...EXACT ASA AVEA FREZA...
pui mic ...apoi , pe la 4-5 ani, avea freza ca Ilinca de Tuchi si acum are programare la coafor
Dar sa vezi ce revelatie m-a lovit...pai tu cu nick-ul asta CLEMEerai pregatita de plete
cleme/clame...tot una !
Clodutenu te lasi, ma tot intarati
Deci, din culise
Vladutz mancase fara bavetica cu putin timp inainte...si avea marginea body-ului MURDARA
de aceeeeeeeaaaaaa, i-am inchis nasturele de la gat , ca sa ascund cele 99 de pete
Dar te gasisi tu sa comentezi si am fost obligata sa marturisesc
Eu NUMAI DE BINE O SA INVAT BAIATUL,DA?
faci tu ce faci, te invarti de-o bata ![]()
Raluca 2107, spalam vase si deodata BLINK
am uitat sa spun ca si tu ai somatie si trebuie sa scoti o foaie (de placinta) pt melancoliile si butoaiele cu care ai defilat azi ![]()
Lianaasa urare ca aia
(cu sa-mi fie de bine)si acum rad singura pe aici...
Sf Stela La multi ani
Si Sf Stela asta era tot frumoasa si desteapta ca Ecaterina?
Maaaa daaa toate sunteti sfinte p-aici, oi fi eu singura mai nedusa la biserica...acu' apare si Sf Olga si face cinste cu ceva si-mi sta inima ![]()
Pup fetele care au admirat caciulita si posesorul serios (10 poze am facut pt ca atunci cand lumina blitzul lasa capul in jos si iesea numai renul in poza
)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
cuscra ce nora superba am vazut!
...si freza e superba! chiar ca are parul lung!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
Mihaminus 9 kile
ce ma enervezi
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Lianaasa urare ca aia (cu sa-mi fie de bine)si acum rad singura pe aici...Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |

Liana, mami de Teo
mimonix spune:
daca va spun ce fac, muriti de ras
Mananc masline
Am cumparat ieri niste masline mamut (clar, nu puteau sa fie d-alea mititele, sa simti ca mananci) si acum mananc asa...ca pe seminte...f bune 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
Simo27 spune:

Cuscra STELA,LA MULTI ANI!!!SF Stelian sa te ocroteasca si sa te pazeasca

Simo-Mimo,sa stii ca exista si Sf Simion,ocrotitorul nostru!e in 1 septembrie,21 iulie,24 mai,17 aprilie,12 martie,3 februarie....![]()
![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix daca va spun ce fac, muriti de ras Am cumparat ieri niste masline mamut (clar, nu puteau sa fie d-alea mititele, sa simti ca mananci) si acum mananc asa...ca pe seminte...f bune ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Deci da...tot eu primesc
...bine..dar nu tu ai spus ca nu ai masline...io-te ce papi tu acus... 
Ziceti voi fetelor sa mai ies eu din butoi ????
Clodute
Simo27 spune:
www.vicart.ro/icoane%20lemn%20htm/sfstel.htm" target="_blank">Sf STELIAN,de altfel,sa stiti ca e ocrotitorul copiilor!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:

am si eu sfant ocrotitor
Simo
mama ce ma mai serbez de azi inainte
si o sa vreau cadou de fiecare data ![]()
Tuchi am vazut masina in actiune, asta vara in belgia...spala de toate, dar nu chiar asa arse si lipite ...dar raman numai alea...cate sa fie? 3 oale/ saptamana....scapi de pahare, cani, tacamuri, farfurii,biberoane, vase de mixer si robot...o gramada
Eu spal zilnic 2 chiuvete cu mot din care 3/4 sunt numai de spalat la masina...cum nu merita???? merita, eu asa zic 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
underqueen spune:
Mihai Traistariu + Tarky = LOVE?! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare