Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Uitati ce am facut eu....pt cine nu a cumparat revista sa stiti ca merita sa o cumparati...e 7-8 lei nu mai retin.. se gaseste la chiscurile de ziare.
Am scanat-o pt fetele de afara daca vor sa se uite ... am muncit ceva ca are multe pagini ...

http://www.dropshots.com/biancas4#

Pofta buna...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata la

Vad ca tot singura vb pe aici...pe unde sunteti gagici?
Anca, ce cadou ai primit de ziua ta?

O zi buna sa aveti

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani Anca! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri din plin de cel mai frumos cadou, mica ta printesa.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI ANCA!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Anca!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cadoul cel mai cel... cea mai dulce bebelina!
Bia, primit mesaj, mersic, intrare patinoar cetate 8 ron, inchiriat 12 ron.
Terminat mai nainte decorat brad, superb, iesit azi la cumparaturi, facut molidva (molifta?) bebelina ramas cu laptic muls cu daddy. Vazut centrul!

Pusici!

Dulcea bebelina terorizat urlat 5 ore azi noapte, please sfaturi colici. Incercat sare calda pe burti, spate, pe burti la mine si daddy, Espumisan, chimen, leganat, alergat, lasat urlat, nimic. Altceva?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bia, ce treaba buna ai facut cu scanatul, am si pus pagina ta la favorites, sunt retete accesibile.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Ce faceti gagici dormiti? Noi acum am venit de la Real...am fost putin la shopping la Real credeam ca vom fi mai singuri la ora ora asta dar slabe sanse...era jumatate plina parcarea...deci mi sunt nebuni ca noi .
Am gasit ceva super fain pt Sandra...si nu m-am abtinut sa nu il cumpar...e o masuta pt farduri cu oglinda...e Barbie s arata super . Si m-am gandit ca daca creste si nu va mai vrea sa se vada ca e masa Barbie dezlipeste abtibildul si gata...nu se mai vede ca e barbie...doar ca e roz. Nu e inalta se pune pe masa de birou...a fost 60 lei ..si chiar e faina Iar l-a intrecut pe Dani in cadouri...in fiecare an e asa...pe ultima suta de m i-am cumparat mai mult ca la frates-o care are tabla aia de desen, un lego, un puzzle si mici prostii.
Si mi-am cumparat si un stick si acuma noaptea m-a apucat sa copiez de pe unul pe celalat..cel vechi il dau la Nelu, cel nou il tin eu ca are 4 G iar cel vechi doar 2 G.
Si merg la nani acum...maine ma trezesc la amiaza si ar trebui sa ma apuc sa invatz sau vad eu...

Mergi la inceput

Anca super ca ai vazut centrul si luminile...
Cntra colicilor...hmm...eu i-am mai dat ceai de ceapa cu chimion...dormea dus ca ceapa provoaca somnolenta. Tai o ceapa potrivita in patru si cam la 100 ml apa pui o jumatate de ceapa + cateva boabe de chimen si lasi sa fiarba cateva minute + putin zahar. Eu ii faceam laptele cu chestia asta seara la ultima masa de la ora 23 si dormea dus . Daca se trezea peste noapte ii dadeam ceaiul asta sa bea in loc de lapte. Eu pana la 3 sapt m-am chinuit cu Dani sa nu ii mai dau sa manance noapte si la 3 sapt am reusit si nu s-a mai trezit...la ora 23 era ultima masa si la ora 7 urmatoarea.
Eu asa i-am crescut pe amandoi, nu le-am dat sa pape noaptea ..asa mi s-a spus din spital cand am fost cu sandra sa nu ii dau sa manance si asa am facut si cu Dani la fel cu toate ca acum nu se merge pe principiul asta. Dar si stomacul trebuie sa respire, sa aibe pauza asa ca... Dar noah..fiecare face cum stie mai bine.

Mergi la inceput

Eu ii dadeam lui Dani pt colici Bonisan...e din plante si il dai zilnic de 2-3 ori nu mai retin exact...
Iar cand avea dureri mari ii dadeam Sab Simplex...asa mi-a spus doctorita sa ii dau doar in crize ca e medicament nu naturist ca Bonisanul. Si se calma ..
Daca mai imi amintesc ceva mai scriu...
A..pe Dani il apucau colicile dupa-masa deobicei pe la ora 16..si atunci ieseam afara la plimbare pana pe la 19 cand trebuia sa manance iar.
Dani a avut asa programul de masa: 7,11,16,19,23 pana la 4 luni cand i l-am schimbat la 8,12,16,20.
Eu am reusit si cu siguranta reusesc si altele daca chiar vor Eu am mers pe principiul program de masa, program de somn sa pot sa am si eu programul meu.
Bine ca nu l-am alaptat decat 2 sapt am avut lapte...1 sapt a supt de la sursa si o sapt m-am muls cu chiu cu vai pana m-am enervat ca ma mulgeam o ora pt 20-30 ml lapte .

Mergi la inceput