Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!

Bitza
mie dr nu mi-a zis nimic din toate astea referitoare la vaccin.noi am facut si baie si de toate in ziua vaccinului.Am pus jumatate de supozitor cu paracetamol seara la culcare si atat.Singura reactie adversa ca sa zic asa a fost ca in ziua 9 dupa vaccin Luca a facut o data kk cu sange apoi totul normal.si noi tot infanrix am facut.

Nerantula ma bucur ca nu aveti hemangioame si sper ca celelate 2 lucuri sa fie chestii minore care sa treaca fara batai de cap.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mai stie cineva ce face Ratonelu ? Are cineva nr ei ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare!
Am lipsit in ultima perioada, dar motivat. Sambata ne-am botezat. A picat fix in ziua in care implinea 3 luni. Alex a fost tare cuminte, n-a protestat deloc, cu toate ca aveam ceva emotii. A fost foarte amabil si cu musafirii pe urma, n-a dormit deloc, cred ca din cauza agitatiei, asa ca am facut conversatie .
Vad ca programul cu ora 9 culcat si trezit la 7-8 continua, deci stam bine si la capitolul asta. Insa nu am scapat deloc de mucii in kk, nu stiu ce sa-i mai fac...

Eu sunt varza de racita. Am luat de la sotul meu darnic, cu toate ca l-am pus sa stea cu masca in casa, dar probabil ca noaptea faceam schimb de virusi. Sper sa nu ia si piticul ..

PS. daca aveti nevoie de o firma de catering buna si cu mancare excelenta pot sa va fac o recomandare pe PM, ca sa nu fac reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

bitza tinem pumnisorii stransi sa nu doara deloc si sa nu faceti febra. Si eu am mai auzit mamici carora le-a spus dr sa nu le faca baie in ziua aceea, de aceea am intrebat-o special de asta si mi-a zis, nici vorba, program normal!!! Intreaba si medicul tau si vezi ce zice...

andy_galro aba acm am vazut si eu pozele cu iubitelul tau si intr-adevar este mare si frumos cum il laudau mamicile pe aici. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, ma bucur ca nu sunt complicatii cu hemangioamele si sper ca celelalte 2 chestii sa fie minore. Spune-mi te rog referitor la spina bifida oculta, tu ai observat ceva in partea de jos a coloanei lui Gruia? Ce a vazut doctorita la eco? Joi mergem si noi la eco sa vadem daca nu are luxatie de sold, sunt super stresata.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Iepurila eu sincer zic ca si daca faci o gaura in patutul pliant ,acel carusel nu prea o sa stea,este destul de greu si ma gandesc ca o bucata de material nu are cum sa-l sustina.Eu zic sa cauti unul pt patuturi pliante,sigur exista.e pacat sa dai atatia bani pe carusel ,sa strici si patutul si in final sa nu merga.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

. dar e asa de frumos!!!!

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Andy g ce grasunic ai tu acolo ! Si imi place ca nu s-a lasat pana nu s-a intors singurel pe spate Se vede ca a crescut , e un adevarat barbat !

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Mai stie cineva ce face Ratonelu ? Are cineva nr ei ?

Soricelul meu iubit

poze

poze David

il am eu dar e si pe mailul comun daca nu ma insel. ti-l dau?

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Boo sa va traiasca micutul crestin !!!!! Ceva poze ?

Sabinel da, te rog sa il trimiti pe PM. Multumesc

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna dimineata mamici si pitici,
raportam si noi o noapte linistita cu trezit doar la 5 si la 9 dimineata,,,si de la 9 avem partyca doar suntem odihniti
bitza2008:sa nu doara,,,da dupa vaccin nu se face baie ,,noua asa ne-a zis in ideea sa-l nu-l stresam prea mult ca il dor piciorusele
andy_galro:vazut poze cu grasunelul andrei e un scump

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput