Muresence.....la apel!!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Neata gagici vad ca iar haberez singura pe aici...
Anca, mersi ca te-ai uitat cat e ora de patinuar...cred ca deseara dam o tura prin cetate.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
lizzy spune:
am fost si noi duminica dimineata in cetate, la patinoar. eu in brate cu marc... sau prin noroaie
depinde cum dorea dansul ![]()
ianis pt prima data pe patine, impreuna cu alin, pe patinoar. micutul nu a rezistat mai mult de 30 de minute, ianis nu vroia sa plece... asa ca i-am lasat singuri pe cei mari si eu cu marc ne-am dus acasa. i-a cules bunicul mai tarziu de pe patinoar
ei zic ca le-a placut si ca mai vor ![]()
am impodobit vineri seara bradul, eu si ianis puneam globuri, marc le tragea jos, am avut un spor de numa'-numa'
dar ne-am distrat tare bine impreuna, iar bradul a iesit super! inca e acolo, intact, sper sa ramana in picioare pana in ianuarie ![]()
anca,
si scuze pt intarziere, dar in w-end nu prea intru, nu ma lasa picii. sa traiesti, sa fii iubita si sanatoasa! 
o saptamana linistita si frumoasa tuturor! 
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Camelia spune:
Anca, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Chiar daca sunt intarziate, sper sa-mi fie primite urarile!
Biancas, multumim pentru retete! E foarte buna revista! Am si eu cateva numere.De cate ori merg in tara, ma aprovizionez cu diverse reviste.Am auzit ca aceasta revista s-ar gasi si aici, chiar in limba romana, la un anume magazin de difuzare a presei.N-am verificat inca daca e adevarat, dar va trebui sa fac si asta cat de curand.
Eu de azi ma apuc de copt prajituri pentru Craciun.Noroc ca e Teodora in vacanta ! Se cheama ca am ajutor la bucatarie.![]()
Va doresc tuturor spor la treaba!
brigita spune:
ANCA,

si din partea mea putin cam tarziu,mea culpa.
Spor la treaba fetelor![]()
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
Biancas spune:
Buna seara doamnelor...
Si noi am fost ieri in cetate la patinoar...dezamagire totala cum arata patinoarul ala si ce mic e
. Adica nu mi-a mai ars sa ma dau pe patine cand am vazut ce de lume era si ce plin
. S-a dat Sandra, ei i-a placut.
Oraselul e frumos dar mizeria de acolo
..daca era zapada era altceva dar asa cu noroiul ala acolo...
. Chiar am spus ca anul trecut ne-am dat cu Mos Craciun cu sania acum e cu caruta
.
Asteptati craciunul? Asta e melodia mea preferata:
Si asta:
Poate v-am mai spus...m-a lasat memoria
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
lizzy spune:
![]()
![]()
![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Criss75 spune:
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
Sarbatori fericite, va doresc din toata inima
alaturi de cei dragi 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Cand ultimele zile cad, din miile de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad, ca semn de sarbatoare, iar toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire. La fel va urez si eu acum: mult noroc si fericire! Sarbatori fericite! 

Bianca
anca_27 spune:
Sarbatori frumoase si linistite, dragele mele muresence!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)