Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:

Aveti in fatza ochilor o mama denaturata in sensul propriu!!! Pedeapsa...nu mai vb cu mine cateva zile! 

azi m-a nenorocit cupilu! S-a smiorcait non-stop, m-a innebunit! nu ii place nicio pozitie, nu vrea nimic, suge cate 5 minute maxim si se zvarcolehste. Dinti nu are, am verificat, febra idem, schimbat e, imbracat e numai bine...Ne-am jucat, i-am cantat , l-am pupat, l-am lasat singur, l-am infasat sa adorma, nu a mers nimic azi.Si am ajuns la capatul rabdarii dupa 3 luni jumate in care nu am avut asemenea probleme (eu adik am probleme cu capu'!!!)
Si imi venea nu shtiu ce sa fac cu el...am tipat la bietul copil...of...sper sa nu ma citeasca Camy ca m-ar lua o rusine....Imi vine sa imi dau pumni, dar regret ca nu am decat 2.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ankalaura spune:
MINA - nu ma enervez soro, vorbesc si eu
Si nici macar nu vorbeam daca nu erau copiii astia... Ca asa... noi... ne descurcam cum ne descurcam cu situatia... Dar pentru ei.... Nu ca e pacat?
MAITREY
- si daca as fi zis 'personal', trebuia sa vii sa imi dai una in mecla! Fix asa:
Dar chiar simteam si eu necesitatea de a-mi arunca parerea despre ce se intampla acum la noi, online ![]()

Ca sa zic si una buna - stiti cand m-am simtit nitel mandra? Cand am vazut ca in toata Europa, pe oricine intrebai, stiau de Hagi si de Nadia! ![]()
ANDREEA
si tie. De asemenea, si cu acel exemplu vorbeam ca sa ma "exprim". Daca nu veneau astia cu legea, faceam club
Din cauza sumei respective mi-am facut si un fisier in excel, inca de dinainte de CIC, tocmai ca sa scriu acolo cat vine intretinerea, cat vine lumina.... In afara de trucul cu fisierul in excel, mai practic una... impartitul banilor in plicuri, pe saptamani.... Desigur... acuma asteptam sa vedem efectele legii 
Hai acuma sa va mai zic una.... cu diversificarea...
Eu pricep teoria conform careia sa incepi cu ceva solid si cu lingurita. Dar m-am gandit eu asa cu neuronul meu, si am zis astfel: Mancarea solida e un stres. Lingurita e stresul numarul doi.
Asa ca am ales NO STRESS si am ales lichidele la biberon ![]()
De fapt, eu ma cam prostesc, nu prea "diversific"... O zi ii dau ceva, doua ba... I-am dat si un piureut subtirel de para cu suc de morcov combinat, a mers incetisor dar binisor cu lingurita. In rest, i-am dat niste suc, cu dozatorul de la Nurofen, cate 7-8 ml pe zi...
Prima prima data am incercat sa ii dau legume piure si a scuipat tot. Asa ca mi-am zis, de ce sa ma chinui si pe mine, si sa o chinui si pe ea?
Asa ca am inceput cu gusturile.
Acuma accepta gusturile, deschide gurita frumos si inghite fara sa mai dea afara sau sa se strambe.
O sa trecem si la lingurita peste vreo saptamana ma gandesc...
Bineinteles ca asta nu e nici o "schema", ci neuronul meu singuratic...
De ce am decis eu asa... pentru ca citeam tot aici ca un aliment se propune, nu se impune... Si la cum se stramba si scuipa, parca o fortam... Tot aici zicea si ca un aliment se considera refuzat dupa ce il incerci de vreo 15 ori...
De luna viitoare cand vom numara 5 lunite pline, promit ca ma tin serios de diversificare ![]()
diarux spune:
MONI_OR asa, maica, acum e mai bine.
.Promit ca dupa ce imi revin din starea asta de mama denaturata , iti mai scriu un mesaj de altoiala.Pana atunci hang on ,ca toate am trecut prin faza asta in care esti tu acum, inclusiv subsemnata. Cand o sa avem timp amandoua , te fac cu un periplu prin toata odiseea sa vezi mesaje de ale mele inrosite care au ramas fara niciun raspuns, sau la care a rasp o sg persoana. Si iaca, am supravietuit. Cu timpul o sa treaca si asta. Cheia e sa fii foarte activa.
Si nu cred ca te-a ignorat cineva cu buna stiinta. mai curand cred ca lumea mai citeste pe diagonala si se opreste unde stie ca ar avea un interes.
Cat despre poze, sincer iti spun ca io m-am uitat , cum ma uit si la pepenashi , dintr-un simplu motiv (absurd sau egoist): sunt foarte curioasa de chipul celor cu care vorbesc. dar de cele mai multe ori, si fetele pot confirma, nu ma mai..."deranjez" sa fac si afirmatii ca sunt comoda rau. E drept ca si mie imi place sa am fed-back cand pun cate ceva...dar na...asta e firea omului , egoista.
asa ca lasa fata draga nemultumirile si join the club. Daca sunt fete care ti-au raspuns, printre care (sa ma laud), si io, inseamna ca este binevenita aici.
Hai ca mi-ai distras atentia de la a fi o mama denaturata ![]()
![]()
, asa ca ma intorc la piticii mei.

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dma2007 spune:
of Doamne iar incepem...bai copii nostrii sunt la clubul scutecelor nu NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cristina sper sa fie in regula acum, si sa nu fie prea grave problemele, daca ai nevoie de ajutor aici suntem
diana sper sa ne vedem maine, sper sa ne si gasim![]()
flo mortal pustiul
ana ai ginere pe masura!
anka ai drepatae, diversificarea nu trebuie sa fie un stres si fiecare copil are ritmul lui de a primi alimentele
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
narcisa.s spune:
Moni_or poate ca Flori o fi primit parola pe PM fara sa fi spus cineva pe forum...
Cat despre poze, eu ma uit de exemplu doar la cele de pe picasa...
Acu, cu raspunsul la intrebari, multe dintre noi citim pe sarite.Personal imi cer scuze ca nu ti-am raspuns si incerc data viitoare sa fiu ceva mai atenta.Cu Xena, ea e o dulce si o scumpa, n-are rost sa te superi pe ea, mie mi-a raspuns la al treilea sau la al patrulea mesaj despre par iar la intrebarea cu iaurtiera inca nu mi-a raspuns dar eu mai astept...Hehehehe
Eu zic sa te intorci inapoi pe forum si daca e ceva fff important scrie cu rosu, bold sau altele sa ne sara in ochi.
Pupam...ai PM
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
ariadnabr spune:
Moni draga mea, am sa iti spun o poveste...despre mine
Eu mi-am facut aparitia pe aceasta lista minunata, dupa vreo 4 luni de citit, pe la sfarsitul odiseei. Cu mine numai Mada
vorbea, asta pentru ca eram oarecum din aceeasi zona si pentru ca e ea suflet mare si bun si vroia sa bage pe toata lumea in seama. Am pus poze...si-am asteptat...o zi...doo...nika! Si m-am suparat! Avusesem si o zi lunga si proasta si mi s-a pus pata pi toati fetili astea, iaka-asa! Si-au sarit cu gura pe mine sa nu plec...si printre
asa ca urlam (nu din cauza lor, din motive personale) am zis ok...nu plec. Si sa stii ca nu imi pare rau! Am gasit aici oameni minunati, prietene deosebite fara de care viata mea nu ar mai fi la fel! 

Asa...trimit mesajul...ca l-am mai perdut odata!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dma2007 spune:
ah si inca ceva legat de diversificare am descoperit si eu revista ce papam azi care mi se pare super tare, ca si asa sunt in pana de idei cu papa(retetele se pot adapta si pt adulti)
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
maitreyi spune:
moni io zic ca esti intr-o pasa proasta si ca mai tarziu sau maine vei fi ca noua again
de cand te-ai inregistrat am citit multe mesaje de ale tale, poze nu cred sa fi vazut...posibil sa imi fi sarit linku in graba, mea culpa, deci io zic ca esti activa, fetele am vazut ca iti raspund, moi aussi...asa ca think twice before u live (zicea celine dion prin 90 si ceva si eu o citez
)...iar legat de mesajul cu contul de la pepenasi al lui flori posibil sa isi fi gasit raspunsul pe PM (am fost foarte bine instruite sa nu dam parola aci direct ca sa nu ne viziteze chiar toata lumea contul cu comori
). iar ana...nu cred ca nu a vrut sa iti raspunda ci foarte posibil nu a vazut ca i-ai scris cum mi s-a intamplat si mie sa ii fi scris si nu mi-a raspuns nici pana astazi, etc. cand vezi ca nu ti se raspunde scrie MARE SI CU ROSU
si sigur te va vedea toata lumea. hai nu fi carcotasa si join the club...again 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
MONI, acuma am citit si ultimul mail. Eu am inceput sa ma abtin la a comenta atunci cand cineva se supara, indiferent de motive, sau cand decide ca mai bine ar petrece mai mult timp cu propriul copil, nu de alta, dar eu insami ma vad in situatia asta, numai ca sunt cam delasatoare la modul cel mai sincer, si cum ma apuca lenea de ceva, cum hop un ochi pe forum, lucru pe care chiar o sa il schimb la mine!
Mai cred ca suntem cam obosite toate de gandim asa....
Cat despre poze, eu ma inscriu in clubul Ilenei... Ma uit rar la poze, netul merge ca naiba, ele nu se incarca, de fapt mai mult nu vad decat vad, asa ca nu prea o fac. Cam tot de aia nici nu pun poze, decat foarte rar si foarte putine... Si chiar tin sa multumesc tuturor care au admirat ultimele pozici (noroc ca fusese sarbatoare in ziua aia si nu facusem nimic...
, ca din aceeasi delasare (plus lipsa de timp) nu nominalizez decat rar....
Hai nu te supara pe noi, si macar din cand in cand mai vino in club, petrece cu noi atata timp cat crezi tu ca poti. 
ariadnabr spune:
Cu parola, s-a hotarat acum o vreme ca o vom da dupa ce un nou venit a demonstrat ca a venit sa stea. Adicatelea, noi am facut album privat pe picasa ca sa ne protejam pe noi si pe cupii nostrii de "ciudatii" de pe net. Acum sa nu cumva sa intelegi ca la voi, cele nou venite ma refer io...doamne fereste, nu! Am zis ca nu vom da parola la un mesaj doo, vom urmari persoana nou venita la cateva capitole, sa vedem daca e activa, daca e aici sa ramana si n-o sa dispara forever. Intelegi?
E poate mai "piticoasa" gasca asta, dar crede-ma am avut in trecut ceva incidente, unul chiar foarte grav, si de aceea s-a ajuns la hotararea asta!
Iar trimit mesajul...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia