Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neata gagici vad ca iar haberez singura pe aici...
Anca, mersi ca te-ai uitat cat e ora de patinuar...cred ca deseara dam o tura prin cetate.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am fost si noi duminica dimineata in cetate, la patinoar. eu in brate cu marc... sau prin noroaie depinde cum dorea dansul
ianis pt prima data pe patine, impreuna cu alin, pe patinoar. micutul nu a rezistat mai mult de 30 de minute, ianis nu vroia sa plece... asa ca i-am lasat singuri pe cei mari si eu cu marc ne-am dus acasa. i-a cules bunicul mai tarziu de pe patinoar ei zic ca le-a placut si ca mai vor

am impodobit vineri seara bradul, eu si ianis puneam globuri, marc le tragea jos, am avut un spor de numa'-numa' dar ne-am distrat tare bine impreuna, iar bradul a iesit super! inca e acolo, intact, sper sa ramana in picioare pana in ianuarie

anca, si scuze pt intarziere, dar in w-end nu prea intru, nu ma lasa picii. sa traiesti, sa fii iubita si sanatoasa!

o saptamana linistita si frumoasa tuturor!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Anca, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! Chiar daca sunt intarziate, sper sa-mi fie primite urarile!
Biancas, multumim pentru retete! E foarte buna revista! Am si eu cateva numere.De cate ori merg in tara, ma aprovizionez cu diverse reviste.Am auzit ca aceasta revista s-ar gasi si aici, chiar in limba romana, la un anume magazin de difuzare a presei.N-am verificat inca daca e adevarat, dar va trebui sa fac si asta cat de curand.
Eu de azi ma apuc de copt prajituri pentru Craciun.Noroc ca e Teodora in vacanta ! Se cheama ca am ajutor la bucatarie.
Va doresc tuturor spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

ANCA, si din partea mea putin cam tarziu,mea culpa.
Spor la treaba fetelor

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Buna seara doamnelor...
Si noi am fost ieri in cetate la patinoar...dezamagire totala cum arata patinoarul ala si ce mic e . Adica nu mi-a mai ars sa ma dau pe patine cand am vazut ce de lume era si ce plin. S-a dat Sandra, ei i-a placut.
Oraselul e frumos dar mizeria de acolo ..daca era zapada era altceva dar asa cu noroiul ala acolo.... Chiar am spus ca anul trecut ne-am dat cu Mos Craciun cu sania acum e cu caruta .

Asteptati craciunul? Asta e melodia mea preferata:

Si asta:

Poate v-am mai spus...m-a lasat memoria

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sarbatori fericite, va doresc din toata inima alaturi de cei dragi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Cand ultimele zile cad, din miile de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad, ca semn de sarbatoare, iar toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire. La fel va urez si eu acum: mult noroc si fericire! Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sarbatori frumoase si linistite, dragele mele muresence!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput