Pepenasi de iulie-august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Moni acum am inteles! Culmea? Chiar vazusem pozele cu Luca dar da, mi-a scapat sa zic, pt ca eu in timp ce laudam pozele de pe picasa tineam pagina deschisa ca sa le vad si sa nu uit pe nimeni. Ete ca uitasem! Stii, sa-ti povestesc ceva, ca tot am fost intrebata recent de ce nu mai scriu tuturor. Uite, n-o sa uit niciodata cum in luna februarie(eu gravi in 22 & on) stateam intr-o garsoniera naspa si rece la etajul 6 pana ne era apartamentul renovat. Si aveam o conexiune slaba si de rahat. Intram dimineata la 6 sa le spun buna dimineata fetelor, apoi aveam job, alergat spre apartament, alergat dupa ce materiale vroiau zilnic mesterii, mers la un restaurant sa mancam si noi ceva si ajungeam la 9 seara franta la urata garsoniera. Si totusi citeam zecile de pagini si scriam fiecarei fete in parte, chiar daca subiectul era expirat deja. O faceam tocmai ca sa nu se simta nimeni aiurea, sa fim one big happy family! Ei si la un moment dat, in septembrie anul acesta, mi s-a reprosat inclusiv mie ca nu sunt alaturi de toata lumea, ca s-au facut gasti. Moment in care am simtit asa o maaare dar mare dezamagire! Si tot atunci mi s-a spus intr-un pm ca "multe fete nu mai scriu din cauza ca voi vorbiti doar intre voi"..cine-s voi nu stiu, inteleg ca eu sunt parte din acest voi:). Si am luat o pauza pentru ca simteam nevoia! Pentru ca am investit ca prostu in locul asta suflet cu carul si timp cu tona! Pentru ca toata "investitia" mea a fost rasplatita atunci cand eu eram in iad si fetele ma sunau continuu, Nati ma suna din Japonia, de exemplu si avea si ea copilul operat, Capri a venit cu burta la gura sa ma vada si sa-mi aduca apa sfintita si icoana si TOATE celelalte fete erau zilnic, zilnic, ora de ora langa noi. Uite, sotul Dianei ne-a facut slujba si cate si mai cate!!! Pentru toate lucrurile acestea, pentru toate sms-urile pe care le pastrez si acum, pentru tot sprijinul, pentru toata caldura si omenia eu NU am cum sa ma supar pe fetele astea! Si nici sa fiu nedreapta! E normal sa avem afinitati..e chiar natural.

Uite, astazi am citit ca a scris Nati si nu i-am zis nimic. Nici Narcisei, nici Estrellei, nici pozele pt Capri nu le-am pus desi am zis ca da, dar ma astept ca ele sa inteleaga. Caci, draga Moni, cam asta incercam noi sa facem aici, sa fim o familie...si intr-o familie mai apar si nemultumiri! Am mai zis eu aseara insa, tonul face muzica! Asa ca mai da-ne o sansa, uneori lucrurile se aseaza mai greu! Iar cu parola...atunci cand imi voi vedea numele scris acolo, voi da si un raspuns. Dar daca se cere unei entitati asa in general nu ma bag, desi am citit! Maitreyi poate sa-ti confirme cum e cu pm-ul si parola, inca de pe vremea cand nu facea parte din clubul nostru! Eu chiar iau personal lucrurile astea (da, am nenumarate complexe stiu) si ma deranjeaza sa tooot batem apa-n piua. IN seara asta e prima data in atatea luni cand chiar mi s-a acrit, acrit tare de tot! Nu mai stiu nici ce sa propun nici ce sa spun nici ce sa fac. Toata lumea e intr-o continua suparare aici. Asta e! Si pentru ca nu vreau sa devin nevrotica din cauza forumului, probabil ca o sa scriu si eu punctual, asa cum imi propusesem! De renuntat asa pur si simplu n-am cum....pentru ca, asa cum ziceam mai sus, fetele care mi-au fost alaturi nu merita sa dispar ca frunza in vant! Dar, pe de alta parte, sunt si fete care au nevoie sa se exprime si sa gaseasca LOC. Asa ca le fac loc!

O seara buna dragelor!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

moni imi cer scuze ca nu am vazut mesajul si imi cer scuze la toate fetele,bey nene scrietzi cu roshu mare sa vaza ochiu meu de blonda!!!cu pozele : eu ma uit la toate,dar nu-s eu aia sa scriu impresiile cum nu sunt eu aia sa scriu la fiecare in parte,am incercat,n-am reushit...asta sunt
parola: azi m-am facut ca ploua cu parola pt ca nu vreau sa fiu eu responsabila pt contul de poze,o colega de-a noastra a fost patzita,asha ca mai bine ma injuratzi

sa fie clar!!!nu raspund ca nu vreau,raspund ca nu vad sau uita dupa ce citesc n pagini,asta e memoria scurta

acu iar am ieshit eu oaia neagra!!

referitor la caderea parului,desi ma repet: dc iti cad mai mult de 100fire/zi e o problema si poate fi tratata dar nu pot spune pe net cu ce ca fac reclama
id messenger ana_xena

deci cine mai e suparat pe mine??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va invit cu mare drag la capitolul numarul 46.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pai bine Mada asta am inteles da' nu ma prind cum il sapunesc si cm il clatesc ...

Xena - fotografa??? Nah ca acuma is chiar verde ...

Ufff hai ca m-a lamurit Dianami cu baia.

sursu m-am mai calmat cu bona. Tot am ticuri nervoase cand e la ea si nu-mi place cum il tine. Dar am relizat ca e f sufletista femeia si asa m-am mai linistit. Sper sa nu ma insel.

ileanna83 BINE AI VENIT!! Nah ca am o tiza

ooka nice to hear ca mai e cineva din banca pe aici. Desi eu is satula de banca si tare mi-ar place sa incerc o reprofilare. Cine stie, poate reusesc. Maternitatea produce multe schimbari. Barbate-meu tocmai si-a tras o consiliera pe schimbare de cariera si poate i-o iau si eu ca sincer ... locul meu nu este in banca. Da' nici nu stiu unde ar putea fi . Pe soba la bunica cred

profa ... am avut si eu momente cand era sa maltratez copilu' ...

Romanica - eu mi-s mandra ca is romanca. De ce?? Pai d'aia, din nici o cauza, numa pt ca asta-i a mea si nu alta. Si asa is eu mandra de paduchii mei . Ma rog, asa e firea mea sa ma atasez si sa apar ceea ce toata lumea ataca. Si da, avti dreptate toate cele ce criticati Romanica. Da' e a mea si eu tot o iubesc. Asa cu paduchii ei. Fix asa cum imi iubesc tatal care nu a fost cel mai bun tata din lume. Dar altul nu am!

Nah ca a mai enervat biata Xena pe cineva. Anutza ia de la mine . Moni, faci ce vrei ... mai gandeste-te. Eu una am declarat ca ma uit la poze 1 data la 3 luni. Si atunci numai pt ca incep toate fetele pe 15 pagini cu "vaaaaaaai! ce freza are aaaalaaaa! si ce palarie are alalantu'" si ma'nervez si ma duc sa ma uit. Dar pierd firul la jumatatea albumelor. Iar de raspuns, era o vreme cand eram mai activa si comentam fiecare bashina pe care o dadea cineva . Ete acuma raspund cand s-au scris 3 capitole si declar sus si tare ca nu am de gand sa raspund la toata lumea. Raspund din 2 in 10, la cine a scris ultimul, la cine are pb similare cu a mea etc etc. Poate m-as fi suparat si eu la inceput cand am intrat aici (sociopata si inchipuita cum mi's) dar am avut noroc ca am citit pe la o alta odisee k nu e chiar asa de simplu, ca nu toata lumea se integreaza, asa ca am luat-o usor ... nu am avut pretentii si am scris mai mult de dragul de a comunica ... de a nu ma simti singura ...

Mergi la inceput