Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

multumesc mult dragelor!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

MARC,multa sanatate, fericire , incet incet scapati sigur de bolile astea nesuferite

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

...
Oana...ce dulci sunt copii tai Ana e mortala in salopeta aia portocalie...ii vine foarte bine. Si pozele de la sfarsit sunt superbe ...ce bine ca avem un profesionist intre noi .
...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Multumim de complimente , pozele de tipul felicitare de sarbatori sunt facute de Brigita

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Cu placere. Daca mai doreste cineva.....la fel cu placere.

Mergi la inceput

Buna seara .
Iarasi sunt pe fuga , ca de obicei,24 de ore sunt putine ptr. mine.
In legat. cu intalnirea, sper sa putem venii.Teoretic, putem...practic, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara doamnelor... nu am avut azi timp nici sa suflu...stiam ca e ziua lui Marc si nu am avut timp sa intru .
Marc, LA MULTI ANI puiule, sa ai mult noroc si fericire in viata . Mami sa iti traiasca puiul sa te bucuri de el .

Noi maine avem serbare asa ca sunt curioasa ce va face prichindelul . E cam repede si copiii vor fi treziti din somn...sper sa nu fie scandal prea mare . La 15.30 incepe pana la 17 trebuie eliberata sala.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

multumim inca o data pt urari

bianca succes la serbare! si noi avem azi serbarea lui ianis. e melhior, unul dintre cei 3 crai de la rasarit si duce mirul pt unsul pruncului Isus. acuma nu stiu daca chiar trebuie sa duc mir adevarat la serbare...

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

La multi ani,Marc! Sa fii sanatos si fericit!
Salut pe toata lumea si ofer cate o cafeluta.
Eu am avut si mai am niste zile infernale . N-am timp nici sa respir! Sper sa rezist si sa nu arat ca o leguma bleaga de Craciun sau sa patesc la fel ca duminica trecuta cand am adormit in sala la

cinema. . Brigita, ai dreptate! Si eu sunt de acord ca 24 de ore sunt prea putine pentru o zi.
Bianca, succes prichindelului la serbare!Si noi avem maine serbare la balet.

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine...iar nu am apucat azi sa intru pe forum deloc . la servici mi-am lasat treaba nefacuta si am plecat la serbare azi...mi s-a rupt de tot . Maine sper sa imi aduc la zi actele.
Despre Dani la serbare...a fost putin nervos si somnoros la inceput pt ca nu si-a facut somnul dar pe parcurs s-a apucat si el de cantat si recitat foarte frumos poezia in fata tuturor parintilor tare mandra am fost de puiul meu drag . Cu mosul repede s-a apucat sa povesteasca...i-a aratat chiar si fermoarul de la camasa lui ...si i-a dat si mingea ce o avea in mana. Dar la sfarsit nu a vrut sa faca poze cu mosul...a mers doar dupa cadou, s-a uitat in sacul lui si cam asta a fost tot.
A fost frumos, a iesit bine, au fost cativa copii care au spus poezia cu parintele langa ei, au fost cativa care nu au spus deloc poezia dar pe ansamblu a iesit super.

Merg la nani ca sunt rupta...parca ma ajunge si pe mine oboseala.
Anca...azi iar am trecut prin centru...sa vezi ce frumos e
Diana...cum a fost la serbare?
Camelia si eu aam tot fost ocupata si inca mai sunt. Ma pregatesc si pt craciun ca anul asta fac la mine...noi avem obiceiul sa ne strangem la cineva in noaptea de ajun si anul asta pica la mine randul. Asa ca ...curatenie, mancare, bautura...alea alea..
PLus ca sambata si duminica mai am inca scoala ... nu cred ca mai am putere sa merg.
Pe 9 ianuarie am primul examen si pe 12 urmatorul. Frumoase sarbatori voi avea

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sampanie pt bebei la toata lumeeeeeea!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Buna seara doamnelor....eu nu am avut azi timp de net...mici macar pe mess nu am stat de la servici...vai ca e dezastru cata treaba am acum pe sfarsitul anului. Ca sa nu mai spun ca din 1 ianuarie schimbam programul de conta si trebuie sa ii creez baza de date...tot fac cate putin dar nu prea am timp..sper sa o scot la capat sa nu trebuiasca sa merg intre sarbatori cand e liber oficial.
Anca, la multi ani fericiti . Sper ca ai primit mesajul meu . Ce face Sara? Cum te descurci in rolul de mamica? Dar taticul?

Ati fost la patinoar in cetate? Cat e biletul? Ma bate asa un gand sa merg in weekend cu Sandra si sa ma urc si eu pe patine...nu m-am mai urcat demult . Oare nu se rupe gheata? Ca eu daca cad sigur nu o sa mai fiu buna de nimic cateva zile

Mergi la inceput