Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am vazut ca intreba parca Andreea despre suzeta. Si Lisa o iubeste mult, nu doarme fara ea. Nu am vrut sa fac nimic acum in deplasare, mai ales ca la ea e ceva de confort. Insa eu i-o mai iau in timpul zilei cand sta prin casa. Afara o are atasata de ea si i-o mai scot si i-o pun in buzunar sau in san si si-o ia singura cand are nevoie, ca altfel se apuca si baga mainile sau tampenii de pe jos in gura.

Eu cred ca o sa renunte singura la ea cand va fi pregatita. Am vazut acum in Ro un copil pe care parintii l-au fortat sa renunte la suzeta cand a implinit 1 an, ca doar e "baiat mare". Si, bietul de el, isi lua in gura biberonul cu apa si il purta asa intre dinti, pe post de suzeta. Imi era mila de el cum statea si se juca si sugea din biberonul ala cu sticla atarnata de el, fara sa traga apa, ca nu intorcea sticla. Bineinteles ca nici nu vorbea, ca ii atarna prea mult in gura. Macar Lisa isi scoate suzeta si tzipa, vorbeste etc.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Diwana, felicitari pt talentul artistic al puiutului tau . Eu i-am luat lui Lisa creioane de la www.crayola.com/products/list.cfm?categories=CRAYONS" target="_blank">Crayola, vezi nr. 8, sunt groase si lavabile. Mi-a "desenat" si mie pe masa, pe parchet si pe mobila din bucatarie, dar s-a dus f usor cu buretul cu apa si detergent de vase. Eu i le-am taiat in 3 (ca mai umbla cu ele in mana prin casa si imi era frica sa nu cada si sa se loveasca in ochi) si i-am dat doar cate o bucatica din 2 culori, rosu si verde, ca sa invete ce sa faca cu ele. Si sunt si non-toxice, ca Lisa le-a si gustat . Sunt sigura ca gasesti, ca am vazut si in RO. Deja am si pus primul desen independent pe frigider la "dispay".

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Papanasho, parca tu ziceai de dat medicamente cu seringa si urlat ca toate cele. Cunoastem. Lisa insa a gasit seringa undeva pe o noptiera dupa ce o spalasem si vroiam sa i-o pun in geanta si a stat cu ea in mana mult si bine, o cara cu ea peste tot, daca am vrut sa i-o luam a urlat, daca si-a pierdut-o din greseala iar urlete pana i-am gasit-o si tot asa. Insa am avut o imensa surpriza cand la urmatoarea runda de medicamente a supt ea din seringa singura tot continutul medicamentos, de unde inainte o tineam 2 cu forta si ii dadeam medicamentul pe gat in plansete si proteste vehemente...

Eu zic ca merita incercat daca mai e nevoie de medicamente. Sper sa nu fie .

Apropos, tare dulce "harnicutul" tau si cum da el cu aspiratorul...

Lisa

Mergi la inceput

Yaia, am vazut ca se discuta la un mom. dat pasiunea pt SF a sotului tau. Si eu sunt fascinata si avida de astfel de lecturi, di pacate mai mult am reusit sa vad filme decat sa lecturez (din motive intemeiate si binecunoscute ). Cand ai 1 sec poti sa imi dai si mie o lista de cativa autori "obligatorii", in afara de cei pe care deja i-ai mentionat? Merci mult de tot .

si delfinasul gradinarit. Cum mai e la piscina? Mai mergeti acum cu frigul afara?

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata fetelor
vad ca sunt eu "aproape" prima si am zis sa va servesc cu o

am vazut de dimineata o multime de puiuti care mai de care mai frumosi
roxana,imi place la nebunie desenul asta facut de atomica:
http://good-times.webshots.com/photo/2959993150100533949Rgwori?vhost=good-times
LA MULTI ANI! BEE
LA MULTI ANI! RGE

si Ebonee a facut testul ala ptr urechiuse,dar cu jumatate de ora inainte sa ne externeze,
multa multa sanatate puiutilor bolaviori

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Dependent de suzi era nepotelul meu dar l-a linistit sora-mea imediat.I-a cumparat niste suzi diferite decat cele ale lui si le-a refuzat pana nu i-au mai trebuit deloc.A durat 3 zile toata povestea.E asa de simpatic acum ca il vede pe Vladut cu suzi si i-o scoate din gura si mi-o da mie

teo

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bine ai revenit Adimercedes!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am reusit sa incarc si eu niste poze de ieri,a nins tare frumos peste noapte dar pacat ca s-a topit rapid :(((
http://good-times.webshots.com/photo/2740587270101671646czYIZS?vhost=good-times

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, uscaturile si ranile lui Tudor sunt identice cu ale lui Andrei. Acum are crapaturile acelea cu urme de sange. Insa numai pe picioare. Crezi ca poate fi legat de incalzirea camerelor?

Cred ca in locul tau ma puneam in masina si ma duceam dupa el.

Eu sunt convinsa ca e legat de incalzirea camerelor. Si la noi nici macar nu e casa supra incalzita, avem cam 22-23 de grade in casa, in camera lui Tudor chiar 21,5. Dar in momentul in care sistemul de aerisire a fost setat pe 'iarna', sa incalzeasca, a si inceput problema cu pielea. Asta-primavara, cand am setat aparatul pe 'vara', pielea si-a revenit ca prin minune, fara nimic!

De ce, ca sa ramai si tu inzapezita in masina si sa nu mergi la serviciu?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata de pe plantatie.

Carpatina, si eu credeam ca acolo nu prea ninge. Dar cred ca e frumos. Deci nu i-a placut Ioanei zapada? Nici Alexandrei nu prea ii placea cand era mica, abia spre 2 ani a inceput sa o amuze, si abia de la 3 ani a adorat-o. Dar plaja i-a placut dintotdeauna.

Andreea11, al meu nu a avut niciodata suzi si tot nu vorbeste, deci stai linistita. Cu constipatia insa nu e de gluma, cand am citit povestirea ta m-a luat cu rau ca eu am simtit asta pe pielea mea vreo jumatate de an. Sangele e sigur de la constipatie, iti dai seama cat il doare. Si e un cerc vicios, ca daca il doare se abtine si apoi e si mai greu. E neaparat sa ii dai ceva sa ii regleze tranzit. Fie Debridat, fie sa ii pui in laptic Humana Milkzucker care este lactoza si mai inmoaie scaunul. Nu il lasa fara scaun mai mult de 36 de ore. Si nu uita multa multa apa. Nu lapte, ca laptele poate constipa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput