Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
narcisa.s spune:
Madalina de Dublin, pai atat iti trebuia, sa-ti iei jucariile si sa pleci...
stai sa ma mai gandesc...asa,
Maitrey, daaaa, super carte, eu sunt indragostita de astea de la Crisan si de la Sophia.Cum prind cate una cum comand.....
Eu cu diversificarea repet, bag la cap tot ce spuneti...Ca de la mijlocul lui dec daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatosi incepem si noi...Am mai testat-o asa cu suculet de papaia, suculet de mar...cred ca vreo doua linguritze asa in total, vad ca ii place...In fiecare zi ii dau sa miroase un condiment.Cuisoare, curry, sofran etc.Azi i-am dat vanilie dar pentru ca nu aveam scoarta de vanilie in casa i-am pus la nasuc esentza...Cand colo fie-mea miroase ce miroase, ia sticlutza din mana mea si o duce la guritza...Hohooooo, fata mosului...
Dma, pupaturi multe multe.Ca asa vreau eu
Nasicoooo, ce face Andreiutzul??Ati venit??
Moni-or eu zic sa-ti aduci jucariile inapoi si sa stai frumos cu noi.Pupam sa treaca
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
ariadnabr spune:
Asaaa, cu Ana, asa cum a zis si maytreyi trebuie sa scrii in rosu si boldat, sa vaza
Nu cred sa aiba legatura cu parerea ta personala despre faptul ca Maria e deja in premergator. De ex. cupilu' meu n-ar stii ce sa faca cu premergatorul. Maria e un copil ff activ, mult inaintea celorlalti, si daca ea e capabila de premergator, bravo ei!!! Ana este o mamica grijulie si capabila si o femeie si prietena deosebita si nu cred ca a deranjat-o faptul ca cineva are o parere diferita. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Tecky spune:
Moni sa stii ca eu sunt de la inceputul odiseei membra si am scris zilnic si sunt multe momente in care nu mi se raspunde la intrebari sau nimeni nu observa pozele adaugate de mine dar nu ma supar pt ca stiu ca nici eu nu am timp mereu sa raspund fiecarei fete in parte.Daca te uiti pe prima pagina a acestui capitol vei vedea ca eu am admirat printre alte poze si pozele cu micutul Luca.Te rog nu mai fii suparata.
Diarux ce mai face micutul tau?Mai este agitat?
Anna ce cumintica este Ioana,o adevarata domnisoara.
maitreyi spune:
si acu am fost si pe la poze si am vazut ca serenity si-a sters albumu'
l-am vazut pe raul zambind stirb
si imbracat c o bluzita faina tare cu un cocos (si am mai vazut ca are si poza + amprente cum avem si noi
), pe andreea maria cu un prieten imens
, pe clara andreea care parca ciocaneste in lentila aparatului
, pe victoras de truli-luli cu ochi albastri si papion
, pe raluca gimnasta lu' tati
si pe andreea de ladymina care apare asa de serioasa in poze...cred ca e unul dintre cei mai seriosi pepenasi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
aaa...si tot vreau sa intreb...de la para poate aparea scaun mai moale? ca i-as da si para combinat cu mar care e de baza
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bubuleana spune:
Buna dragele mele,
nu am citit din urma
pt ca nu mai am timp deloc, m-am apucat de un proiect care imi mananca tot timpul liber dar, intr-un fel, ma bucur ca am revenit in "activitate"
Luca a facut o iritatie uratica pe burtik si un pic pe spate, ii dau cu crema pt iritatii de la Mustela. Sper sa treaca, altfel il duc la dr sa vad ce este.
Noi am inceput diversificarea si este ff pregatit, deh are si aproape 8 kg, nu-i mai ajunge nici pe-o masea laptele. Nu va povestesc cum sta in scaunelul lui de masa (cel care e facut special pt bebei de la 4 luni), se bucura, da de zor din picioruse, deschide gurita sa-i dau papica cu lingurita, mesteca, nu stiu de unde a invatat dar de la bun inceput n-a scos mancarea afara, si se murdareste ff putin. Ma asteptam la o piureala in toata regula dar n-a fost cazul. Momentan ii dau doar mar ras la o masa si la alta masa cereale. Saptamana viitoare mai adaugam si banana la mar si incepem o alta masa cu piure de legume.
e un mancacios si e cu ochii pe noi de fiecare data cand mancam ceva, o fi gurmand ca tac'su ![]()
ralirali spune:
Buna seara fetilii si bebicii.
Tot eu cu legea mea :-(
Cica au aparut normele si se incadreaza tot poporul, deci stirea facatoare de valva a fost doar praf in ochi. Voi stiti ceva? Aveti idee unde le putem vedea? Pe mine ma doare rau modul de calcul pentru ca eu am fost 4 luni in risc maternal si nu stiu cum intra medicalele.
Daca tot am intrat sa ma plang si eu...copilul meu cel mic face zilnic febra. Ba 37.7, 37.9, 38, 38.2 si azinoapte a culminat cu 39.1. Am fost la medic si ba a pus-o pe seama virozei luata de la sora-sa, ba reactie la vaccin, ba deshidratare ca nu bea decat laptic de la titi, dar deja nu mai stiu ce sa mai cred ca se fac trei saptamani de cand el face febra. De mucos e mucos nonstop (cu f mici pauze de cand s-a nascut), dar atat. Azi i-am luat urina, exudat faringian si nazal. Ce ma doare cel mai mult e ca pediatra noastra e in concediu si eu nu mai stiu ce sa fac+ca ma omoara asteptarea pana am rezultatele la analize. Dati-va si voi cu parerea pliz pliz
PS: Jur pe rosu ca nu am umblat la mailurile de pe contul comun, am intrat doar de doua ori sa citesc info despre lege.
Va pup
the_andreea spune:
Anka,
.
Cu diversificarea:si la noi supa e un piure mai lungut pe care-l mananca cu maaaare placere.Azi i l-am facut din morcov,conopida,brocoli; ieri di cartof,dovlecel,brocoli,ardei.De cand am inceput cu supa,in fiecare zi i-am pus conopida si brocoli si i-am introdus cate unul in fiecare zi
.La piureul de fructe se mai stramba,si la ala combin un fruct care constipa cu unul care nu,de ex banana cu portocala,mar cu para.Cereale ii pun si eu seara 2 masuri in bibe.Am incercat sa i le dau cu lingurita si nu i-au placut.
Diarux,si eu am avut o zi cam ca a ta.Nu ma plang insa,ca dum si luni a dormit nonstop.Si cam asa e prog 2-3 zile urla,maraie,nu-i convine nimic,apoi recupereaza somnul.
Moni,nu te mai supara,uite si eu ti-am rasp,dar eu nu am multe mes la activ(conteaza?)
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
dma2007 spune:
vaz ca v-a placut prietenoiu lu mandra
o sa va scriu cum o sa se descurce cu el cand o sa mai creasca
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png