Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
ce ochi frumosi are Vladut in poza aia in care e singur...

Asa-i ca in poza in care e cu sora-sa parca are alti ochi?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, multa multa sanatate lui Vladutz.

Danuta, daca deja ai virusul nu mai are sens sa faci vaccinul. Oricum cuprindea numai cateva tulpini (nici macar toate cele cancerigene) din cateva mii existente.

Adimercedes, bine ai revenit. Si poti scrie cele 3 capitole ca ne face placere sa citim. Sper sa isi revina repede Lisa la programul obisnuit si la somnul in patut. Oricum legat de micile proteste cred ca trebuie sa te obisnuiesti, tin de varsta.
Legat de iritatiile cu pricina, crezi ca pot fi de la frig si la Andrei? Ce e drept exact in primavara au disparut.

Danielle, ce frumoasa e Ebonee! Si vad ca ea se bucura la zapada. Sa stii ca desenul acela a fost facut cu ajutor la gradi.

Yaia, sa fiu sincera eu abia asteptam sa vin la serviciu sa ma odihnesc dupa weekend. Sa stii ca si la noi tot primavara au disparut eczemele alea dar zau daca imi dau seama de la ce pot fi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Yaia unde vad si eu meniul lui Tudor???? Tot am auzit de el si nu stiu unde sa-l gasesc, m-am uitat si pe mail comun, dar degeaba.... Te rog...

Nu l-ai gasit pt. ca nu era meniul lui Tudor, ci era a lui Stefan de la gradinita. Era un mail in contul comun de la sim_stoian.
www.tampereenkaupunki.com/mobiili/pkruoka.php" target="_blank">Meniul lui Tudor nu e bun de inspiratie pentru nimeni, nici macar pt. mine, desi inteleg despre ce e vorba.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata si o saptamana minunata!
Luy iti multumesc , pentru raspuns. Esti minunata si sper sa ne cunoastem cat mai curand. Cred ca esti ocupata si eu din acelasi motiv scriu atat de rar. Dar va citesc zilnic.
Am atasat ceva poze pe flicker de la mot - sunt tare restanta cu pozele
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/3055689878/in/photostream/

in poza asta Luca era marait.L-au cam durut dintii la mot. Dar ce ziceti de costumul lui de chinez? Direct de la Beijing?

Fetelor am si eu nevoie de ajutor! M-am decis sa-l intarc pe Luca. Face 1 an si 2 luni, si se scoala noaptea des mai des decat cand era mic, manaca bine in rest, nu accepta alt lapte. Stiu ca poate as mai putea sa-i dau dar ma oboseste mai ales ca de 3 luni merg la servici . Plus ca nu l-am lasat niciodata o noapte fara mine. Si e tare greu . Mai vrem si noi sa iesim. Macar de revelion.
Deci vreau sa-l las cu bona si taticul lui cateva zile acasa si eu sa dorm la mama. Ce ziceti?
Am nevoie de pareri . Voi cum i-ati intarcat fara sa plecati de acasa? Si cum au reactionat?
Mai era varianta sa mearga Luca la mama sau la bona acasa dar cred ca pentru el ar fi mai greu sa iasa si din mediul lui. Nu credeti?
Va rog mult astept raspunsuri.
va pup
mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
ce ochi frumosi are Vladut in poza aia in care e singur...

Asa-i ca in poza in care e cu sora-sa parca are alti ochi?

Auzi, lasa hlizeala si raspunde la ce te-a intrebat Adimercedes.. bineee????

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
Myral mare dreptate ai cu vaccinurile.Daca nu a mai facut Vladut de cand am venit aici cate unul pe luna

Parerea mea e ca vaccinurile obligatorii chiar ajuta. Uneori, in functie de istoria familiei, ajuta sa faci si unele vaccinari optionale, dar depinde de punctele sensibile in familia respectiva. Bine-nteles, e important ca schema de vaccinare obligatorie sa fie bine facuta, sa nu vaccinam bietii copii pt. orice chestie minora, dar de multe ori vaccinul poate ajuta, chiar prin faptul ca un copil poate face o forma mai usoara a unei boli, daca nu chiar sa nu o faca deloc.
Insa un vaccin pe luna...pare cam mult. Tudor a facut doar 4 vaccinuri: BCG la nastere (asta la cerere), plus 3 vaccinari la 3luni, 6 luni si 1 an - penta...ceva. Urmatorul e la 1,5 ani, pt. bolile copilariei. Deci eu cred ca e bine, nu i-a fost bombardat corpul cu multe vaccinuri. Am incredere in schema de vaccinari de aici, pare buna. Daca simt ca as vrea sa-l protejez si imoptiva altor chestii, o sa vorbesc personal cu asistenta si ma consult cu ei, in functie de istoricul nostru, sa vedem daca mai e nevoie de ceva.
In concluzie: imi place sa cred ca schema obligatorie de vaccinare e facuta de oameni care chiar stiu ce vorbesc + vaccinari optionale in functie de istoricul medical al familiei, dar numai dupa consultari cu medicul.

Poze

Mergi la inceput

Mada, eu nu ma bag la sfaturi d'astea .. ca eu n-am trecut prin asa ceva... dar, de ce vrei sa pleci de acasa? Nu e de ajuns sa stai in dormitor si sa meraga bona/tatal la el?

=====================

Mergi la inceput

De Rodica si micul morosan mai stie cineva?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada28

Buna dimineata si o saptamana minunata!
Luy iti multumesc , pentru raspuns. Esti minunata si sper sa ne cunoastem cat mai curand. Cred ca esti ocupata si eu din acelasi motiv scriu atat de rar. Dar va citesc zilnic.
Am atasat ceva poze pe flicker de la mot - sunt tare restanta cu pozele
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/3055689878/in/photostream/

in poza asta Luca era marait.L-au cam durut dintii la mot. Dar ce ziceti de costumul lui de chinez? Direct de la Beijing?

Fetelor am si eu nevoie de ajutor! M-am decis sa-l intarc pe Luca. Face 1 an si 2 luni, si se scoala noaptea des mai des decat cand era mic, manaca bine in rest, nu accepta alt lapte. Stiu ca poate as mai putea sa-i dau dar ma oboseste mai ales ca de 3 luni merg la servici . Plus ca nu l-am lasat niciodata o noapte fara mine. Si e tare greu . Mai vrem si noi sa iesim. Macar de revelion.
Deci vreau sa-l las cu bona si taticul lui cateva zile acasa si eu sa dorm la mama. Ce ziceti?
Am nevoie de pareri . Voi cum i-ati intarcat fara sa plecati de acasa? Si cum au reactionat?
Mai era varianta sa mearga Luca la mama sau la bona acasa dar cred ca pentru el ar fi mai greu sa iasa si din mediul lui. Nu credeti?
Va rog mult astept raspunsuri.
va pup
mada28 si Luca

Este tare greu cu intarcatul, stiu cum este, dar totusi cred ca se poate intarca fara sa dispari de acasa, cel putin la noi asa a fost. Trebuie sa te innarmezi cu multa rabdare si sa incepi sa-l intarci treptat, incepi prin ai scoate din mesele de noapte, chiar daca se trezeste il iei in brate, ii poti oferi apa sau ceai si incerci sa-l adormi la loc, ii dai san seara si dimineata, incerci pe cat posobil sa nu-i mai dai noaptea, usor usor nu o sa se mai trezeasca pt tatzi, sunt sigura(la noi asa era)ca nu se v-a mai trezi noaptea, iti dai seama daca o sa planga de foame sau de alint, abia dupa ce nu mai papa noaptea poti sa-i scoti si celelalate 2 mese( cea de dimineata prima).
Noi si acum mai papam noaptea, desi papa fff bine peste zi si seara, pe la 4-5 dimineata cere bibe, daca nu primeste este scandal mare, pot sa nu-i mai dau dimineata bibele cu lapte, dar cel de noapte sunt obligata.

O sa accepte si bibe, poti sa-l incerci seara innainte sa-i dai tatzi, cate un pic pana v-a lua singur bibe si renunta singur la tatzi. Iti urez multa rabdare si sa mearga totul usor....dureaza intarcarea pana la 2-3 saptamani, dar nu se v-a crea o prapastie intre voi...eu asa am gandit si asa gandesc si acum.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Carpatina si eu ma gandeam aseara la Rodica si la Darius ... pe unde or fi????

Mergi la inceput