Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Offf, acum o ora am reusit si eu sa-mi culc feciorul
300, Babytza sar`mana de raspunsuri, m-am mai linistit. Vineri avem si noi primul vaccin si parca n-as prea vrea sa vina asa rpd ziua ca stiu ca mai rau o sa ma jelesc eu decat el.
Khristin am vazut play mat-ul, e super dar cam scumpisor zic eu, am vazut ceva de la Fisher Price (stai asa ca in lire tot aia e si asta ) si cred ca pe asta o sa-l iau. Oricum tot ce am cumparat pana acum (swing si carusel) tot de la Fisher price sunt, nu stiu de ce, fara vreun motiv anume sau poate au ei culori mai vesele.
Ma duc sa prind macar 2 ore de somn, va pup pe toate.

BTW: pls modificati un pic listuta ca eu pe Vladut l-am nascut pe 21 septembrie si nu pe 20.
mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Noi am avut o noapte tare nelinistita...la ora 1 Alexia avea 38.3..i-am pus repede un supozitor cu paracetamol si a inceput sa scada,a adormit ,dar f agitata ,pe la 5 s-a trezit si nu avea febra si acuma doarme.Sper ca am scapat si nu mai face febra.
Nocom,Sabinel la voi cum a trecut?Sper ca bine.
Ankussa
babytza voi cum sunteti cu colicii?
Eu ma duc sa mai prind un pic de somn daca nu se trezeste mamarutza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

in prima poza e montat pe patut, dar pe laterala, doar acolo sta si in a doua l-am dat jos sa vedeti cum arata. sper sa va fie de folos!
http://good-times.webshots.com/photo/2536960130104349473qadREX] Poza carusel

Pozici
Mami super happy de Maya

al meu e usor diferit, trebuie pus intre barele patului, asa ca in poza nu sta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

efectuat modificari in listuta-Cosmy si Ankussa.

Fetele 'vaccinate' (ca mai mult cred ca ati suferit voi pe langa ei decat ei) - ati trecut cu bine noaptea?

Andy, acum nu cred ca mai revine febra...daca a trecut noaptea cu bine dupa supozitor eu zic ca o sa fie bine

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata! Noi am avut o noapte foarte linistita dupa ziua de ieri cand a fost extrem de agitat....sa speram ca azi va fi mai ok....
ia uitati ce grasunel am eu acasa.

laura e bine ca a trecut nopatea asa...sper sa fiti bine si fara febra si azi
nocom voi cum mai sunteti dupa vaccin?
babytza pupam dulce baietelul sa treaca colicii ...uite www.youtube.com/results?search_query=massage for colic&search_type=&aq=f" target="_blank">aici mai multe tipuri de masaj impotriva colicilor...pe Andrei il ajuta mult masajul

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy- ce bine ca ati trecut cu bine de vaccin!! Ati scapat!! Febra eu stiu ca nu mai revine. Pupici pt voi - fete curajoase

Kristin - e super draguta salteluta pe care vrei sa o iei. O sa fie tare fericit Chris in ea. A mea are si pernuta special pt stat pe burtica si e tare buna ( o gasesti tot prin poze daca vrei s-o vezi). Am vazut ce par superb are Yasmine. E frumoasa foc. Ar fi frumos sa aiba si bb parul la fel ca ea - o sa ai 2 carliontati Noi ne gandeam ce ne facem cu parul lui ca mai are putin si ii intra in ochi si pana la mot mai e muuultt...

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

denisa ce frumusel ai tu acolo...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari gagici si bebici!

La noi ploua azi asa ca stam in casa. Ieri am iesit cam o ora si jumatate desi a fost foarte frig si vant.

Piti e tot constipata, daca nici azi nu face ii cumpar Lass Baby, mi-e tare mila de ea cat se chinuie si face numai drajeuri mici

Xor, cum esti cu alaptatul?

Mami de Alexa si Cipri, ciudata rau faza cu nasii. Ce oameni rai!!! Sunt sigura ca vei gasi nasii potriviti pentru piticul tau, mai bine ca ti-au spus acum decat sa fii acceptat si sa-ti para rau dupa aceea.

Aly, ce mai faci? Cum e grasunelul tau?

Am aflat de la sotul meu ca sefii mei vor sa ma cheme la birou, sincer n-am nici o tragere de inima sa ma intorc, cel putin nu inca. Piti e mult prea mica si n-as putea sa o las cu un strain (in familie nu am cu cine). Le-as propune sa lucrez de acasa (ma ocup de achizitii, deci s-ar putea) dar nu stiu daca accepta.

Care dintre voi se intoarce la munca si ce solutii aveti pentru bebici?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy_galro, ce scump e Andrei Ce mult a crescut fata de primele poze!

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumim raluBV, dr ne-a chemat la 3 luni sa ne faca gaurele deci chiar la 1 luna dupa vaccin. Se pare ca ai drepatate. Un mare pupic!

300 multumim frumos. Draguta si atenta ca de obicei...

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput