Puiuti de Randunici 2008!! (146)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clemee dementiala Diana si jur ca vei avea o surpriza de proportii daca scanez o poza de-a Teodorei de cand era mica ...EXACT ASA AVEA FREZA... pui mic ...apoi , pe la 4-5 ani, avea freza ca Ilinca de Tuchi si acum are programare la coafor Dar sa vezi ce revelatie m-a lovit...pai tu cu nick-ul asta CLEMEerai pregatita de plete cleme/clame...tot una !
Clodutenu te lasi, ma tot intarati Deci, din culise Vladutz mancase fara bavetica cu putin timp inainte...si avea marginea body-ului MURDARA de aceeeeeeeaaaaaa, i-am inchis nasturele de la gat , ca sa ascund cele 99 de pete Dar te gasisi tu sa comentezi si am fost obligata sa marturisesc Eu NUMAI DE BINE O SA INVAT BAIATUL,DA? faci tu ce faci, te invarti de-o bata
Raluca 2107, spalam vase si deodata BLINK am uitat sa spun ca si tu ai somatie si trebuie sa scoti o foaie (de placinta) pt melancoliile si butoaiele cu care ai defilat azi
Lianaasa urare ca aia (cu sa-mi fie de bine)si acum rad singura pe aici...
Sf Stela La multi ani Si Sf Stela asta era tot frumoasa si desteapta ca Ecaterina? Maaaa daaa toate sunteti sfinte p-aici, oi fi eu singura mai nedusa la biserica...acu' apare si Sf Olga si face cinste cu ceva si-mi sta inima

Pup fetele care au admirat caciulita si posesorul serios (10 poze am facut pt ca atunci cand lumina blitzul lasa capul in jos si iesea numai renul in poza )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cuscra ce nora superba am vazut! ...si freza e superba! chiar ca are parul lung!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Mihaminus 9 kile ce ma enervezi

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Lianaasa urare ca aia (cu sa-mi fie de bine)si acum rad singura pe aici...

asa-i ca ma pricep la exprimari ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

daca va spun ce fac, muriti de ras Mananc masline Am cumparat ieri niste masline mamut (clar, nu puteau sa fie d-alea mititele, sa simti ca mananci) si acum mananc asa...ca pe seminte...f bune

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra STELA,LA MULTI ANI!!!SF Stelian sa te ocroteasca si sa te pazeasca
Simo-Mimo,sa stii ca exista si Sf Simion,ocrotitorul nostru!e in 1 septembrie,21 iulie,24 mai,17 aprilie,12 martie,3 februarie....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

daca va spun ce fac, muriti de ras Mananc masline Am cumparat ieri niste masline mamut (clar, nu puteau sa fie d-alea mititele, sa simti ca mananci) si acum mananc asa...ca pe seminte...f bune

poze

Deci da...tot eu primesc ...bine..dar nu tu ai spus ca nu ai masline...io-te ce papi tu acus...

Ziceti voi fetelor sa mai ies eu din butoi ????

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

www.vicart.ro/icoane%20lemn%20htm/sfstel.htm" target="_blank">Sf STELIAN,de altfel,sa stiti ca e ocrotitorul copiilor!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

am si eu sfant ocrotitor Simo mama ce ma mai serbez de azi inainte si o sa vreau cadou de fiecare data
Tuchi am vazut masina in actiune, asta vara in belgia...spala de toate, dar nu chiar asa arse si lipite ...dar raman numai alea...cate sa fie? 3 oale/ saptamana....scapi de pahare, cani, tacamuri, farfurii,biberoane, vase de mixer si robot...o gramada Eu spal zilnic 2 chiuvete cu mot din care 3/4 sunt numai de spalat la masina...cum nu merita???? merita, eu asa zic

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Mihai Traistariu + Tarky = LOVE?!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput