Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
denisa daa Andy e tare incantat de ea..tot ii spune,ce draga imi esti si o ,mangaie si o pupa..acuma e k.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Foarte bine gandit ....vreau ca ginerica sa fie educat cum trebuie si hranit 6 luni exclusiv la san. MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA povestea nasterii bebe Karina |

hai ca m-ai amuzat !!Mai e putin si vine Karinuta la mare si sa vezi atunci

indragosteala mare!!!
de
Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
_irina_ spune:
Buna dimineata si de la noi, dupa o seara in care a dormit non stop si o noapte agitata. Ne-am culcat la 2, ne-am trezit la 4 si am adormit cu greu. Apoi ne-am trezit la 8 din nou si gata somnul.
Acum am infofolit-o in paturica si astept sa adoarma poate-poate prind si eu un dus.
Anca la noi s-au anuntat restructurari, asa ca daca pana acum ma curta toata lumea sa ma intorc la lucru acum nu mai zice nimeni nimic. Culmea e ca si maica'mea si soacra'mea ma certau ca nu vreau sa stau cu copilul si ca vreau sa ma intorc repede la lucru, acum cand am zis ca stau acasa mai ca nu ma trimit cu forta la lucru sa stea ele cu copilul. Ca solutie eu as alege insa cresa, combinata cu ajutor daca nu as fi gasit cresa cu program lung.
fericita de
- Andreea
Nocom spune:
| citat din mesajul lui sabinel neata! am scapat! mititica mea a plans putin la intepat apoi era toata un zambet. i-am bagat paracetamol de 125, comprese reci pe locul intepat, o ora jumate n-am voie sa-i dau sa pape. dr a zis ca-i prea dezvoltata pt 2 luni, mi-a zis sa-i dau calciu gluconic 10 zile pe luna. nu-i prea mica? ne prezentam cu 5 kile 900 si 63 cm numai cu lapte de mama . in rest e perfect sanatoasa, fontanela se inchide, da Doamne sa nu facem febra prea mare!poze povestea nasterii |
SABINEL ma bucur ca ati scapat usor. Pup fata mare si curajoasa. Am o nedumerire, de ce nu te-a lasat la alaptezi 1 1/2H? Ce vaccin ai facut? Rotarix sau ce??
mami de
Daria Anastasia si MateiNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
sabinel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nocom
SABINEL ma bucur ca ati scapat usor. Pup fata mare si curajoasa. Am o nedumerire, de ce nu te-a lasat la alaptezi 1 1/2H? Ce vaccin ai facut? Rotarix sau ce?? mami de Daria Anastasia si MateiNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze cu noi poze DARIA |
mergem pe schema de stat. nu stiu de ce, ca era zi de vaccinuri si n-am mai apucat sa intreb. desi am o doctorita super, e tare aglomerata. mi-a vazut fata, a zis ca-i totul in regula, mi-a facut niste recomandari, dar n-am apucat sa mai intreb ce si cum, ca navaleau mosnegii in cabinet. s-a implinit timpul, o trezesc sa manance ca-mi pleznesc sanii

poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Dupa prima noapte in care Gruia a dormit pana la 4:08 a.m., nu-mi venea sa cred ca nu s-a mai trezit la 1 - 2 a.m., am fost la ecografie ... pentru a detecta eventuale hemangioame interne.
Vestea buna este ca, atat cat a putut vedea doctorita, pentru ca piticul se zbatea foarte tare, nu par sa existe hemangioame interne, insa avem alte 2 chestii, nu grave, insa care ma nelinistesc
: spina bifida oculta si o lama subtire de lichid la capusor, ambele cica fara semnificatie clinica, insa trebuiesc observate in timp. Va trebui sa facem un RMN si sa consultam un neurochirurg 
Ma apuc de googalit ... 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
bitza2008 spune:
Salutare!
Azi mergem si noi la vaccin; facem Infarix-ul si sper sa trecem cu bine. Am ceva emoti!!!!!

Citeam pe un alt forum ca nu se face baie copilului in ziua vaccinarii....e adevarat? asa v-a zis si voua?
Andy.g scump foc grasunelul tau.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
andy_galro spune:
denisa
si mersi...cred si eu ca se vede tare diferenta ca el a fost micut-micut...dar uite ca deja a recuperat
sabinel ma bucur ca nu a plans mult...sper sa aveti o noapte linistita si fara febra
nerantula sper sa nu fie nimic grav
bitza mersi 
Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
babytza spune:
mamicile
Sabinel
ce bine ca ati scapat !!! Si noi facem tot schema de la stat si la fel nu avem voie sa papam cam 2 ore dupa vaccin.
Nadina abea astept sa ne vedem sa imi povestiti cum a fost . Sper ca nu ati uitat aparatul si aveti muuuuuulte poze ! 

Andy dupa criza de aseara nu am mai avut nicio repriza de colici. Uof, credeam ca am scapat. Eu am vazut ca e mai agitat la masa de vreo 3 zile, dar am zis ca o avea si el chef de fitze...![]()
Insa aseara a plans saracutzu rau de tot. Sper sa nu mai aiba dureri , mai ales ca facem joi vaccinul. Sa nu il doara din doua parti....
Bitza
sa nu doara !!! 
Nerantula sper ca nu e nimik grav
Dar sigur nu este , ca altfel iti spunea dr ... 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
tzitziri spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Salutare! Azi mergem si noi la vaccin; facem Infarix-ul si sper sa trecem cu bine. Am ceva emoti!!!!! ![]() ![]() Citeam pe un alt forum ca nu se face baie copilului in ziua vaccinarii....e adevarat? asa v-a zis si voua? ![]() Andy.g scump foc grasunelul tau. FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Bitza, mie mi-a zis ca ma comport normal cu el, inclusiv scos afara.Deci nu m-a pus nici macar sa ii dau preventiv de febra sau sa ii pun comprese reci....
Mamica implinita de David (17.09.2008)