Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash am fost la o intalnire cu niste tipe misto |
dovada!?!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 andreea11 - sa stii ca a stat o ora.nu zic nu..fata a prestat.iti dai seama ca am fost cu ochii pe ceas! glumeam....nu te supara! |
Pai de ce s-ar supara? Ca amandoua ati fi in castig?
=====================
carpatina spune:
Sim, sa stii ca io inca n-am primit emailul tau! ![]()
=====================
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui papanash Adimercedes, mi-era si mie dor de voi, ne-ai obisnuit cu mesajele tale frumoase din fiecare zi. Imi pare rau ca nu ne-am vazut cand ati fost in tara,probabil n-ati ajuns prin Bucuresti laaeroport ca bagam osurpriza de intalneala, cum a fost la Carpatina asta vara. Lisa o sa-si revina repede, a fost putin bulversata de schimbari. Dar n-am inteles de ce nu-i dai deloc sare, eu stiam ca-i chiar necesara organismului, de unde ia iod ? |
Papanash, nu am ajuns in Bucuresti deloc, nici macar in aeroport. Am zburat la Frankfurt, apoi dupa cateva zile la Cluj, de unde soacra mea ne-a luat langa Reghin. Apoi la Mures cateva zile, apoi la Toplita si apoi iar Mures-Reghin, de unde am plecat iar pe ruta Cluj-Frankfurt-Sydney.
Data viitoare, poate peste vreo 3 ani o sa incercam sa zburam si mai aproape, poate vor reintroduce zborurile internationale la Mures, ca sa evitam drumul groaznic cu masina!!!
In legatura cu intrebarea ta despre sare. Nu ii pun eu sare in mancare, pt ca mananca paine si cereale care stiu ca au adaos de sare iodata. Branza e iar sarata, insa nu stiu daca folosesc sare iodata in prelucrarea ei - trebuie sa ma interesez. Apoi o sursa naturala de iod e pestele oceanic, spanacul, zucchini, usturoiul, oua etc.
Cred ca va trebui sa cresc cantitatile de alimente de mai sus. Am reusit sa pape Lisa ou!!! I l-am pus cu branza de vaca, avocado si amestecul l-am pus pe paste. A mancat cu ambele maini. Galbenusul era "ascuns" si nu l-a simtit. In seara asta repetam figura...
Ma duc sa fierb ouale ca s-a trezit si vrea papa.
Intru mai tarziu daca apuc, dupa ce culc Duracell-ul.
felicitari pt implicarea in campania de strangere a ajutoarelor."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Eu cand am vazut am inceput sa plang si saraca s-a oprit din plans sa ma impace pe mine! |
Dragele de voi!

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Fetelor deci astm nu e cu siguranta nu are nimic in gat la urechi sau la plamani.Mi-au dat antibiotic amoxicilina pt ca mucii sunt verzi dar eu nu i-am dat inca .Mi-a dat sora-mea aseara sinupret picaturi si de cand i-am dat parca s-a mai linistit tusea si mucii sunt mai multi dar aposi de data asta.Scuzati detaliile despre muci dar ma gandeam oare sa-i dau antibioticul sau sa mai vad cu Sinupret-ul?Sa vad cum va fi la noapte poate scapam fara antibiotic. teo |
Pana la urma ai fost la pediatru particular, sau ai ajuns la cel "de stat"? Ma bucur ca te-ai mai linistit... Eu as face cum a zis doctorul..

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca si nu ma ocup destul de el. |
pai daca tot sunt asa destepte.. sa te invete si pe tine cum se face... offf
zau daca merita sa te superi din pricina lor

=====================
carpatina spune:
Gata, seniorita se duce sa munceasca ![]()
Va las
pe masa.. ca poate asa apareti ![]()
=====================
alinamuller spune:
Buna dimineata! 
am citit despre copilasi accidentati

, am vazut cei mai harnici pitici 

, fetitze frumooooooooase cu coditze

si mamici carora le pasa si de alti pui, mai putin norocosi

, felicitari pentru ajutoarele mosului! va admir enorm, pentru sufletele voastre minunate si sensibilitatea din dotare, nu numai in ceea ce priveste subiectul acesta, ci in general
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia nr pe care m-ai sunat era valabil, dar nu am auzit eu telef, deci cel cu 0152 parca, ca-i nou si nu m-am sinchisit sa-l memorez. Si da, energia ma stoarce de tot ca pe o lamaie. Si, nu vrea deloc sa se joace sg, mai departe de 30cm de mine nu sta, mai sunt oare bebei care prefera in fiecare minutel prezenta mamei/tatalui? |
Asa...am 2 numere, niciunul din ele cel mentionat de tine.Unul se termina cu 4372 si celalalt cu 3788. Probabil daca o sa ma uit in lista de pe mailul comun mai gasesc unul.
Puppi Energia e ca oricare alt copil de varsta ei. Si Tudor are zile cand nici nu vrea sa steau in poala mea in timp ce stau si eu jos, vrea musai in brate si eu sa stau musai in picioare, nimic altceva nu-l multumeste. Zilele astea sunt de obicei urmate de eruptii dentare. Macar la incisivi era mai usor, ca spargea si-ti luai de-o grija...dar maselele astea au o multitudine de colti...si pana sparg toti, off-off, mai-mai! Cand Tudor e in stare de asta dependenta, nu am ce face, ii si fac mancare cu el in brate. Dar incerc mereu sa-i distrag atntia cu cate ceva. Cat e el preocupat, m-am si instalat pe covor, in fund, cu el in poala mea...macar atat! Macar la noi nu sunt asa dese episoadele astea, dar la voi...
pt. Puppi, printesa Energia!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze