Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
ladymina77 spune:
Hellloo si noi la raport,
Urata zi am mai avut azi,ploioasaa ,o adevarata zi de toamna tarzie.
Cu ocazia asta am si dormit mai mult decat de obicei.
Dianami,sarumana de raspuns.Probabil sau nu,sigur m-as speria si eu numai ca nu chiar toti copilasii se sperie si ma intrebam dc oare al meu da?
Flo,si mie mi-e rau daca nu mananc dimineata.De lesinat nu pt ca am halit destul de devreme cand ma trezeam.Si te felicit pt poze,sunt super.
Cris,sper sa treaca cu bine problemele ivite la voi.Zici ca-i place la ginerica in cada mare?As incerca si eu dar e destul de rece in baie si momentan ramanem la cadita mica din camera.
Pozele le-am facut cu telefonul,stiu insa ca ulead photo explorer facea pozici fainute.Nu l-am mai folosit demult.
Da-i un kiss la ginerica.
Narci,am vazut azi la tv ce dezastru e cu inundatiile la voi.Nu-mi venea sa cred ca sunt imagini reale,parca erau desprinse dintr-un flm de groaza.Aveti grija de voi.
Anka,n-are sens sa te enervezi pe romanica noastra draga ca degeaba o faci.Nu se indreapta lucrurile aici nici peste 20 de ani daca nu dispar hotii si sarlatanii de sus...Succes la emigrare pana una alta.
Diversificarea la noi e un esec,nu vrea si gata deci la fel ca si Capri nu m-am inselat ca inca nu e pregatita.Scuipa tot si isi tine gura inclestata sa nu-i mai dau.Vedem mai incolo ce o fi ,sanatate sa avem.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
narcisa.s spune:
Deeeeeciiiii
Am cel mai TARE ginere!!!!!!!!!!E un frumos si un scump!!!!M-am indragostit din nou!!!!!!!!!!!
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
Tecky spune:
Iaca imi fac si eu aparitia pe ziua de azi.
Diana mersi pt reteta de prepare a branzicii.
Anaxena super poeziile.
Mada tin pumnii sa o accepte pe Ari la gradinita.
Flo CE POZE SUPERBE I-AI FACUT PUIULUI TAU!ESTE UN FRUMOS.
Jjovana ma bucur ca Daria nu are strabism.Tin pumnii sa poti tine dieta.
Ileana nici eu nu ma prea pricep sa-i fac baie Ralucai in cada,sotul se ocupa cua sta.Eu o spal in cadita ei cand nu este el disponibil.![]()
Ankalaura mare dreptate ai in tot ceea ce scrii.
Fug sa pun cateva poze pe picasa
maitreyi spune:
anka incerc sa iau comentariul tau cuma i spus si tu..ca pe o parere si nu in personal ca altfel m-as simti prost ca am zis ceva...cum am mai zis daca am ceva de spus spun si dupa aia ma gandesc daca am dat cu mucii in balta...data viitoare voi fi mai atenta...
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
the_andreea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura 80% creditele cumulate... asa au luat nasii nostri credit pentru apartament... El castiga vreo 3 mii de lei, ea vreo o mie si au rata la apartament.... 2 mii 8 sute... si au si copil la scoala. Cum naiba sa platesti facturi si mancare si cele necesare din o mie de lei, sau o mie 200 pe luna????? |
Cum ma descurc si eu.
Daca altfel nu poti sa ai si tu casa ta,sa stai fara stres cu bagajele facute ca in orice mom poti primi un tel ca tre' sa te muti,fara sa fii nevoita sa-i explici copilului over and over ca "casa" nu inseamna casa ci locul unde este familia(alta explicatia mai buna n-am gasit,at cand ma intreba Theo dupa ce-am aj in SB"Mami,noi cand ne intoarcem acasa?" si mie mi se rupea sufletul),pt ca sa-i poti oferi stabilitatea de care are nevoie orice copil.
Edit:"casa" pt Theo insemna o camera nenorocita in camin de studenti
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
AnnaBaby spune:
Buna fetele. In sfarsit am si eu utin timp sa recuperez ce ati mai scis, ca toata ziua am trebaluit prin casa, dimineata am fost cu Ioana la vaccin si vreau s-o laud ca a fost extrem de cumintica, nici macar nu a schitat vreu scancet...mie insa mi se inmuiasera picioarele,nici nu am putut sa ma uit, tati e responsabil cu tinutul la vaccin... Din fericire pana acum nu a avut nici o reactie, nici febra nici agitatie, nimic, ca de obicei...
Cu diversificarea, e tare greu. Adica nu stiu cum sa fac sa-i captez atentia, ca la noi problema e ca Ioana nu are rabdare sa stea jos mult timp, vrea tinuta in brate si eu sa ma plimb cu ea, nu sa stau jos, asa ca dupa cateva minutele deja incepe sa se burice, sa se arcuiasca si sa tipe si nu-i chip sa-i mai dau ceva de mancare. Cred ca nu a mancat niciodata mai mult de 5 lingurite, acum e drept ca nici nu ii trebuie ei cantitate, ci sa invete tehnica mancatului cu lingurita, dar daca nu prea exerseaza, invatam in ritmul asta la 9 luni
Cand aud la voi, de exemplu la Boti ca bobineaza Garga cate 100 ml, sau chiar mai mult, sau Alexandra de Maitreyi care la fel papa bine si ii place... sper sa ajung si eu asa...bine, poate e totusi prea devreme, ma grabesc eu...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
narcisa.s spune:
May trei, pai a si zis ca e o parere...N-ai de ce sa le ei personal, mie imi place de ex Romania...
Ladymina, daaa, e chiar in statul nostru, Santa Catarina...Nici eu n-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut...Dar ce apreciez la ei e ca nu prea stau mult sa-si planga de mila.Adica noh, ni s-a intamplat, am pierdut, am fost inundati, nu prea avem cum sa dam timpul inapoi iar vreme de regrete nici atat...ne punem pe treaba si gasim solutii...Vil a pierdut de doua ori in viatza tot, au ramas numai cu hainele pe ei din cauza inundatilor...Aici unde suntem noi, pe plaja, e ceva mai safe pentru ca e nisip care absoarbe repede apa iar astia nu au asfaltat pe strazile mai micutze ca stiau ce s epoate intampla,au pus un fel de dale asa mai mari iar printre ele apa se poate infiltra...Multumim tare mult de grija.Pupam
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
maitreyi spune:
anna e foarte posibil ioana sa nu fie inca pregatita de diversificare. alexandra cred ca abia astepta momentul pt ca ei nu prea i-a placut sa bea cu biberonul asa ca lingurita in cazul ei e the best
pana acum tot ce i-am dat i-a placut. am ajuns la performanta de a nu mai impinge afara cu limbuta ce ii dau. rabdare ca va papa si ioana 
narci m-ai facut curioasa cu cartea aia de la crisan si am comandat-o si eu ![]()
super faza frate...maine am examen la gastro si nu am cursurile decat in power-point-uri...si nu am cu ce sa le vad ca nu am office instalat
am reusit si am trimis-o pe mama sa mi le scoata acum la xerox in centru... 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
Sa va raspund ce m-a suparat, ca vad ca ultimul meu mesaj in mod surprinzator a fost sesizat de mai multa lume, probabil pt. ca era mai scurt.
M-a suparat faptul ca ieri si azi toate va admirati pozele unele altora, am zis daca tot sunt pozele subiectul zilei hai sa pun si eu un link, dar pe ale noastre cu exceptia a doua persoane nu le-a remarcat nimeni. Am interpretat asta ca avand unul din doua motive:
1. ori nu va intereseaza sau sunteti prea ocupate sa va uitati (la poze sau la mesajul in care spuneam de ele, desi am vazut ca alte parti din mesajul respectiv au fost sesizate) Am inteles ca aveti timpul limitat si, cum e si normal, va uitati doar la membrii mai vechi, cei noi nu prezinta interes.
ORI
2. ati vazut mesajul, poate ati intrat si la poze dar nu a spus nimeni nimic de teama ca nu cumva sa pretind sa imi aratati si voi pozele voastre, asa cum a facut Flori. Si da, m-a enervat foarte tare cum nimeni nu a bagat-o in seama pe Flori cand a cerut de 3 ori parola la contul cu poze. NU MA INTELEGETI GRESIT, am spus in primul sau al doilea mesaj scris aici ca nu am pretentia sa imi dati contul de la inceput, e normal sa fiti precauti cu noii veniti, insa mi se pare urat ca toata lumea sa se prefaca a nu fi observat intrebarea lui Flori in loc sa ii spuna verde in fata ca nu se poate sa ii dea parola. Poate o sa spuneti ca nu aveam dreptul sa ma supar eu de vreme ce Flori nu s-a suparat, ei bine, asa sunt eu, mai sensibila, iar sensibilitatile nu isi au locul aici decat la anumite persoane, in niciun caz la nou veniti.
M-a mai enervat faptul ca Anaxena numai mie nu a gasit timp sa imi raspunda la intrebarea legata de par (de caderea parului) desi am pus-o de 2 ori. Probabil am deranjat prin faptul ca am spus ca nu sunt de acord cu pusul copilului in premergator atat de devreme in timp ce voi toate ati avut numai cuvinte de lauda la adresa Mariei. Imi pare rau, pentru ca eu mi-am gasit timp sa ii adresez cate o vorba buna de cand m-am alaturat voua de cate ori spunea ca e necajita. Dar imi dau seama ca vorbele bune de la o noua venita pentru unii nu cantaresc atat de mult precum cele de la membrii consacrati.
Nu luati mesajul meu drept o critica, l-am scris exclusiv pt. ca m-ati intrebat ce m-a suparat si pt. ca Diarux mi-a reprosat ca plec fara sa spun de ce. Va inteleg ca aveti o familie, sunteti ocupate, s-au creat aici legaturi de mult timp si daca aveti doar cateva minute in care intrati pe DC e normal sa cititi doar ce va intereseaza, adica doar mesajele vechilor cunostinte. Cu cat sunt mai multi membri cu atat e mai greu sa faci fata la tot.
Cam acestea au fost motivele pentru care am decis ca decat sa imi petrec timpul incercand sa ma integrez in cercul vostru si facandu-ma ca nu vad anumite chestii mai bine stau mai mult cu copilul meu, pentru ca ii datorez asta. Oricum, am mai multumit si mai multumesc o data tuturor celor care mi-au raspuns la intrebari si m-au ajutat.
Va pup pe toate si pe bebeii vostri.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008