Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neatza!

Am mai citit si eu din urma.

Alina si Serban a avut cam aceeasi reactie la venirea surioarei lui in sensul ca toata frustarea se manifesta in primul rand asupra noastra, pe MAra a lovit-o doar de 2 ori. Si noi am incercat sa fie mereu cineva cu el, tati i s-a dedicat complet dar nu a mers prea bine- frustrarea lui era legata de faptul ca eu petrecem ff putin timp cu el. De vreo 2-3 saptamani am schimbat macazul dar ameliorarea a inceput sa se vada acum. Sapt trecuta am stat muuult cu baiatul - nu l-am dus la gradi ca a fost racit si apoi am plecat la munte. Acolo am fost doar eu cu copiii si kid cu ai ei de miercuri pana vineri seara cand s-au reintregit familiile. Asa ca ieri ta-su mi-a zis mirat ca a mers la gradi fara comentarii si a fost ft vesel dimineata si surpriza cea mai mare a fost ca a lasat-o pe bona sa se apropie de el - sa-l dezbrace, sa-i citeasca povesti - ceea ce nu s-a mai intamplat de cand am nascut, urla si dadea in ea si voia doar cu mami. Asa ca solutia pana la urma cred ca este sa lasi bb cu ceilalti cat de mult poti si tu sa stai sa te ocupi de cea mare.

Irina mie dr mi-a zis la Serban ca au fost acum cativa ani probleme cu un anumit lot de vigantol in sensul respectiv insa acum il poti folosi pana se termina sticluta daca este pastrat cum trebuie.

Nausica da, eu eram cu IOR-ul si merg fie la fantani ( intrarea de la Campia libertatii, fie intrarea de la biserica depinde de chef. Vorbim pe PM sa vedem cum ne cuplam programul, acum sunt putin mai ingradita pentru ca-l iau pe Serban de la gradi la 13:30, dar mi-ar face placere sa ne intalnim. Tu cand o scoti pe mandra?

Ploite
Si eu citisem la serban ca in 2-3 luni dupa ce incepe salivatia ii apar dintii dar la el a inceput pe la 3-4 luni si primii dinti au aparut la 8 luni asa ca nu e o regula.

Roxana am supravietuit iesirii cu toti copiii la munte desi ne-am simtit putin calcate de tren. Insa a fost ff frumos, mai bine decat sa stai acasa si in plus am prins si zapada multaaaaa ca-n povesti. Povestim joi sau vineri cand ne intalnim, sper ca refacem gasca de data trecuta, da?

Mara mea a fost mai agitata ieri, cred ca s-a obisnuit sa adoarma peste zi plimbata in carutz. Oricum mi-a facut crize la tzatza, n-a papat decat intinsa in pat dupa pranz si atunci sugea 5 minute si adormea lemn. Noaptea insa mi-a dormit de la 12 la 7 dimineata, a papat si acum doarme din nou. Am cantarit-o si luna asta iar va lua mai putin in greutate, a luat 500 gr in 3 sapt deci daca ia 700 e bine. Probabil si de la raceala din ultima sapt i se trage ca a mai fost odata racita la 3 sapt si nu a luat decat 50 gr in greutate in acea saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Buna dimineata.Noi am avut o noapte tare nelinistita...la ora 1 Alexia avea 38.3..i-am pus repede un supozitor cu paracetamol si a inceput sa scada,a adormit ,dar f agitata ,pe la 5 s-a trezit si nu avea febra si acuma doarme.Sper ca am scapat si nu mai face febra.
Nocom,Sabinel la voi cum a trecut?Sper ca bine.
Ankussa
babytza voi cum sunteti cu colicii?
Eu ma duc sa mai prind un pic de somn daca nu se trezeste mamarutza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

andy Daria nu a facut febra deloc insa a fost tare aagitata si a plans mult ieri dupa ce s-a trezit de pranz, insa azi noapte a avut program normal si fara plans sau agitatie. Cred ca am scapat. Acum de dimineata era tare vesela, a papat 160 ml lapte si acum doarme iar. Pupam

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

tzitziri, andy_galro suntem bine acum, multumim!!!

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca da intr-adevar a crescut foarte bine sunt tare mandra de el....in legatura cu mersul la servici eu cred ca voi merge cand va face copilul 1 an si atunci ma gandesc la o bona cu care sa-l obisnuiesc din timp....sa ai in vedere ca e decizia ta si nu a sefilor tai.
nocom ma bucur ca sunteti bine

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi sper sa nu mai avem probleme
andy_g Mai da chiar ca e ungrasunel scump,scump
denisa sper si eu sa nu mai revina,acuma de dimineata avea 37.3.L-am vazut pe Edi o scumpete de copil
Ramo
nocom ma bucur ca sunteti bine,sper sa revenim si noi cat mai rapid la normalitate

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy_garlo - chiar ma uitam la poza cu Andrei care e un grasunel scump foc cand a dat semne de plictiseala bb meu asa ca ne-am plimbat putin (prin casa, in brate la mami)apoi a papat si acum l-am adormit. Cum spunea si Anca a crescut muult, se vede diferenta asa de mare intre primele poze..

Andy_p - am vazut si eu pozele voastre. Tare drage mi-au fost cele cu andy si alexia. Andy parea tare incantat de surioara lui.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Referitor la intorsul la munca eu tare as sta acasa cat mai muult. Ma gandesc ca o sa muncesc o viata dar anii astia 2 pe care pot sa-i stau cu bb nu mi mai da nimeni inapoi. Sper doar sa nu ma cheme de la munca. Momentan nu prea au contracte dar daca isi revin ..... sper totusi sa pot sta cat mai mult cu copilul meu si sa ma bucur de fiecare moment cu el.
Si alt motiv este ca eu oricum as vrea sa-l alaptez exclusiv san cam 6 luni, cum e indicat si apoi sa-l tin la san cat pot de mult.
Acum cine mai stie ce-o sa fie... vedem pe parcurs.

de Edwin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! am scapat! mititica mea a plans putin la intepat apoi era toata un zambet. i-am bagat paracetamol de 125, comprese reci pe locul intepat, o ora jumate n-am voie sa-i dau sa pape. dr a zis ca-i prea dezvoltata pt 2 luni, mi-a zis sa-i dau calciu gluconic 10 zile pe luna. nu-i prea mica? ne prezentam cu 5 kile 900 si 63 cm numai cu lapte de mama. in rest e perfect sanatoasa, fontanela se inchide, da Doamne sa nu facem febra prea mare!

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Referitor la intorsul la munca eu tare as sta acasa cat mai muult. Ma gandesc ca o sa muncesc o viata dar anii astia 2 pe care pot sa-i stau cu bb nu mi mai da nimeni inapoi. Sper doar sa nu ma cheme de la munca. Momentan nu prea au contracte dar daca isi revin ..... sper totusi sa pot sta cat mai mult cu copilul meu si sa ma bucur de fiecare moment cu el.
Si alt motiv este ca eu oricum as vrea sa-l alaptez exclusiv san cam 6 luni, cum e indicat si apoi sa-l tin la san cat pot de mult.
Acum cine mai stie ce-o sa fie... vedem pe parcurs.

de Edwin

Foarte bine gandit ....vreau ca ginerica sa fie educat cum trebuie si hranit 6 luni exclusiv la san.

Si eu sper sa nu indrazneasca careva sa ma cheme la munca, ca nu am de gand....sa mi las comoara acasa cu vreo bona care isi exercita slujba numai pt.bani?..., ceea ce majoritatea o facem, dar aici e altceva.
De fapt care sunt adevaratele lucruri importante in viatza???
Familia pt.mine este pe primul loc si punct.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

neata! am scapat! mititica mea a plans putin la intepat apoi era toata un zambet. i-am bagat paracetamol de 125, comprese reci pe locul intepat, o ora jumate n-am voie sa-i dau sa pape. dr a zis ca-i prea dezvoltata pt 2 luni, mi-a zis sa-i dau calciu gluconic 10 zile pe luna. nu-i prea mica? ne prezentam cu 5 kile 900 si 63 cm numai cu lapte de mama. in rest e perfect sanatoasa, fontanela se inchide, da Doamne sa nu facem febra prea mare!

poze
povestea nasterii

Ma bucur ca ati fost cumintele si nu v-a durut rau. Sper sa nu faca bebelina febra si s aaveti o zi/noapte usoara.
Sa stii ca noi avem 6300g si 65 cm si suntem nascuti in aceasi zi asa ca nu cred ca bebelina ta e prea dezvoltata, adica noua nu ni s-a zis nimic de genul asta. Noi luam doar vigantol si atat.

de Edwin

Mergi la inceput