Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello hello!
Bia, mersi pt pontul cu tinutul mai sus, ma miram eu de ce nu da aer afara...pai daca era cu burta pe tzitzi. Insa uneori nu-l da nici dac-o tin mai sus, depinde cred de cat aer inghite cand mananca. Am inceput lupta cu colicile, acum doarme pe burta si vad ca nu se chirceste atat, mai chitcaie din cand in cand dar e mai linistita. Ieri i-am dat si espumisan, insa ma feresc cat pot sa n-avem apoi probl cu constipatia. O sa mai incerc si cu scutece calde pe burtica in noaptea asta daca adormim iar greu. Probleme mari.
Vazut pozele de la spatiul de joaca, de-abia astept sa am pe cine duce la joaca.

Olim, las-o pe soacra si nu-ti mai consuma neuronii in directia ei, ai nevoie de ei pt lucruri mult mai importante.

Eu nu ma inteleg nici cu mama, acum e la mine sa ma ajute dar sincer mai mult ma incurca si de-abia astept ziua de miercuri sa plece. Socrii nu mai am deci o sa trebuiasca sa ne descurcam cu bone sau vedem noi cand o sa fie cazul, vb aia, neamurile nu ti le alegi... ` De ce nu-i dai caciula? Vai, cu picorusele goale....O sa vezi tu cand ia injectii....Otita te asteapta.....De ce-o chinui si-o tii sus...Dar pe burta? Numai chinuiti fetita, o tineti prea mult sus....N-o mai lua atata in brate, vezi tu, o inveti cu narav...Vezi ca-i e frig? De aia stranuta...` astea pe langa multe alte comentarii de prin casa, vine ea cumva si ziua de miercuri.

Deci voi puneti de-o intalnire, o sa vreau cele mai mici detalii.

Oana, m-am uitat la poze, ce dulce e in rochita, zici ca ai doua fete si pozele tip felicitari de sarbatori sunt nemaipomenite.

Pusici muresencelor!

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

M-am intors si eu...centrul arata minunat
Am pus un film facut ieri de la spatiul de joaca...sa vedeti si voi cum arata pe acolo:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=MOV024481.flv

Am facut poze din centrul orasului...special pt Anca sa vada luminitele cat de cat in poze .
Diana...nu stiu daca 28.12 ar fi o data convenabila...sau 29.12? Prima zi e duminica (daca e deschis) si a doua zi e luni...asa dupa-masa sa iesim...
Ce ziceti fetelor? Ne vedem toate sa ne cunoastem? Criss? Kover? Diana, Brigita, Oana, Aura...si cine mai vrea.....Camelia, Olim nu au cum sa vina iar restul nu intra pe forum ...?. Anca are motivare de data asta
Anca daca sta pe burta e super...si ai mei au dorit pe burta si sa stii ca nu au avut asa colici. Si asta pt ca patul ii tine cald la burtica. Plus ca da si aerul afara. Dani si acum doarme de multe ori pe burta . Am observat la Sandra ce coloana are daca a dormit pe burta si fara perna pana pe la 3 ani cand i-am pus o pernita subtire.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Poze din centru si nu numai:
http://www.dropshots.com/biancas2

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata la o fierbinte ...
O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

...
Oana...ce dulci sunt copii tai Ana e mortala in salopeta aia portocalie...ii vine foarte bine. Si pozele de la sfarsit sunt superbe ...ce bine ca avem un profesionist intre noi .
...

Multumim de complimente , pozele de tipul felicitare de sarbatori sunt facute de Brigita

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bianca, nu stiu cand mergem la BN si nici cat stam, asta relativ la data de 29 dec, insa eu zic sa stabiliti o data, cine poate vine cine nu, data viitoare, nu?

Anca, mie imi ragaiau copii bine daca ii ridicam brusc pe umar, asa cum zice Bianca, adica prindeam bine pe bebe si il/o ridicam dintr-o miscare de la orizontala la verticala.
Multumim de compliment , numai ieri era Paul asa mic ca Sara ta, asa de repede cresc

La multi ani pentru Marc, un pic in avans, Diana, sa creasca mare si sa ii creasca mai ales imunitatea, sa nu mai fie asa bolnavior , sa va bucure sufletul

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

multumesc Oana, pt urari! sanatate si voua!

dragele mele, azi puiul meu mic si iubit implineste 2 anisori. sunt fericita ca am ajuns pana aici cu bine, sper sa fie tot mai bine de acum incolo, sa scapam de bolile astea dese si suparatoare.

dar azi nu ne gandim la ce a fost rau, azi ne gandim numai la clipele frumoase si fericite!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Diana, La multi ani lui Marc, sa fie sanatos si fericit puiul cel mic. Si voi toti.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI MARC SA CRESTI MARE, SANATOS SI FRUMOS SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR TAI!
SI VOUA PARINTILOR MULTA SANATATE SI SA VA BUCURATI DE EL MUUUUULTI ANI!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

LA MULTI ANI, MARC! SANATATE MULTA SI PARINTI MANDRI DE PUIUL LOR!

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput