Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

si copilul meu da cu ea in dreapta si in stanga, noi avem o crema speciala pentru bebelusi(vanatai, lovituri si rani usoare) si cum pun crema copilul tace ca prin minune! cred ca e asa de rece ca uita instantaneu de durere!! cert e ca functioneaza si nu prea apar vanatai! si eu ma panichez, insa incerc sa nu-i arat nimic, sa nu se sperie...oricum face parte din procesul ei de devenire, si sunt atatea lucruri de facut!!!cum sa mai fie atenta pe unde pune picioarele?
de doua zile se trezeste si ne da pusi lui tati si mie fara sa cerem! e din ce in ce mai vioaie si ii umbla mintea pe unde nici nu te gandesti! si sunt topita dupa ea!
tot doi dinti avem, pe care ii folosim cu foarte mare dibacie pentru a manca nu numai bucatele mai mari, dar si fructe intregi. ieri spalam vasele, iar copilul era neobisnuit de linistit in baie. arunc un ochi......furase doua kiwi in drum spre baie si sugea cu spor de numa numa uitandu-se la dus! a reusit sa manance mai mult de jumatate dintr-una . bineinteles ca dupa ce i-am curatat-o nu a mai fost buna, asa ca am ajuns la concluzia ca un pic de coaja nu-i poate face rau...sa pape ce-i place ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Chiar ce mai cumparati pt copii de Craciun?

Habar nu am!
Barbatul asta al meu (acum imi amintesc de prietena mea draga din Onesti care se referea tot timpul la sotul ei drept "omu' meu", de parca era un hit man al Mafiei) cica sa-i cumparam sanie! Pai ce, ala e cadou de Craciun...of, barbatii astia. Dar cica sa nu-l exclud de la chestiile astea...pai daca mai vine cu idei de-astea, direct pe tusa poposeste!
Oricum, sanie i-am luat luni. Asa ca probabil vreo jucarie ceva...imi propun sa fac o vizita la Toys'r'Us si sa ma orientez acolo, poate vin si ceva idei!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada
Yaia- multumesc pt ajutor:)))

Ajutor de asta dau oricand!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
acum ma pregatesc sa merg sa-i fac ortezele.of...
cred ca ieri a fost ziua cazaturilor.
marunzika - accidentatei.sa-i treaca repede.
si eliza se juca in patutz, s-a ridicat si a alunecat peste jucarie si si-a facut o vanataie chiar langa ochi.stefan a alergat prin casa, a alunecat pe gresie si si-a spart capul in coltul bibliotecii!asa ca....clar a fost o zi nefasta pentru toata lumea.ca doar a fost marti....
va pup.trebuie sa plec.sa fiti cuminti!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

eu am reluat legatura cu prietena mea din copilarie de care nu mai stiam nimic de opt ani (e plecata cu sotul in state de atunci) si sunt super fericita! ce ciudata e viata asta! si ea sta acasa cu copiii, dar are si preocupari mai elevate : www.activitaticopii.ro/" target="_blank">activitati copii mie mi s-a parut interesanta si folositoare ideea, asa ca m-am gandit sa va spun si voua despre ea!

va si va dorim o zi minunata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, la noi s-a anulat petrecerea de Craciun pe motive de reducere a costurilor, asa ca se poate mai rau. Iar eu sunt ceva mai relaxata in privinta sefului, dar nu prea mult.

Pai si eu am intrebat care-i treaba cu petrecere de Craciun in ianuarie si mi s-a raspuns ca era chestie de postpone or cancel...asa ca sefa de birou a ales sa o amanam decat sa nu o avem deloc.
Eu ma gandesc asa, ca poate seful asta vine sa va aduca ceva cadouri de Mos Nicolae!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamuller

si copilul meu da cu ea in dreapta si in stanga, noi avem o crema speciala pentru bebelusi(vanatai, lovituri si rani usoare) si cum pun crema copilul tace ca prin minune!

vreau si eu crema d'aia miraculoasa.. cum ii zice?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Adi, bine ati revenit ! Ma bucur ca ati avut o vacanta placuta in general in DE/Ro. Lisei, ici , sa reintre in programul de somnic si papa.

Celia, multumesc . Pe cand ziceam ca mananca bine, iar am avut acum la cina nazuri, la ceva ce stiu ca ii place. Cred ca e satula bine de la amiaza, dar tot nu o pot lasa flamanda. Acum se catara pe un teanc de reviste de langa biroul meu si musai sa ia cu ea ochelarii ei de soare si o galetuta pe post de poseta . Coboara sau cade si apoi iar e sus si se incurajeaza cu "up-up-up"...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Azi ati avut tastarita, abia mai tin pasul cu voi.

Adi, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, sunt sigura ca Lisa isi v-a intra curacd in programul ei normal de masa si somn, pentru ea au fost grele aceste schimbari.

Cecilia, merci. Am ratat eu poze/filme cu Cristi sau nu ai mai pus???

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Pt constipatie sunt bune prunele uscate si caisele? Baietelul vecinei are pr si vroiam s-oa ajut!

La mine caisele uscate functioneaza de fiecare data...

Poze

Mergi la inceput